GÜNAYDINN GÜNAYDINNN GÜNAYDINNN
herkese hayırlı cumalarr..
ah kamilemm canımm ne çok işin varmış hakikatenn ayy bu sıcakta hemdeeAllahyardımcın olsun.Ebrucuğum da taşınacak yaa...
Bende de akşam Kuran vardı kayınvalidemin senesi yaklaşıyo sonra yapamam dedim dün gece yaptım.İnanmazsınız her şey üst üste geldi.abimlerde kalmaya gelmiştii tabii Kurandan habersiz.2 gecedir bendeydiler yatıda.ya evde misafir olunca insan bi başka yoruluyo.Akşam geldim sahilde oturuyolardı bnende yanlarına gittim 7 ye kadar oturduk.sonra eve geldik yemek faslı saat oldu 8.hadii misafir gelecek süpür sill toz al..Oldum kan ter içinde çabuk çabuk yapmaktan.Dediler biz gidelimm kal mal yok dinlemediler neyse onları arabayla indirdim durağaa..Geldim ezan okunuyooo hadi bi duşş ayy zor yetiştim.hazır bişeyler almıştım sağ olsun arkadaşımda yapmış bişeyler Allah razı olsun.hallettik. gece ,yarınmda gittilerr.EE gülay acık pc ye takılmadan da yapamadı derken sabah oldu erken bi baktım 4,30 dedim kızım yatt işe gidicenn...ee işte böle arkadaşlar benim hızımda buu.....:sm_cool: ee napim mecburenn...:1rolleyes:a.s.