Kz Anneleri gelin bizde coalm

GÜNAYDINNNNNN.........

Selam kız annelerii vede hala bi kızı olamayan annelersırnaşık şeysırnaşık şey
ayy kızlar kızımı özledim ben yaaaa...
snaki yıllar olduu..aslında 15 gün oldu dahaa yoksa daha 1 haftamı yaaa..
bu cuma bende gidiyorum Allah nasip ederse yanınnaa bi sarılim tatlışıma şöle sıkı sıkı

e nevar ne yok bakalımmm ebruu kevserrrr hu huuu nerdesinizz
frezyaam kamlemmmm..derinnn çıkın ortaya sobelerim bak..
naniknanik

şekercim günaydınnnnnnnnnnn.
nerelerdesin sen yawwwwwwww.
bir türlü bir araya gelemedik senle.
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

geldim canım Şeniz

ya ebrum dün çok yoğundum be tatlımm..pazartesiydiyaa 2 günlük rapor falan baya yordu benii
naıl oldun ebrucum anlat bakalımm kızın nasıll.annenimi taşıdınız bide siz naptınızz..

geldim canım Şeniz

ya ebrum dün çok yoğundum be tatlımm..pazartesiydiyaa 2 günlük rapor falan baya yordu benii
naıl oldun ebrucum anlat bakalımm kızın nasıll.annenimi taşıdınız bide siz naptınızz..

neyse bu gün kaybolma bari bir yerlere.biraz sohbet edelim.
vallahi ben hiç dinlenmeden işe başladım hayatım.
tahmin ediceğin gibi yorgunum.annemi taşımadık hayatım.annemin tadilatı vardı evde her taraf değişti desem yalan olmaz.bende ona yardım ettim.
son haftam hep onla geçti.zaten bu süre içinde bende kaldılar.ev yatılıcak gibi değildi çünkü.
kızçemde teyzesi iki arada bir derede kaldı ne yapsın.babaanne ev anneanne gitti geldi canım.zaten izinim boyunca çocuğumlada pek ilgilenemedim zaten onada çok canım sıkıldı.artık hayırlısı ne diyim.yapıcak birşey yok bu sene böyle geçti.
sen neler yapıyorsun.artık sayılı günlerin kaldı.bitiyor.gidince benim içinde dinlenen hayatılm olurmu.benim için güneşlen benim için yüz,dinlen keyfini çıkar.ben bu sene hiç birşey yapamadım.
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

:teytey::teytey::teytey:serra'm bugün 8 aylık oldu zaman gerçekten çoookkk çabuk geçiyorzemuszemusopuyorumnanaktan

neyse bu gün kaybolma bari bir yerlere.biraz sohbet edelim.
vallahi ben hiç dinlenmeden işe başladım hayatım.
tahmin ediceğin gibi yorgunum.annemi taşımadık hayatım.annemin tadilatı vardı evde her taraf değişti desem yalan olmaz.bende ona yardım ettim.
son haftam hep onla geçti.zaten bu süre içinde bende kaldılar.ev yatılıcak gibi değildi çünkü.
kızçemde teyzesi iki arada bir derede kaldı ne yapsın.babaanne ev anneanne gitti geldi canım.zaten izinim boyunca çocuğumlada pek ilgilenemedim zaten onada çok canım sıkıldı.artık hayırlısı ne diyim.yapıcak birşey yok bu sene böyle geçti.
sen neler yapıyorsun.artık sayılı günlerin kaldı.bitiyor.gidince benim içinde dinlenen hayatılm olurmu.benim için güneşlen benim için yüz,dinlen keyfini çıkar.ben bu sene hiç birşey yapamadım.
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ahh canımm evet ya talihsizlikler üst üste geldi olsun be gülümm allaha şükürr allah beterinden korusunn sağlığın olsundaa izin hep yapılırr kışada alırsın belki
senin için istdiğni yaparım hayatım yeter ki sen iste..kaydirigubbakcemile5

iş durumıun nasıl sorun varmıı tatil dönüşüü?

ebrum asıl sen nasılsın çok yorma kendini bak sen olmayınca ben yalnız kalıyom birileri topıcı bile satıla çıkartıyor :KK43:((

:teytey::teytey::teytey:serra'm bugün 8 aylık oldu zaman gerçekten çoookkk çabuk geçiyorzemuszemusopuyorumnanaktan

hoşgeldinn
hayatım bi bakmışsın 8 yaşında olmuşşş allah hayırlı etsinnn..a.s

ahh canımm evet ya talihsizlikler üst üste geldi olsun be gülümm allaha şükürr allah beterinden korusunn sağlığın olsundaa izin hep yapılırr kışada alırsın belki
senin için istdiğni yaparım hayatım yeter ki sen iste..kaydirigubbakcemile5

iş durumıun nasıl sorun varmıı tatil dönüşüü?

şu anda bir problem yok gibi görünüyor.ama burası belli olmaz hayatım.
elinden geldiğince sorun çıkarmak için uğraşır sen merak etme.şu anda sorun çıkarıcak birşey bulamadığı için bir şey yapamıyor.

ebrum serra iyi şükür sıcaklardan şikayetçi :)))
aman tatlişkom benim.annesi dikkat et gerçekten çok sıcak.biz bu kadar bunalırken o nasıl bunalmasın.

ebrum asıl sen nasılsın çok yorma kendini bak sen olmayınca ben yalnız kalıyom birileri topıcı bile satıla çıkartıyor :KK43:((

ben fena sayılmam.işe başlar başlamaz bir yoğunluk aldı başını gidiyor hayatım.
kevserim sen merak etme kimsecikler satamaz bu topiği.
zaten satmakta istemezler.bak bekçileri olarak geldik biz topiğimize sahip çıkmaya.
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
turkbayragi turkbayragi turkbayragi

ebrum benim bir ebrum daha var can arkadaşım dır 4 yaşında oğlu var eşi afedersin hıyarın teki neyse arkadaşım hamile kalmış eşi istememiş benim haberim olmadıistemedinden o süreçten neyse sabah telefonumu açtım ve mesaj geldi sadece şu ( canım bebeğim gitti )
merhaba kızlarrr!!opuyorumnanaktan
kevserr ne kadar acımasız bir adammışş yaaa ooo!!!:a015:
ben asla affedemezdimm eşimii bu durumda!
Allah yardımcısı olsunnn!!!!:teselli:
sen nerelerdesin görüşemedikk bi türlüü!!
aramadın tatilde bekledim!:sm_confused:
rosemm sen nasılsın kardeş??
ve diğer arkadaşlarrr öpüyorumm sizleri de!!!!a.s.

derin hanımm hoşgeldiniz beeee

nerdesin bakim sennnnnnnnn:eek:klava:

aaaaa

kocam dedin tamam dedikk izinverdik diyeeee bu kadar kaçılmazz gez tabii koylardan koylara senn ohhhh:umursamaz:

hoşbulduk rosemm yawww!!opuyorumnanaktan
ne yapam benimm koca dursa kız durmuyoo evde!kaydirigubbakcemile2
eve gelince ortalığı toparlayıpp sızıyorumm valla!:1shok:
heryer o kadar sıcakki nereye atacağımızı şaşırdık kendimizi!
sen nelerr ettinn bakem bu aralarr!!:1hug:

selam kıslarrrrrrr ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyeliiopuyorumnanaktanhihoyyyt

eee nerdesiniz derinim de ceee demiş kaçmış kusura bakma canımya istanbuldan arkadaşlarla karşılaşınca her plan karıştı

izabele hoşgeldinnopuyorumnanaktan takılıyozz işte ne yapalım?
kevser kısmet:sm_confused: inşallahhh buluşabiliriz birgün!!:1hug:

X