Kz Anneleri gelin bizde coalm

[

yok nan ne dişi evimizin diş cepesi baoyandı
cnm eh şimdide 3 kişi misafir var evde kaynanamı çağırdı anne babsını bana birakip işe gidiyo cnm bende kafayı yemek üzereyim sanki mecburum ya töbe töbe
bu arlar çok sınırlerim bozuk cnm
kendi anneme bakamazken onlarla ilğileniyorum günde 3 kez yemek meyvamafoldumben
bide öyle ayrı akşam ayrı bişir offffffffffff işim çok zor allah yardımcım olsun inşallah
işte böyle rosemım cnm anla beni ç.ok öptüm hepinizizi
arda kaçamak yapıyorum buraya girmek içinkaydirigubbakcemile.
[/QUOTE]

he he eheeedelikafaduldendelikafadulden sağır duymaz uydururmuşşşş:roflol::roflol:
ammada uydurmuşum ya...

ah şekerim ehh biz çok yaptık onlarıda aştık bileeee...artık.
üzülme şimdi kafayı yersin sonra yenen kafa yerine gelir ama tabii iş işten geçmişte olur acık amaa yapacak bişey yok şekerim..
hadi arada kaçamak yapta düzeltelim okafayıa.sa.s
bilgisayardan fatura ödüyorum dersin onlaraa delikafadulden
olmadı kır gözlüklerini falann.sırnaşık şeysırnaşık şey

:1hug:Şeniz

günaydın canlar hepinie güzel bir gün diliyorum.

bu ebru tatıldemi kızlar ??????

hayatım duymadınmı ebru çok hastalandıı.. halada tam iyileşmedi hep raporluydu şimdide izinde 1 hafta sonra gelecek inşallahh....

günaydınnnnn hepinizi çok öpüyorummm
sizleri görmeden evden çıkmak istemedimm
öpüldünüzzzzz mucukkkkkkkkk

günaydınnnnn hepinizi çok öpüyorummm
sizleri görmeden evden çıkmak istemedimm
öpüldünüzzzzz mucukkkkkkkkk

günaydın canımmm.... ee sen gez gez bak sonra rose geziyo diyince de ben gezmiyorum deeee:roflol:ahh kamilem ahhhh ne diyim gezz gezz sefan olsunnnn...
ben de tatile çıkimde görünn....:umursamaz:

ben geldimmmm ama kimseler yok ayy akşam alışveriş yaptım tabiki bu seneki tercihimiz mayo oldu kocişim kaşlarını bir çattı amanınnnnn

ohhhhh sanaa ohhhhhhhhhh.................:roflol::roflol:

inşallahh haşema aldırırrr.......delikafadulden:roflol:

günaydın canımmm.... ee sen gez gez bak sonra rose geziyo diyince de ben gezmiyorum deeee:roflol:ahh kamilem ahhhh ne diyim gezz gezz sefan olsunnnn...
ben de tatile çıkimde görünn....:umursamaz:
ayy ne gezmesi:umursamaz::umursamaz: kardeşimin oturacağı evi badana ettik temizledik falan yoruldummm bu saat oldu eve anca gelebildim sıcakta bir yandann:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
gezmeye fırsatım yok bu aralarrr yarın taşınmayla geçerr
hafta sonuda süt teyze kızı evlenecek düğün evinde olurumm herşey biraraya denk geldii
bende gezmek istyorum yaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

GÜNAYDINN GÜNAYDINNN GÜNAYDINNN

herkese hayırlı cumalarr..
ah kamilemm canımm ne çok işin varmış hakikatenn ayy bu sıcakta hemdeeAllahyardımcın olsun.Ebrucuğum da taşınacak yaa...

Bende de akşam Kuran vardı kayınvalidemin senesi yaklaşıyo sonra yapamam dedim dün gece yaptım.İnanmazsınız her şey üst üste geldi.abimlerde kalmaya gelmiştii tabii Kurandan habersiz.2 gecedir bendeydiler yatıda.ya evde misafir olunca insan bi başka yoruluyo.Akşam geldim sahilde oturuyolardı bnende yanlarına gittim 7 ye kadar oturduk.sonra eve geldik yemek faslı saat oldu 8.hadii misafir gelecek süpür sill toz al..Oldum kan ter içinde çabuk çabuk yapmaktan.Dediler biz gidelimm kal mal yok dinlemediler neyse onları arabayla indirdim durağaa..Geldim ezan okunuyooo hadi bi duşş ayy zor yetiştim.hazır bişeyler almıştım sağ olsun arkadaşımda yapmış bişeyler Allah razı olsun.hallettik. gece ,yarınmda gittilerr.EE gülay acık pc ye takılmadan da yapamadı derken sabah oldu erken bi baktım 4,30 dedim kızım yatt işe gidicenn...ee işte böle arkadaşlar benim hızımda buu.....:sm_cool: ee napim mecburenn...:1rolleyes:
a.s.

SLM ARKADAŞLAR HEPıNıZE GÜZEL HAFTA SONU GEÇREMNıZı DıLıYORUM.

AH ROSEMCĞıM DUYMADIM CNM YA ÇOK ÜZÜLDÜM KAÇRMŞıM DEMKı

Ebrucüğüm cnm çok geçmiş olsun allah şifa versin cnm yeni haberim oldu .

kusuruma bakma cnm buralar pek takılmadım bu arlar

inşallah şimdi iyisin cnm

çok öptüm.

OHHH kimi tatilde kimi iznde kimi geziyo kimi kardeş telaşındaa kimini eşi izinde giremiyoo..

ee ben zavallı zor çalışsınn.. bende gidimde görün gününüzü...:umursamaz:
siz gelince konuşmuycam sizlerleeee:kızgın::kızgın:

slm cnm nasılsın

işlerin nasıl tatıl pilanin yokmu balım

bak bu iyi fikir parayı veren duduğu çalar değilmi cnm..

slm cnm nasılsın

merhaba canımm ya çok sıkılıyorum artık işten bıktım
sorma bide sürekli yatıda misafirim vardı 10 gündür
arada gidip gene geldiler
ancak bu gün 12 de gittiler bu akşam diyorum şölee bi yatıp dinlenimm...
kızı da gönderdim çanakkaleye anneanneye yazlığaa
Allah nasip ederse bende 31 inde gidicem..
:sm_cool:

slm cnm nasılsın

sorma tatlım ama gelenden bilet kesiem artıkk burası bizim oldu artıkınn dimii:roflol:delikafadulden
ayyyy topiğe giremedik bir kaçgün kattırmayacaklardaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
halin nedir diyen yokk:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba canımm ya çok sıkılıyorum artık işten bıktım
sorma bide sürekli yatıda misafirim vardı 10 gündür
arada gidip gene geldiler
ancak bu gün 12 de gittiler bu akşam diyorum şölee bi yatıp dinlenimm...
Kızı da gönderdim çanakkaleye anneanneye yazlığaa
allah nasip ederse bende 31 inde gidicem..
:sm_cool:

ah cnm allah yardımcın olsun kızında allah kavştrsun cnm

seni çok iyi anlaiyorum bitanem

kamılecım sÖyle bakıyım ne olmuŞ halıne cnm

daha bıtmedım dÜyÜnlerınız cnm??

X