Kz Anneleri gelin bizde coalm

HAYATIM NE GÜZEL BİR DUA BU BÖYLEE
Allah razı olsunn güzel bir paylaşım olmuşş ..kaydirigubbakcemile3

hayırlıı cumalarrr diliyoruumm:Saruboceq: çookkk güzelll dualarr edilmişş ben dee aminn diyeyimmm!
nasılsınızzz?....opuyorumnanaktan
benn sıkıntılıyımm birazzzz!...:a015:

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar dualarınız çok güzel bende aminn deyip katılıyorum rabbime binlerce şükürler olsun:Saruboceq::Saruboceq:

hayırlıı cumalarrr diliyoruumm:Saruboceq: çookkk güzelll dualarr edilmişş ben dee aminn diyeyimmm!
nasılsınızzz?....opuyorumnanaktan
benn sıkıntılıyımm birazzzz!...:a015:
AMİNN canımm...

eh be derinim benim kadar sıkıntılımısın acaba demin genel müdürle takıştım yineee deli oldum deliiiiiiii........sana noldu ki tatlım anlat bakalımm
hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar dualarınız çok güzel bende aminn deyip katılıyorum rabbime binlerce şükürler olsun:Saruboceq::Saruboceq:

hayatım merhabaa ne zaman gidiyosun yaa benide götür beee hiç ses çıkarmam tahayla ilgilenirim ölee sessiz sessizz bi köşedeeemafoldumben

HAYIRLI CUMALAR
Herkese güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kahvaltıda arkadaslarım vardı yeni gittiler
Mutfagı halladip geldim ama bugün pek durguınsunuz
rosemcim harekete gecir topiği :mymeka:haftanın son günü diye mi böyle?:uhm::uhm:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay canım kıyamam sana gel kısss götürürüm tabi niye götürmeyeyim gece çıkıcaz arabayla ne iyi olur gelsen sen tahaya bakarsın bende bol bol yüzerim ohhhhhhhhh:roflol::roflol::roflol:

ya hayatım havamda değilimm genel müdürle takıştık sabah canımı sıktıı hala düzelemedimm içtiğim sigaranın haddi yok..kötükedihüso

ahh ahhhhh bak sengel ne çocuk bakması diyormu yaa gel tahaya bak diyooo..
lmaz:
yok hayatım sen gitttt eğlenmene bakk bize bol bol güzel anlatacak anı getir yeter hayatımm 1 haftamı kalıyosunn
aman çocuğu yakma gerçi sen pipiriklisindir dikkat edersin eminim
boll eğlencelerrrrr......bizi unutmaaaaa...Şenizhihoyyyt:a015::a015::a015:

bende gece eşimle takıştımmm!:a015:
yaa heriff beni anlamiii!:1no2na görede ben onii anlamimiişimmm!:sm_confused:

Şeniz sizi nasıl unuturum canım benim evet eşimin izni bir hafta malesefsenağlamasenağlamasenağlama merak etme tatlım tahaya bir sürü krem aldım dikkat ederim kendine çok iyi bak yorma fazla kendini çok öpüyorummmmmmmmmmmmm hoşçakal opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende gece eşimle takıştımmm!:a015:
yaa heriff beni anlamiii!:1no2na görede ben onii anlamimiişimmm!:sm_confused:
a.s

Canım bunun bi yolunu okudum ben bi yerdee..çok işe yarıyormuşş

şimdi sakin bir anınızda kavga falan yokken sen ona mektup yazıyosun oda sana yazıyoo açık bir dillee ve karşılıklı veriyorsunuz....ama yorum yapmıyorsunuz hiçç sonra yorum yapılıyoo ne dersinn ben çok ciddiyim

olabilirr bakkk bunu bi ara bende düşünmüştümm de içimdenn bazen hiçbişey yapmak gelmiyooo yaaa!:1no2:
denemek lazımmm tabii!
en azından ben yazayıım!
ben kırıldığımm zaman kolayy unutamıyorum aslında sorun bu biraz!...

Ben hiç unutmam yaa elimde değil aklımın bi köşesinde kalır hepp..iyiliğide kötülüğüde unutmam ..ama iyi bişeymi bilmemm tabii denesene bi yaa belki okuyunca seni daha iyi anlar ama içine acık güzel sözlerde ekle haaaaa yap işt e bişeyler artık orası sana kalmışş
yerimseniben

sende bendensinn desenea.s kaç yıllık evlisin rosemm?
çokk zorrmuşş vallaa karşındaki insana bişeyler anlatabilmekk ve anlayışş beklemek!...CADIARZU

CANIM BEN 14 YILLIK EVLİYİM AMA ŞANSLIYIM eşim allahıma çükür çok anlayışlıdır konuşmayıda dinlemeyide severr.. hem beni hem başkalarınıı ama sorunu büyütmeden hemen çözz boşver demee o zaman büyür anlamadana.s

haklısınn boşver dememek lazımm!
ben biraz yoruldumm sanırımm!
kolay mı yoruldumm nee?
neyse halledecezz bi şekilde!
çokk teşekkür ederiimm canımm yaa!...opuyorumnanaktan

haklısınn boşver dememek lazımm!
ben biraz yoruldumm sanırımm!
kolay mı yoruldumm nee?
neyse halledecezz bi şekilde!
çokk teşekkür ederiimm canımm yaa!...opuyorumnanaktan

ne demek hayatım hep lak lak yapmıycaz dimi neden buradayız her türlü paylaşım için
seve seve yardıma hazırım zevklee hemdeeŞeniz:1hug: ama öyle yoruldum falanyokk olmazzzz
kadın yönlendirirr kocasınıı akıllı ol sendeelmaz:

haklısınn rosemm arada kendime getir beniii!:1hug:
akıllıı olmam lazımmm çokkkk!..a.s
görüşürüz geliyoo benimki şimdii sofrayıı hazırlayalımmm!...opuyorumnanaktancokacimcoook

iyi akşamlar kızlarr ben gidiyorum tatilden memlekete geçicem en az 20gün yokum sizi çok seviyorum ve çok öpüyorumm ŞenizŞeniz fırsat bulursam girerim nete beni özleyin anacımmm:a015::a015::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…