Kz Anneleri gelin bizde coalm

iii geceler hatınlar ...şinci gördüm topiciği...bodoslama daldım içerüüü:eek:

günaydınnn günaydınnn gece kuşları osaattemi girilir topiğee bakimmm hee....

kamilemmm in işleri hala bitmemişş anlaşlılan.Off yeterrrr biziz bize bırakın dünya işleri
topişğe giremiyoruz yaa off offff.....:roflol::roflol:

günaydınnnnn güzel birgün geçirmemiz dileğiylee
nasılsınız bakalımmm
ben yorgunum ama iyiyim çok şükürr
kahvaltıdan sonra görüşmek üzeree
öpüdünüzzzzz mucukkk
yaaaaa sorma rosemcimm herşey üst üste geliyor son günlerde
frezyacımm düğünü atlattık canımm da başka işlerden pc başına oturamadımm
bana nazar mı değdi bilmem ben her koşulda pc başına geçebilirdimmm komplo mu var yoksa beni uzak tutmak için dersinizz:)))))))))))))))))))))))))

günaydınnnnn güzel birgün geçirmemiz dileğiylee
nasılsınız bakalımmm
ben yorgunum ama iyiyim çok şükürr
kahvaltıdan sonra görüşmek üzeree
öpüdünüzzzzz mucukkk
yaaaaa sorma rosemcimm herşey üst üste geliyor son günlerde
frezyacımm düğünü atlattık canımm da başka işlerden pc başına oturamadımm
bana nazar mı değdi bilmem ben her koşulda pc başına geçebilirdimmm komplo mu var yoksa beni uzak tutmak için dersinizz:)))))))))))))))))))))))))

neymiş o başka işler kamilemm gizli gizliidelikafadulden
nayır nolamazz kamilemi bizden ayıramazlarr....izin vermem izin vermemmmm:kızgın:yasakkelime

hadi gel bekliyorum tatlım..

neymiş o başka işler kamilemm gizli gizliidelikafadulden
nayır nolamazz kamilemi bizden ayıramazlarr....izin vermem izin vermemmmm:kızgın:yasakkelime
hadi gel bekliyorum tatlım..
yok be tatlımm gizli değil evdeki işlerden dolayı dedim ilçe dışında ki kuzenlerim geliyor ziyaretime eşimin yeğenleri filan o yüzden fırsat olmuyor canımm
sizeri özlemesi olmasa durumdan memnunum aslında beni seven ve sayan yakınları beni görmek istemeleri çok güzell yorgunluğuda güzell
hadi gel kahvatıyı beraber yapalımm

yok be tatlımm gizli değil evdeki işlerden dolayı dedim ilçe dışında ki kuzenlerim geliyor ziyaretime eşimin yeğenleri filan o yüzden fırsat olmuyor canımm
sizeri özlemesi olmasa durumdan memnunum aslında beni seven ve sayan yakınları beni görmek istemeleri çok güzell yorgunluğuda güzell
hadi gel kahvatıyı beraber yapalımm

yuffff be kamilem sen böle masa kurup çağırırsan değil yeğen kuzen kızım mısırlılar.anzaklar hattaa hattaa eskimolar bile gelir sizin eve beeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben sadece bi bardak su bide 2 günlük ekmek koyuyorum eşim ayıp olur bide soğan kır ortaya diyoo iyi peki diyorum ama gene benim ev doldu taştı ne hikmetsee kamile bide ben evde yokum haaaadelikafaduldendelikafadulden

kız anneleri nerdesiniz bakayımm
kızlardan fırsat bulup eldim ama kimseler yokk
rosemmmm boğaz sefası yapıyorsun değil mi:)))))

siz beni yanlız bırakırsanız bende sefa yaparım başka topikte açarım hıh :umursamaz:
geldimi kamilem eskimolar yemeğeedelikafaduldendelikafadulden

kamilecim bencede komplo var cnm

bu rosem karsı yapmiştir :jeyyar::roflol:

kamilecim bencede komplo var cnm

bu rosem karsı yapmiştir :jeyyar::roflol:

günaydınn ohh çaylada karşılamış benii frezya cığımm..canımmm düşünceli hatunumm
hayatım ne o ölee kargalar kahvaltısını yapmadan damlamışsın kk yaa
kapıları senmi açtın yavru kuşum delikafaduldendelikafadulden

günaydınnnnnnn...... ebrumdan haberlerim var herkese çokk selamı varr..Evine taşınmıış amam ok pis bir evmiş çok yorulmuş canım yaa..e tabi yorulunca yeniden hastalığı nüksedebeilir korktum ben çünkü ayakları şişmeye başlamış yinee..Ah ebrum ya
ama şimdi tamamen yerleşmiş durumda 1 hafta daha yok dinlenecek ama sonra burada öpe öpe cılkını çıkarıcam ben onun :roflol::roflol: özledim çünküü.

kız frezya napmışım gene ben bee aa uslu uslu yazıyorum topiğimizee aa adım çıkmış ayol benimsırnaşık şeysırnaşık şey bi yaramazlığım tutarsa görürsünüz bakk:roflol::roflol:

ROSEMIM SORMA KIZ ÇOK HAKLSIN UYANINCA UYKU KALMIYO
BENDE SOLUĞU BURAD ALYOM ADAM BıLSE BENı KESER
LAN SABAHN KÖRÜNDE NE ARYON NETDE DıYE ŞEKERıM :roflol::roflol::sm_cool:

CNM ÇOK SEVıNDıM EBRÜŞÜMÜN ıYı OLDUĞUNA CNM

YA HERKES OTRDUĞU EVLERı TEMZLEYıPTE ÇıKSA BÖYLE OLMAZ CNM
NEYSE GÜLE GÜLE OTRSUN

BENDE ÇOK ÖZLEDıM KIZ BU KEFSERDE YOK BURSA ıKıMıZE KALDI
BENDE Bı ŞıMDı GıRE BıLıYOM KIZ UYUMUŞKEN

EH SENDE ıŞLER NNE ALEMDE BAKEM KIZDA YOK KOCŞLE BAYAI YAŞAYIN BENıMDE SÖYLEDĞıM LAFA BAK DEME
NEYSE BEN KAÇTıM BELKI ÖYLENEN ÜĞRARıM CNM ÇOK ÖPTÜM..

günaydın günbaydınn ohh canlarımıa bakın yaa kızlar bendeki enerji sizemi geçti nee..
ohh sabah sabahh hadi bakalım ne güzelll..

ya bı gün gene misafirim gelebilir hafta sonu yatısına ama valla kaldıracak halim kalmadı artık yoruldum ya...
frezyam canım kocişle yanlız kalamadım ki şekerim:kedi:

sağ olsun abim yanlız bırakmıyooodelikafaduldendelikafadulden
kızlar artık vucut kaldırmıyo fena halde tatilim geldii oyy oyyyy uykumda var bu gün
dün akşam erkenden uyumama rağmen (11 benim için çok erken) hala uykum var aslında bu uyku da değil dinlenemiyorumm
ama durun bu geçecek o zaman göreceksiniz rosem i sizz:sm_cool::roflol::roflol:

günaydın rosemmcim
ooo kolay gelsin şekercimmm
ayyy onlarda misafir mi sayılır mı canım
evleri sayılır işlerini kendileri yapsınlarrr ne o öyle misafir havaları filan kendi ailen böyle yaparsa olur mu hiç
mesaiye kalacağız diyip kaçın arada enişteyle:))))))))))))
bir bunu düşünemiyorsun yanii:))))))))))
evde oturuyor olsan zorda çalıyorsan bahene kolay otursun onlar evde siz dışarıda muhabbette nasıllll ama güzel çözümmm:))))

hayırlı cumalarrrr kızlarrrr!opuyorumnanaktan
kevser tatile çıktı mı yaaa?fisfisfis
nereye gitii görüşemedik bak bu taraflara gelecektii?..
rosemm allah kolaylık versin canımm ya:teselli: dinlenmeye çok ihtiyacın var belii!..

günaydın rosemmcim
ooo kolay gelsin şekercimmm
ayyy onlarda misafir mi sayılır mı canım
evleri sayılır işlerini kendileri yapsınlarrr ne o öyle misafir havaları filan kendi ailen böyle yaparsa olur mu hiç
mesaiye kalacağız diyip kaçın arada enişteyle:))))))))))))
bir bunu düşünemiyorsun yanii:))))))))))
evde oturuyor olsan zorda çalıyorsan bahene kolay otursun onlar evde siz dışarıda muhabbette nasıllll ama güzel çözümmm:))))

Hİİİİ demesi kolay be canım amam olmuyor iştee valla demin yenge aradı bende dedim kii ya üstümde bir halsizlik var sorma gitsinn ee ama doğru dur bakalım ne olacak..ya çok seviyorum onları tamamda misafir kaldıracak hal yok şu anda siz beni anlarsınız insan canlısı olduğumuda bilirsiniz

hayırlı cumalarrrr kızlarrrr!opuyorumnanaktan
kevser tatile çıktı mı yaaa?fisfisfis
nereye gitii görüşemedik bak bu taraflara gelecektii?..
rosemm allah kolaylık versin canımm ya:teselli: dinlenmeye çok ihtiyacın var belii!..

derinn hoşgeldin canımm
kevser evet oralarda canımm oo artık gelecekk izabellada tatildee
evet yorgunum dostlarımm yorgunum artıkk:roflol::roflol::roflol:

selam kızlarrrrrrrr nasılsınız ben bomba gibiyimm:roflol::roflol: ama sizi çok özledim şimdi memleketteyim sizler nasılsınız bir hafta sonra görüşürüz taha da çok iyi birazcık azdı burda hiç laf dinlemiyoo hepinizi çok öpüyorumm beni özleyinnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X