AMİNN canımm...hayırlıı cumalarrr diliyoruumm:Saruboceq: çookkk güzelll dualarr edilmişş ben dee aminn diyeyimmm!
nasılsınızzz?....opuyorumnanaktan
benn sıkıntılıyımm birazzzz!...:a015:
hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar dualarınız çok güzel bende aminn deyip katılıyorum rabbime binlerce şükürler olsun:Saruboceq::Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay canım kıyamam sana gel kısss götürürüm tabi niye götürmeyeyim gece çıkıcaz arabayla ne iyi olur gelsen sen tahaya bakarsın bende bol bol yüzerim ohhhhhhhhh:roflol::roflol::roflol:AMİNN canımm...
eh be derinim benim kadar sıkıntılımısın acaba demin genel müdürle takıştım yineee deli oldum deliiiiiiii........sana noldu ki tatlım anlat bakalımm
hayatım merhabaa ne zaman gidiyosun yaa benide götür beee hiç ses çıkarmam tahayla ilgilenirim ölee sessiz sessizz bi köşedeeemafoldumben
HAYIRLI CUMALAR
Herkese güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kahvaltıda arkadaslarım vardı yeni gittiler
Mutfagı halladip geldim ama bugün pek durguınsunuz
rosemcim harekete gecir topiği :mymeka:haftanın son günü diye mi böyle?:uhm::uhm:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay canım kıyamam sana gel kısss götürürüm tabi niye götürmeyeyim gece çıkıcaz arabayla ne iyi olur gelsen sen tahaya bakarsın bende bol bol yüzerim ohhhhhhhhh:roflol::roflol::roflol:
bende gece eşimle takıştımmm!:a015:AMİNN canımm...
eh be derinim benim kadar sıkıntılımısın acaba demin genel müdürle takıştım yineee deli oldum deliiiiiiii........sana noldu ki tatlım anlat bakalımm
hayatım merhabaa ne zaman gidiyosun yaa benide götür beee hiç ses çıkarmam tahayla ilgilenirim ölee sessiz sessizz bi köşedeeemafoldumben
Şeniz sizi nasıl unuturum canım benim evet eşimin izni bir hafta malesefsenağlamasenağlamasenağlama merak etme tatlım tahaya bir sürü krem aldım dikkat ederim kendine çok iyi bak yorma fazla kendini çok öpüyorummmmmmmmmmmmm hoşçakal opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanahh ahhhhh bak sengel ne çocuk bakması diyormu yaa gel tahaya bak diyooo..
lmaz:
yok hayatım sen gitttt eğlenmene bakk bize bol bol güzel anlatacak anı getir yeter hayatımm 1 haftamı kalıyosunn
aman çocuğu yakma gerçi sen pipiriklisindir dikkat edersin eminim
boll eğlencelerrrrr......bizi unutmaaaaa...Şenizhihoyyyt:a015::a015::a015:
a.sbende gece eşimle takıştımmm!:a015:
yaa heriff beni anlamiii!:1no2na görede ben onii anlamimiişimmm!:sm_confused:
olabilirr bakkk bunu bi ara bende düşünmüştümm de içimdenn bazen hiçbişey yapmak gelmiyooo yaaa!:1no2:
denemek lazımmm tabii!
en azından ben yazayıım!
ben kırıldığımm zaman kolayy unutamıyorum aslında sorun bu biraz!...
CANIM BEN 14 YILLIK EVLİYİM AMA ŞANSLIYIM eşim allahıma çükür çok anlayışlıdır konuşmayıda dinlemeyide severr.. hem beni hem başkalarınıı ama sorunu büyütmeden hemen çözz boşver demee o zaman büyür anlamadana.s
haklısınn boşver dememek lazımm!
ben biraz yoruldumm sanırımm!
kolay mı yoruldumm nee?
neyse halledecezz bi şekilde!
çokk teşekkür ederiimm canımm yaa!...opuyorumnanaktan
haklısınn rosemm arada kendime getir beniii!:1hug:ne demek hayatım hep lak lak yapmıycaz dimi neden buradayız her türlü paylaşım için
seve seve yardıma hazırım zevklee hemdeeŞeniz:1hug: ama öyle yoruldum falanyokk olmazzzz
kadın yönlendirirr kocasınıı akıllı ol sendeelmaz: