- 6 Şubat 2009
- 4.338
- 1
-
- Konu Sahibi kSo
- #1.441
aman ne biliyim canım ya.
öyle kızcağızıda görünce insanın içi bir tuhaf oluyor.
halısın canım daa işte hayat buu elden bişeyde gelmiyo dedim ya yüce Allahımın takdiriii
neyin ne olduğunu niçin olduğunu Allah bilirr ancakk onun işine karılışmıyoo
bu tamamen senin gönlünün güzelliğinden geliyo canım benimmm yufka yürekli ebrummm benimmmmmmmm
Allah hep güzellikler yaşatsın sanaa
ben senii arada bölee bi senin iyiliğin için azarlıycam anlaşılannn..
hayatım herşeye üzülemeyiz dimii canımm benimmmm yoksa dünya bize yaşanmaz olurrrr:1hug::1hug:
evet kamilem bende merak ettim ne kitabı bu ya.
burada sosyal faliyetlerde oluyor canımm pekkiyi hadi öptünyaaa kıskanmammmmsırnaşık şeysırnaşık şey
ebrummmmmmmmmmm................
kamilem ne kitabı indirdin bakalımmbizede anlattt neymiş neymişşş..
bu arada evet bende uzun zaman evde oturdum evlendiketen sonraa hakikaten çalışmak gibisi yokk
kamilemmm sanırım senin yaşadığın yerle alakalı bi durum ama olsun sende kızlarınla yeteri kadar ilgilenme olanağı bulmuşsunn oda bişeyy hemde baya bişeyy
birde orada ki sosyal faliyetlere katıl ben öle yapıyodum beni rahatlatıyoduu bişeyler yapabilme duygusuuu tatmin ediyodu beni
ayşe kulini bende seviyoru canımm güzel ve yalın bir anlatımı varr,canan taı hiç okumadımm denk gelirse mutlaka okuyacağımmyerimsenibentebrik ederim kamilem bende çok severimm ebrumda seviyorr ben güncel yazarları seviyorumm canan tan ayşe kulina.s
geçmiş olsun canı meleğimizeee patetes haşla canım çok iyi geliyor acil şifalarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam kızlarrr!opuyorumnanaktan
sabahtan beri yeni oturdumm!
misafirleri yolcu ettik,kız ishal olmuş doktora gittik;
evi temizledim daha toz duruyoo çamaşırlar yıkanıyoo!!!
yorulldumm vallaa!!kafamçokkarıştı
kız sürekli tuvalete koşuyoo canımm tutamamışş hereyere de yapmışşş!!!:a015:
bu arada kitapları bende severim bizim mecburen ayrı bir çalışma odamız ve kitaplığımız var olmasa da kütüphanem olurdu kesin ama son zamanlrda hiçç okuyamıyorumm!!:1no2:
eee daha nasılsınız?herkes iyi mi görüşmeyeli???:sm_confused:
derincim geçmiş olsunnnnnnn üşütme yavrumuzu sıcak tut ayağınıı
teşekkürler kızlarrr!!!opuyorumnanaktanderincim geçmiş olsun canım.
evet patates ve muz çok iyi geliyor.
selam kızlarrr nasılsınızz derincim geçmiş olsun tatlım yavrunaaaŞeniz kızlarr bende çok seviyorum kitap okumayı ayrıca bende atşe kulini çok beğeniyor ve okuyorummmzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus