kız sen kimin topıcıni satıyon
eee yemeyenin malını yerlerr kızımmmm yeter bee aaa yetemiyom topikin masrafınaa
tatil matil derkennn yıkıldı üstüme ben tek başıma peydahlamadım bu topikii demiii:roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
ama senin eserin bu topıc hatırla bakem ahhh ahhh ebrumla bana fırça atınca bizde buraya sıgınmıştık tabi senin hışmından kaçan bir iki arkadaşla birlikte ama yaz oldu böyle oldu kız anaları tatilde canımsende git yap tatili gel ne satıyon hemen pinti şeffff klava:
ama sen şefsin para sende yöneticilik sende bizle rbirer eleman olarak arada kaytarırız hemen ne satıyon başkasının topıcıni pintisin işte neymiş masrafı çokmuş pinti seni
günaydın kızlar.
ben geldim.
hepinizi çok özledim.
nasılsınız bakalım.kimsecikler yok ama burda neredesiniz bakalım.
mafoldumben mafoldumben
hoş bulduk şekercim.Şeniz Şeniz Şenizayy ayayyayyyyyyyyy canımmmmmm bitanemmmmm ebrummmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin aşkımmmmm naılsınn bizde seni çok özledikkkkkk canımmmmmmm..
hoş geldinn hoşgeldinnnn hoşgeldinnnnnn....ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:sm_cool::sm_coolpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
vayyy ki vayyy vayyy ebrum gelmiş
hoşgelmiş sevindim ebru bu şef topıcı satıla çıkarttı demedi deme neyse gelmene sevindim bugün bozugum canım sıkkın fazla takılmıyacagım
ebrum benim bir ebrum daha var can arkadaşım dır 4 yaşında oğlu var eşi afedersin hıyarın teki neyse arkadaşım hamile kalmış eşi istememiş benim haberim olmadıistemedinden o süreçten neyse sabah telefonumu açtım ve mesaj geldi sadece şu ( canım bebeğim gitti )