- 12 Ocak 2009
- 2.245
- 2
- Konu Sahibi kSo
- #1.021
[
yok nan ne dişi evimizin diş cepesi baoyandı
cnm eh şimdide 3 kişi misafir var evde kaynanamı çağırdı anne babsını bana birakip işe gidiyo cnm bende kafayı yemek üzereyim sanki mecburum ya töbe töbe
bu arlar çok sınırlerim bozuk cnm
kendi anneme bakamazken onlarla ilğileniyorum günde 3 kez yemek meyvamafoldumben
bide öyle ayrı akşam ayrı bişir offffffffffff işim çok zor allah yardımcım olsun inşallah
işte böyle rosemım cnm anla beni ç.ok öptüm hepinizizi
arda kaçamak yapıyorum buraya girmek içinkaydirigubbakcemile.[/QUOTE]
he he eheeedelikafaduldendelikafadulden sağır duymaz uydururmuşşşş:roflol::roflol:
ammada uydurmuşum ya...
ah şekerim ehh biz çok yaptık onlarıda aştık bileeee...artık.
üzülme şimdi kafayı yersin sonra yenen kafa yerine gelir ama tabii iş işten geçmişte olur acık amaa yapacak bişey yok şekerim..
hadi arada kaçamak yapta düzeltelim okafayıa.sa.s
bilgisayardan fatura ödüyorum dersin onlaraa delikafadulden
olmadı kır gözlüklerini falann.sırnaşık şeysırnaşık şey
:1hug:Şeniz
yok nan ne dişi evimizin diş cepesi baoyandı
cnm eh şimdide 3 kişi misafir var evde kaynanamı çağırdı anne babsını bana birakip işe gidiyo cnm bende kafayı yemek üzereyim sanki mecburum ya töbe töbe
bu arlar çok sınırlerim bozuk cnm
kendi anneme bakamazken onlarla ilğileniyorum günde 3 kez yemek meyvamafoldumben
bide öyle ayrı akşam ayrı bişir offffffffffff işim çok zor allah yardımcım olsun inşallah
işte böyle rosemım cnm anla beni ç.ok öptüm hepinizizi
arda kaçamak yapıyorum buraya girmek içinkaydirigubbakcemile.[/QUOTE]
he he eheeedelikafaduldendelikafadulden sağır duymaz uydururmuşşşş:roflol::roflol:
ammada uydurmuşum ya...
ah şekerim ehh biz çok yaptık onlarıda aştık bileeee...artık.
üzülme şimdi kafayı yersin sonra yenen kafa yerine gelir ama tabii iş işten geçmişte olur acık amaa yapacak bişey yok şekerim..
hadi arada kaçamak yapta düzeltelim okafayıa.sa.s
bilgisayardan fatura ödüyorum dersin onlaraa delikafadulden
olmadı kır gözlüklerini falann.sırnaşık şeysırnaşık şey
:1hug:Şeniz