Kz Anneleri gelin bizde coalm

kızım iyi derinim şükür uyumaması gerekiyordu işte ama nerde zor durdu 2 saat sonra uyudu kucamda kafa şişti ama atlattı buna şükür ama ben çok korktum haylada kendimde değilim o çığlık aklımı aldı sanki

kızım iyi derinim şükür uyumaması gerekiyordu işte ama nerde zor durdu 2 saat sonra uyudu kucamda kafa şişti ama atlattı buna şükür ama ben çok korktum haylada kendimde değilim o çığlık aklımı aldı sanki

canım benim ya.çocuklar düşe kalka büyüycek hayatım.biraz daha sakin olmaya çalış.
bütün bebekler bunu yaşıyor.kötü birşey olmadığı müddetçe sorun yok.benim kızda kaç sefer düştü inanki.bir ikisinden sonra alışıyorsun hayatım.sakin ol biraz olurmu.
senin tahlil sonuçlarında ne çıktı hayatım.gittinmi c.tesi dr'a.

ebrum haklısın canım yok ctesi gidemedim işten aradılar sorun varmış onun için işe geldim 2 saat için neyse hiçi birgün gidicem daha iyi oldu kızında idrar tahlili vardı rahatça onuda hallederim umarım

ŞenizŞeniz canım çok geçmiş olsun korkulmazmı tatlım ne demekkk onların kılına zarar gelse bizim ömrümüzden ömür gidiyor allaha şükür atlatmışsınız canım tekrar geçmiş olsun çok öpüyorumopuyorumnanaktan

ŞenizŞeniz canım çok geçmiş olsun korkulmazmı tatlım ne demekkk onların kılına zarar gelse bizim ömrümüzden ömür gidiyor allaha şükür atlatmışsınız canım tekrar geçmiş olsun çok öpüyorumopuyorumnanaktan

evet canım ya neyse şükür atlattık :1hug:

arkadaşlar selam rosem hoşgeldin

çok başım agrıyor pazar sabahı kızım yataktan düştü araya üfff berbatım

canım benim cok gecmiş olsun serracıga
ebruda söylemiş ya hepimizin basından mutlaka gecmiştir bu gibi durumlar
Sakin olup gerekeni yapmaktan baska bişey gelmiyor elimizden Allah büyüklerinden korusun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Daha beter durumlar var daha dün annem anlattı
5. kattaki komsularının 2 yasındaki bebegi balkondan düsmüş yogun bakımdaymıs
Allah korusun inşallah iyileşir neler neler okuyoruz seyrediyorz haberlerden bunun gibi
Rabbim hepimizin yavrularını korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gülzeynom haklısın ALLAH o yavruyada yardım etsin ailesinede sabır versin bizimde balkon açık eşim dün diyorki kapattıralım balkonu valla insan nasıl korusun yavrusunu deliriyor hayatımız onlar bizim ALLAH herkezin yavrusunu korusun

gülzeynom haklısın ALLAH o yavruyada yardım etsin ailesinede sabır versin bizimde balkon açık eşim dün diyorki kapattıralım balkonu valla insan nasıl korusun yavrusunu deliriyor hayatımız onlar bizim ALLAH herkezin yavrusunu korusun

Amin canım bende duydugumdan beri cok kaygılıyım bende 5. kattayım ve sıcak diye sürekli balkondayız Allah hepimizin yavrularını korusun:Saruboceq::Saruboceq:

ebrum haklısın canım yok ctesi gidemedim işten aradılar sorun varmış onun için işe geldim 2 saat için neyse hiçi birgün gidicem daha iyi oldu kızında idrar tahlili vardı rahatça onuda hallederim umarım
evet canım halledersin inşallah rahat rahat.
sen takma kafana hayatım herşey yoluna girer.kendinede dikkat et kasma kendini bu kadar tatlişkom.gel seni şöyle bir öpiyimde rahatla biraz.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

canım benim cok gecmiş olsun serracıga
ebruda söylemiş ya hepimizin basından mutlaka gecmiştir bu gibi durumlar
Sakin olup gerekeni yapmaktan baska bişey gelmiyor elimizden Allah büyüklerinden korusun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Daha beter durumlar var daha dün annem anlattı
5. kattaki komsularının 2 yasındaki bebegi balkondan düsmüş yogun bakımdaymıs
Allah korusun inşallah iyileşir neler neler okuyoruz seyrediyorz haberlerden bunun gibi
Rabbim hepimizin yavrularını korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay canım ya allah sabır versin komşunuza.
çok zor bir durum.allah tez zamanda şifasını versin inşallah
.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
allahım tüm yavrularımızı korusun ve bize bağışlasın hepsini.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayyy bugünde geçmek bilmiyor sıkıldım hiç iş yapmakta gelmiyor içimden

kso geçmiş olsunn canımmm serramıza çok şükür bişey olmamamışş
gülzeynocum komşunun çocuğuda iyileşir inş rabbim tüm meleklerimizi korusun inş
görünür görünmez kazalardan
bende uyudum biraz size bakıp anneme çaya gideceğimm öpüldünüzzz
mucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sağol tatlım sende gezenti oldun neyse annene bol selam ellerinden öperim canuuummma.s.

iyi geldi iyi ama az öptünnn
dur şöyle biraz daha öpeyim seniŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ŞenizŞeniz Şeniz ŞenizŞeniz Şeniz

oh afiyet olsun tatlişkom.
sende öpüldün canım.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

X