Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee canlarım anlatsanıza. napıyonuz çalışmalar nasıl? ilişki sonrası böyle kıvrılıp yatıyonuzmu anne karnındaki gibim? ben bi sağıma bi soluma yatmıştım öle. bi umut işte paylaşayım sizle.
funda valla bilmiyorum baş ağrılarım sık oluo bu aralar. bulantılar azaldı çok şükür. cmt dr a gitcez ikili testimiz var nasıl yapılıo anlat bakim azcık.
ayy sağada yatsam solada yatsam amuda da kalksam olmuyo anacımeee canlarım anlatsanıza. napıyonuz çalışmalar nasıl? ilişki sonrası böyle kıvrılıp yatıyonuzmu anne karnındaki gibim? ben bi sağıma bi soluma yatmıştım öle. bi umut işte paylaşayım sizle.
bas agrisinin ilk nedenlerinden biri suyu az icmek .belki susuz kaliyosundurr
rüzgarcım hayırdır mavi patik almışsın içinemi doğdu yoksa mavişmi hoşuna gidiyo
:teselli:
ben öyle yattım bu sefer bakalım ne olucak...ama sen biliyordun dimi hangi taraftan yumurtladığını
ben öyle yattım bu sefer bakalım ne olucak...ama sen biliyordun dimi hangi taraftan yumurtladığını
ayy sağada yatsam solada yatsam amuda da kalksam olmuyo anacım
sıpaa gelemedi bi türlüü
rüzgarcım bende mavilere takmıştım tersi çıktı bide sağlıcakla gelsinlerde
ecrin iyi valla bide baş aşağı gelirse inşallah dahada iyi olucak bakalım birazdaha vaktimiz var bebişini görüyon dimi:lepi: kalp atışları felan
kız sağlıklı olsunlar tabi. ama kız da ayrı güzel be, benim kızım olsa onu bi kokoş yaparım bi kokoş yaparım allah yani.
ama kimse konuşmuyooo mafoldumben