- 25 Aralık 2006
- 3.851
- 1
- 49
-
- Konu Sahibi kSo
- #1.041
günaydınnnnn güzel birgün geçirmemiz dileğiylee
nasılsınız bakalımmm
ben yorgunum ama iyiyim çok şükürr
kahvaltıdan sonra görüşmek üzeree
öpüdünüzzzzz mucukkk
yaaaaa sorma rosemcimm herşey üst üste geliyor son günlerde
frezyacımm düğünü atlattık canımm da başka işlerden pc başına oturamadımm
bana nazar mı değdi bilmem ben her koşulda pc başına geçebilirdimmm komplo mu var yoksa beni uzak tutmak için dersinizz:)))))))))))))))))))))))))
yok be tatlımm gizli değil evdeki işlerden dolayı dedim ilçe dışında ki kuzenlerim geliyor ziyaretime eşimin yeğenleri filan o yüzden fırsat olmuyor canımmneymiş o başka işler kamilemm gizli gizliidelikafadulden
nayır nolamazz kamilemi bizden ayıramazlarr....izin vermem izin vermemmmmyasakkelime
hadi gel bekliyorum tatlım..
yok be tatlımm gizli değil evdeki işlerden dolayı dedim ilçe dışında ki kuzenlerim geliyor ziyaretime eşimin yeğenleri filan o yüzden fırsat olmuyor canımm
sizeri özlemesi olmasa durumdan memnunum aslında beni seven ve sayan yakınları beni görmek istemeleri çok güzell yorgunluğuda güzell
hadi gel kahvatıyı beraber yapalımm
kamilecim bencede komplo var cnm
bu rosem karsı yapmiştir :jeyyar::roflol:
Hİgünaydın rosemmcim
ooo kolay gelsin şekercimmm
ayyy onlarda misafir mi sayılır mı canım
evleri sayılır işlerini kendileri yapsınlarrr ne o öyle misafir havaları filan kendi ailen böyle yaparsa olur mu hiç
mesaiye kalacağız diyip kaçın arada enişteyle:))))))))))))
bir bunu düşünemiyorsun yanii:))))))))))
evde oturuyor olsan zorda çalıyorsan bahene kolay otursun onlar evde siz dışarıda muhabbette nasıllll ama güzel çözümmm:))))
hayırlı cumalarrrr kızlarrrr!opuyorumnanaktan
kevser tatile çıktı mı yaaa?fisfisfis
nereye gitii görüşemedik bak bu taraflara gelecektii?..
rosemm allah kolaylık versin canımm ya:teselli: dinlenmeye çok ihtiyacın var belii!..