- 6 Şubat 2009
- 4.338
- 1
-
- Konu Sahibi kSo
- #1.101
GÜNAYDINNNNNN.........
Selam kız annelerii vede hala bi kızı olamayan annelersırnaşık şeysırnaşık şey
ayy kızlar kızımı özledim ben yaaaa...
snaki yıllar olduu..aslında 15 gün oldu dahaa yoksa daha 1 haftamı yaaa..
bu cuma bende gidiyorum Allah nasip ederse yanınnaa bi sarılim tatlışıma şöle sıkı sıkı
e nevar ne yok bakalımmm ebruu kevserrrr hu huuu nerdesinizz
frezyaam kamlemmmm..derinnn çıkın ortaya sobelerim bak..naniknanik
geldim canım Şeniz
ya ebrum dün çok yoğundum be tatlımm..pazartesiydiyaa 2 günlük rapor falan baya yordu benii
naıl oldun ebrucum anlat bakalımm kızın nasıll.annenimi taşıdınız bide siz naptınızz..
selam kızlar eee geldim burdayım nerdesiniz
neyse bu gün kaybolma bari bir yerlere.biraz sohbet edelim.
vallahi ben hiç dinlenmeden işe başladım hayatım.
tahmin ediceğin gibi yorgunum.annemi taşımadık hayatım.annemin tadilatı vardı evde her taraf değişti desem yalan olmaz.bende ona yardım ettim.
son haftam hep onla geçti.zaten bu süre içinde bende kaldılar.ev yatılıcak gibi değildi çünkü.
kızçemde teyzesi iki arada bir derede kaldı ne yapsın.babaanne ev anneanne gitti geldi canım.zaten izinim boyunca çocuğumlada pek ilgilenemedim zaten onada çok canım sıkıldı.artık hayırlısı ne diyim.yapıcak birşey yok bu sene böyle geçti.
sen neler yapıyorsun.artık sayılı günlerin kaldı.bitiyor.gidince benim içinde dinlenen hayatılm olurmu.benim için güneşlen benim için yüz,dinlen keyfini çıkar.ben bu sene hiç birşey yapamadım.
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
:teytey::teytey::teytey:serra'm bugün 8 aylık oldu zaman gerçekten çoookkk çabuk geçiyorzemuszemusopuyorumnanaktan
:teytey::teytey::teytey:serra'm bugün 8 aylık oldu zaman gerçekten çoookkk çabuk geçiyorzemuszemusopuyorumnanaktan
ahh canımm evet ya talihsizlikler üst üste geldi olsun be gülümm allaha şükürr allah beterinden korusunn sağlığın olsundaa izin hep yapılırr kışada alırsın belki
senin için istdiğni yaparım hayatım yeter ki sen iste..kaydirigubbakcemile5
iş durumıun nasıl sorun varmıı tatil dönüşüü?
aman tatlişkom benim.annesi dikkat et gerçekten çok sıcak.biz bu kadar bunalırken o nasıl bunalmasın.ebrum serra iyi şükür sıcaklardan şikayetçi :)))
ebrum asıl sen nasılsın çok yorma kendini bak sen olmayınca ben yalnız kalıyom birileri topıcı bile satıla çıkartıyor((
merhaba kızlarrr!!opuyorumnanaktanebrum benim bir ebrum daha var can arkadaşım dır 4 yaşında oğlu var eşi afedersin hıyarın teki neyse arkadaşım hamile kalmış eşi istememiş benim haberim olmadıistemedinden o süreçten neyse sabah telefonumu açtım ve mesaj geldi sadece şu ( canım bebeğim gitti )