Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak yine cikamadimm senin yazini gordumm simdi benen....hee n olduu o dusundugun sey cagrisim yapti birden bisey mi diyecenn kaydirigubbakcemile3ravzanuuuuuurrrrrr
kaşınıyosun anacım sen
hee bişi çağrışım yaptı sen yut bakalım faydası olursa yaz buraya bende yutarım:)))))))))
kızlarrr napıyonuzzz çok başım ağrıyo bugün yaaa mafoldumben
bide sen bırakmadın bizikızlarrr napıyonuzzz çok başım ağrıyo bugün yaaa mafoldumben
kızlar ya bu alışveriş nasıl oluo
iyi hamile lafının üstüne gelirmiş bakın bi hamilemiz dahaaaakaydirigubbakcemile3 hg canım nasılsın nerelerdesin
bide sen bırakmadın bizi
nie bırakayım kız aşkolunnn
kızlarrr napıyonuzzz çok başım ağrıyo bugün yaaa mafoldumben
burdayım tatlım da bugün çok başım ağrıyo bilgisayara bakamıyorum, napıyonuz bakim ecrin nasıl?
bide sen bırakmadın bizi
opuyorumnanaktan
burdayım tatlım da bugün çok başım ağrıyo bilgisayara bakamıyorum, napıyonuz bakim ecrin nasıl?
bide sen bırakmadın bizi
ecrin iyi valla bide baş aşağı gelirse inşallah dahada iyi olucak bakalım birazdaha vaktimiz var bebişini görüyon dimi:lepi: kalp atışları felan
esengül teyzesi sende bi sevemedin ruhimi bee
bas agrisinin ilk nedenlerinden biri suyu az icmek .belki susuz kaliyosundurrfunda valla bilmiyorum baş ağrılarım sık oluo bu aralar. bulantılar azaldı çok şükür. cmt dr a gitcez ikili testimiz var nasıl yapılıo anlat bakim azcık.
bozom peki paun nasıl gelio
:teselli:kızlarrr napıyonuzzz çok başım ağrıyo bugün yaaa mafoldumben