Kz Anneleri gelin bizde coalm

vallahi bilmem kevsercim.seni şefime söyledim artık benden çıktın.
oklavayı aldımı eline artık sana allah yardım etsin.
sende bana.yapıcak birşey yok.
camları sana sildiricem haberin olsun.

vayyy o çenenin sebebi suçlusuda ben oldumya pessss doğuştan canım o döğuştan

ulaa atışmayıınnn!zemuszemus
ama bence de çene doğuştannnn!...-tatlicadiarzu-

neyse kızlar ben kaçtım.
hepinizi öpüyorum görüşürüz sonra.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

vallahi bilmem kevsercim.seni şefime söyledim artık benden çıktın.
oklavayı aldımı eline artık sana allah yardım etsin.
sende bana.yapıcak birşey yok.
camları sana sildiricem haberin olsun.

yok yetmezzz sadece camlar
komple temizlesinnnnn ben kontrol ederim arkasından güzel yapamamışsa yine sildiririz.zemuszemus

günaydınnnnnnnnnnnnnn
güzel birgün olsun inş

GÜNAYDINN KAMİLEM......
inşallah hepimiz için güzel olsun inşallah canımm..Allah gönlümüze göre versin inşallahh..
nasılsın canım kızlar tatilşde sıkılmıyomu...neler yapıyolar...a.sa.s.

günayyyyydıınnlaaaarrrrr!opuyorumnanaktan

günayyyyydıınnlaaaarrrrr!opuyorumnanaktan
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNAYDINN KAMİLEM......
inşallah hepimiz için güzel olsun inşallah canımm..Allah gönlümüze göre versin inşallahh..
nasılsın canım kızlar tatilşde sıkılmıyomu...neler yapıyolar...a.sa.s.
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaminnn canımm
kızlar iyi tatlım yok sıkılmıyorlarr sabahları yarım saat kuran kursuna gidip gliyorlarr
dün odalarında değişiklik yapacağız diye oturma takımının koltuklarına el koydularrkaydirigubbakcemile3otaya bir girdimm koltuk taşımaya çalışıyorlar döşemeyi çizilmkten son anda kurtardımm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:burası çok sakin müsait oyun oynamaya hava serinleyince atıyorlarr kendilerini dışarıya oyundu dut ağacıydı derken akşam oluyorrr seninki nasıl gitti mi annanesinin yanınayerimseniben

Günaydın arkadaslar
dün misafir vardı öğleden sonra giremedim masallah doldurmussunuz sayfaları
Herkesler nasıl bakalım bugün
Beni özleyen yok muuuuu?:uhm::uhm::uhm::kedi::kedi:

Günaydın arkadaslar
özlemezmiyiz gülüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanama bende pek girememiştim dünyerimseniben

hi hiii valla onların yerinde olmak istedim bir an ..:roflol::roflol: gözümün önüne geldi ölee çekiştire çekiştire koltuklaaadelikafaduldendelikafadulden

hayatım benimki evde kaldı ya bu sene galiba bizimle gidecek götürecek kişi yok herkes gitti okullar geç kapanınca benimki kaldı zavallı bütün gün pc başında napsınn sıkılıyo ama gece gezdiriryoruz bizdee bazende gelmiyo evde kalim diyoo genç kız tripii atıyo yanii anlıycan :roflol::roflol:

Günaydın arkadaslar

zeynommm günaydınnnnkaydirigubbakcemile3 evet misafirin varmışş biliyorum ondan bişey demedimm benimde pazar günü günüm var 10 kişi gelecekk hepinizden bi çeşit şey isterim ona göree

varmı güzel salata tarifi olan ya yardım edin bana:uhm:

hihoyyythihoyyytgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ay ben çok iyim tatile gidiyoruzzzzzzzzzzzzzz eşim yarın izine çıkıyor yarın akşam gidiyoruzz marmaris ben geliyorummmmmmmmmmm ay çok sevindim yaa sürpriz yapmış eşim bana meğer bir hafta önce ayarlamış her şeyi rezarvasyonu yapmış ay bende ne safım 2 hafta öncede bana yer gösteriyo netten neresi güzel diye hiç aklıma gelmiyo yavvv sizinle paylaşmak istedimm ay çok işim var benim bugünnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden

ohh izabellaam sefan olsun böyle sürprize can kurban beeee
hadi banda bi sürpriz yapınnn yaaaaaaaaa:kedi: kapadaım gözlerimiidelikafadulden

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
Allahım gönlünüzün dileklerini versin..
sıkıntılarınız def olsun tez vakittee inşallahh...
Ebrumuzada acil şifalar ve taşınmasında kolaylıklar versin inşallahh..gücü bol olsun yarabbi..

Sen bizi cehennem ateşinden koru yarabbi..
Sana ne kadar az şükür ediyoruzz sen bizi affet allıahım şükrümüzü daim eylee...
Sen çekemeyeceğimiz yükü yükleme bize yarabbiii..
Sen sana olan sevgimizi büyütt yarabbiii...kabımızı genişletki seni daha iyi anlayalım...

sevdiklerimizden ayırarak bizi imtihan etme yarabbiii...

Allahım sana sonsuzzzzzzz şükürler olsunnn.......
:Saruboceq:

Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.

Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!

Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Allahım!
ıhsan buyurduğun nimetlerini geri almandan, azabının ansızın gelip çatmasından, gazabına sebep olacak şeylerden Sana sığınırız.Bizlere yol göster Allahım!

Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur Allahım!

Allahım!
Sen ölümlerin en güzeli ile bizi huzuruna al Allahım! Ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahata erme vesilesi yap Ya Rabbi! Allahım! Bizleri Sen'i çok zikreden, Sana çok şükreden, Sen'den çok korkan, Sana çok itaat eden, Sana karşı saygı ile dopdolu olan, ahu efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden kullarından eyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…