Kz Anneleri gelin bizde coalm

hıh bu öpücükler iyi geldi.
biraz kendime geldim.

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

iyi hadi öptünyaaa kıskanmammmmsırnaşık şeysırnaşık şey

ebrummmmmmmmmmm................

kamilem ne kitabı indirdin bakalımmbizede anlattt neymiş neymişşş..
bu arada evet bende uzun zaman evde oturdum evlendiketen sonraa hakikaten çalışmak gibisi yokk
kamilemmm sanırım senin yaşadığın yerle alakalı bi durum ama olsun sende kızlarınla yeteri kadar ilgilenme olanağı bulmuşsunn oda bişeyy hemde baya bişeyy
birde orada ki sosyal faliyetlere katıl ben öle yapıyodum beni rahatlatıyoduu bişeyler yapabilme duygusuuu tatmin ediyodu beni

aman ne biliyim canım ya.
öyle kızcağızıda görünce insanın içi bir tuhaf oluyor.

halısın canım daa işte hayat buu elden bişeyde gelmiyo dedim ya yüce Allahımın takdiriii

neyin ne olduğunu niçin olduğunu Allah bilirr ancakk onun işine karılışmıyoo
bu tamamen senin gönlünün güzelliğinden geliyo canım benimmm yufka yürekli ebrummm benimmmmmmmm

Allah hep güzellikler yaşatsın sanaa
ben senii arada bölee bi senin iyiliğin için azarlıycam anlaşılannn..
hayatım herşeye üzülemeyiz dimii canımm benimmmm yoksa dünya bize yaşanmaz olurrrr
:1hug::1hug:

halısın canım daa işte hayat buu elden bişeyde gelmiyo dedim ya yüce Allahımın takdiriii

neyin ne olduğunu niçin olduğunu Allah bilirr ancakk onun işine karılışmıyoo
bu tamamen senin gönlünün güzelliğinden geliyo canım benimmm yufka yürekli ebrummm benimmmmmmmm

Allah hep güzellikler yaşatsın sanaa
ben senii arada bölee bi senin iyiliğin için azarlıycam anlaşılannn..
hayatım herşeye üzülemeyiz dimii canımm benimmmm yoksa dünya bize yaşanmaz olurrrr
:1hug::1hug:

canım benim ya.
sende olmasan kim bana bu hayatı sevdirmeyi öğreticek bilmemki.

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

evet kamilem bende merak ettim ne kitabı bu ya.

iyi hadi öptünyaaa kıskanmammmmsırnaşık şeysırnaşık şey

ebrummmmmmmmmmm................

kamilem ne kitabı indirdin bakalımmbizede anlattt neymiş neymişşş..
bu arada evet bende uzun zaman evde oturdum evlendiketen sonraa hakikaten çalışmak gibisi yokk
kamilemmm sanırım senin yaşadığın yerle alakalı bi durum ama olsun sende kızlarınla yeteri kadar ilgilenme olanağı bulmuşsunn oda bişeyy hemde baya bişeyy
birde orada ki sosyal faliyetlere katıl ben öle yapıyodum beni rahatlatıyoduu bişeyler yapabilme duygusuuu tatmin ediyodu beni
burada sosyal faliyetlerde oluyor canımm pekk
yıl sonunda okul geceleri oluyor tekk onlarıda kaçırmıyorumm pek eskiden arada tiyatro gelirdi oda gelmşyor son yıllarda allah tan artık nete girebiliyorumda can sıkıntısı azaldı ve kendimi geliştirebiliyorum rahatlıkla sağolsun kocacığı beni anlıyor bari bu konuda:kedi:
alacakaranlık serisini indirdim,onu indirirken aşk ve gururu gördü onuda indirdimm
filmini izlemiştim ama okumak kadar güzel olmuyorr
Dostoyovskinin kitaplarınıda indirdimm burada kütüphaneye gidilmesi pek hoş karşılanıyor bayanlarınn bende kendimce çözümler buldummm
en sevdiği şeydir kitap okumakk
en çok istediğim hayalimde evimde bir odanın kütüphane olması inş başaracağımm hepsi okunmuş kitaplar olmalı ama süs için olmamalı:eek:lmaz: kokularına bayılırımmm
kime çekmişim bilmem bu konuda beni gibi olan yok ailedeCADIARZU

selam kızlarrr!opuyorumnanaktan
sabahtan beri yeni oturdumm!
misafirleri yolcu ettik,kız ishal olmuş doktora gittik;
evi temizledim daha toz duruyoo çamaşırlar yıkanıyoo!!!
yorulldumm vallaa!!kafamçokkarıştı
kız sürekli tuvalete koşuyoo canımm tutamamışş hereyere de yapmışşş!!!:a015:
bu arada kitapları bende severim bizim mecburen ayrı bir çalışma odamız ve kitaplığımız var olmasa da kütüphanem olurdu kesin ama son zamanlrda hiçç okuyamıyorumm!!:1no2:
eee daha nasılsınız?herkes iyi mi görüşmeyeli???:sm_confused:

tebrik ederim kamilem bende çok severimm ebrumda seviyorr ben güncel yazarları seviyorumm canan tan ayşe kulina.s

kız rosem gitmişin de gelmişin benim dünyadan haberimm yokkkk!!fisfisfis
valla hoşgeldinn!opuyorumnanaktan
nerdeydin tatilde??

evet kamilecem rosemm doğru söylüyor.bende çok severim kitap okumasını.
ve bende ayşe kulin ve canan tanın kitaplarına bayılırım.
benim babişimin kütüphanesi var.banada babamdan kalıcak.allah izin verirse evimin bir odasını yapıcam kütüphane......

tebrik ederim kamilem bende çok severimm ebrumda seviyorr ben güncel yazarları seviyorumm canan tan ayşe kulina.s
ayşe kulini bende seviyoru canımm güzel ve yalın bir anlatımı varr,canan taı hiç okumadımm denk gelirse mutlaka okuyacağımmyerimseniben
bu aralarrr ingiliz tarihiyle ilğili kitaplar okudum ilğim biraz 1400ve 1800lü yıllar arsına kaydı ö dönemlerdeki saygı ve kişilere verilen değer biraz farklı bu döneme göre özellikle kadınlar sadece iyi eş için eğitiliyorlarr şimdilerde başka uygarlıkları çok kolay eleştiriyorlar ama geçmişte aynı dönemden dahada tutucu olarak onlarda geçmişlerrr kız çocuğa miras kalmıyormuş kesinilkle şimdi ne de güzel vaaz veriyorlar değil miCADIARZU
selam kızlarrr!opuyorumnanaktan
sabahtan beri yeni oturdumm!
misafirleri yolcu ettik,kız ishal olmuş doktora gittik;
evi temizledim daha toz duruyoo çamaşırlar yıkanıyoo!!!
yorulldumm vallaa!!kafamçokkarıştı
kız sürekli tuvalete koşuyoo canımm tutamamışş hereyere de yapmışşş!!!:a015:
bu arada kitapları bende severim bizim mecburen ayrı bir çalışma odamız ve kitaplığımız var olmasa da kütüphanem olurdu kesin ama son zamanlrda hiçç okuyamıyorumm!!:1no2:
eee daha nasılsınız?herkes iyi mi görüşmeyeli???:sm_confused:
geçmiş olsun canı meleğimizeee patetes haşla canım çok iyi geliyor acil şifalarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kamilece teşekkür ederim canım!:1hug:
patatesi haşlama yediremiyorum kıza yaaa!:1no2:
ilaçlarını aldık sızdı şimdi canımıniçi halsiz düştü!!!gamyoncuiremsu

derincim geçmiş olsunnnnnnn üşütme yavrumuzu sıcak tut ayağınıı:kızgın:

derincim geçmiş olsunnnnnnn üşütme yavrumuzu sıcak tut ayağınıı:kızgın:

derincim geçmiş olsun canım.
evet patates ve muz çok iyi geliyor.
teşekkürler kızlarrr!!!opuyorumnanaktan
rosem benim kız babasına çekmiş anacımmm yanıkk kendisi!gamyoncuiremsu
kışın bile ayağında çorap durmuyo!!
evin de heryeri kalebodur!
tepem atıyoo işe yakın diye eşim çıkmak istemiyoo ama şeytan bul çık diyoo!!
müstakil bahçelii iyi hoş da kışın kıçımız donuyooo!!!
ev sahibi de oralı değill!:kızgın:
çıkacam görecek gününü!!!

selam kızlarrr nasılsınızz derincim geçmiş olsun tatlım yavrunaaaŞeniz kızlarr bende çok seviyorum kitap okumayı ayrıca bende atşe kulini çok beğeniyor ve okuyorummmzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

hoşgeldin ızabell!opuyorumnanaktan
teşekkürler canımm!!

selam kızlarrr nasılsınızz derincim geçmiş olsun tatlım yavrunaaaŞeniz kızlarr bende çok seviyorum kitap okumayı ayrıca bende atşe kulini çok beğeniyor ve okuyorummmzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

tatlım hoşgeldinnnnnnnn nasılsın izabellammmmm
:1hug:Şeniz

X