iyi tatillerrr canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi akşamlar kızlarr ben gidiyorum tatilden memlekete geçicem en az 20gün yokum sizi çok seviyorum ve çok öpüyorumm ŞenizŞeniz fırsat bulursam girerim nete beni özleyin anacımmm:a015::a015::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
sağol canımm merak etmişsinn:kedi::kediee kamilem nerdee bugün hıııııı:gitme:
Bu arada 100. sayfamız hayırlı olsun:hooray::hooray::hooray::hooray::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt
iyi haftalarrrrr kızlarrrrr!opuyorumnanaktan
nasılsınızzz?
bugün benim kız bebek istediğini söyledii sabah sabah:1shok: o bakarmışş!
bebek sandalyesine oturturr yemeğini yedirirmiş!:ecrin_bebek:
küçük kilotlarını da ona verirmişşş!
ağzından çıkar annee bebeğii dedii bombaydııı vallaa çokk güldümmm!...:roflol::roflol:
sütüde inekten alacakmış ben vermeyecekmişim!
herşeyi çözmüş kendi çapında!...gamyoncuiremsu
aaaa frezya cığım ne güzel bi günaydın hazırlamışsınn çok hoşşşş bizlere özel olmuşşşş
teşekkürler.. canımm...kaydirigubbakcemile5
herkeseee güzell huzurluu mutluu bereketli ayy iştee çok güzel bir hafta diliyorumm..
Sizleri çok seviyorumm Allah neşemizi daim etsin inşallah..
Oh ohh Izabella hanımefendi şimdi uzanmışım kusalaa şarkısını söylüyodurrr..Yok gözümüz yoktaa işteee insanın acık aklıda kalıyoo hele çalışınca...Çok üzgünüm çoook
Kamilemmmmm canımm hala 20 liklerlemi uğraşıyosun çektir hepsini kurtul ben öle yaptım vallaa.. geçmişler olsun canımcığımm..
:1hug:
ebrum bu hafta izindee evini taşıdı galiba hafta sonu oo
gün ortası ararım sizede haberciklerini ulaştırırıımm ...a.s
dolu dolu bir hafta sonu geçirdim birazdan anlatırımm...hadi bakalımm gülay güne başlıyorrrrr....:dance::dance::dance: