Kz Anneleri gelin bizde coalm

iyi akşamlar kızlarr ben gidiyorum tatilden memlekete geçicem en az 20gün yokum sizi çok seviyorum ve çok öpüyorumm ŞenizŞeniz fırsat bulursam girerim nete beni özleyin anacımmm:a015::a015::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
iyi tatillerrr canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ee kamilem nerdee bugün hıııııı:gitme:
sağol canımm merak etmişsinn:kedi::kedi:eek:puyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bütüngün ev temizledim canım oturmaya vaktim olmadı malesef aklım sizdeydi ama
işleri anca bitirebildimm arada birde dişçiy gidip geldim 20lik dişlerim ömrünü tamalamış alınması gerekmiş küçük bir operasyonla alınacakmış bugün aldırmadım hafta sonu misafirlerim olacak haftaya bakalım öptümm canımm görüşmek üzereeŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydın hayırlı sabahlar gününüz güzel geçsin bayanlar................

günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir gün ve hafta sonu diliyorum.

sizleri ve melekelrinizi öptüm

herkese mutlu hafta sonları diliyorummmm!...opuyorumnanaktan

herkeze sağlık huzur diliyorum eşimi çookk seviyorum kuzuma ise kurban olurummm

iyi pazarlarrrrrr!....opuyorumnanaktan

aaaa frezya cığım ne güzel bi günaydın hazırlamışsınn çok hoşşşş bizlere özel olmuşşşş

teşekkürler.. canımm...kaydirigubbakcemile5
herkeseee güzell huzurluu mutluu bereketli ayy iştee çok güzel bir hafta diliyorumm..
Sizleri çok seviyorumm Allah neşemizi daim etsin inşallah..

Oh ohh Izabella hanımefendi şimdi uzanmışım kusalaa şarkısını söylüyodurrr..Yok gözümüz yoktaa işteee insanın acık aklıda kalıyoo hele çalışınca...Çok üzgünüm çoook

Kamilemmmmm canımm hala 20 liklerlemi uğraşıyosun çektir hepsini kurtul ben öle yaptım vallaa.. geçmişler olsun canımcığımm..
:1hug:
ebrum bu hafta izindee evini taşıdı galiba hafta sonu oo
gün ortası ararım sizede haberciklerini ulaştırırıımm ...a.s

dolu dolu bir hafta sonu geçirdim birazdan anlatırımm...hadi bakalımm gülay güne başlıyorrrrr....:dance::dance::dance:

günaydın kız anneleri
Hepinize güzel bir gün ve herseyin gönlünüzce olacagı bir hafta diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kolay gelsina.s.a.s.

Bu arada 100. sayfamız hayırlı olsun:hooray::hooray::hooray::hooray::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu arada 100. sayfamız hayırlı olsun:hooray::hooray::hooray::hooray::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt

HOŞGELDİNNN CANIMMM.....Şeniz

evet evet 100 sayfayı bulmuşuz yaa ...efrim zeynommm iyi tesbitti...kaydirigubbakcemile5

nice güzel yazılarla geçecek olan 100 sayfalara inşallah....

:teytey::teytey::enbuyukkk::enbuyukkk:

iyi haftalarrrrr kızlarrrrr!opuyorumnanaktan
nasılsınızzz?
bugün benim kız bebek istediğini söyledii sabah sabah:1shok: o bakarmışş!
bebek sandalyesine oturturr yemeğini yedirirmiş!:ecrin_bebek:
küçük kilotlarını da ona verirmişşş!
ağzından çıkar annee bebeğii dedii bombaydııı vallaa çokk güldümmm!...:roflol::roflol:
sütüde inekten alacakmış ben vermeyecekmişim!
herşeyi çözmüş kendi çapında!...gamyoncuiremsu

iyi haftalarrrr nasılsınız şekerlerrr
biz çok iyiyizzzz
kuzenim var yanımda bugün girmeyeceğimmm
kızlarımı ve sizlerii çok öpüyorumm görüşmek üzere
öptüm nanaktann
rosemmcim ebrucuğuma bendende selamlarr
kolay gelsin canım sanada yine yüklemişlerdirr yardım gerekirse ıslık çal olur mu:)))))))))))))))))))))))))

merhaba kızlar çoookkk güzel bir hsonundan sonra yeni bir iş günü yenibir hafya başladı herkeze güzellikler dilerim öptüm şekerler sizleri

derinim valla çoookkk güldümmm :)))

iyi haftalarrrrr kızlarrrrr!opuyorumnanaktan
nasılsınızzz?
bugün benim kız bebek istediğini söyledii sabah sabah:1shok: o bakarmışş!
bebek sandalyesine oturturr yemeğini yedirirmiş!:ecrin_bebek:
küçük kilotlarını da ona verirmişşş!
ağzından çıkar annee bebeğii dedii bombaydııı vallaa çokk güldümmm!...:roflol::roflol:
sütüde inekten alacakmış ben vermeyecekmişim!
herşeyi çözmüş kendi çapında!...gamyoncuiremsu

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaaa frezya cığım ne güzel bi günaydın hazırlamışsınn çok hoşşşş bizlere özel olmuşşşş

teşekkürler.. canımm...kaydirigubbakcemile5
herkeseee güzell huzurluu mutluu bereketli ayy iştee çok güzel bir hafta diliyorumm..
Sizleri çok seviyorumm Allah neşemizi daim etsin inşallah..

Oh ohh Izabella hanımefendi şimdi uzanmışım kusalaa şarkısını söylüyodurrr..Yok gözümüz yoktaa işteee insanın acık aklıda kalıyoo hele çalışınca...Çok üzgünüm çoook

Kamilemmmmm canımm hala 20 liklerlemi uğraşıyosun çektir hepsini kurtul ben öle yaptım vallaa.. geçmişler olsun canımcığımm..
:1hug:
ebrum bu hafta izindee evini taşıdı galiba hafta sonu oo
gün ortası ararım sizede haberciklerini ulaştırırıımm ...a.s

dolu dolu bir hafta sonu geçirdim birazdan anlatırımm...hadi bakalımm gülay güne başlıyorrrrr....:dance::dance::dance:

rosemcım ne demek güzelim sizleri seviyorum ve benim için çok özelsiniz

hepiniz öpyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol tatlı frezyacık
ayy ayyyy hepimiz bribirimizi seviyoruzzz ne güzell Şeniz

dün günüm vardıı 10 kişi misafirim vardı yanii
ayy sıcakta da zor oldu hazırlanmak ama Allaha şükür evim serin ve rahat ça oturduk.
Sizden bi salata tarifi istemiştimm cevap gelmedii bendee uydurdum bi
şey ama kızlar bi güzel olduuu sormayın haaaa....

yoğurtlu mayonezli ımmhhhh.. çok hoşuma gittii. uydurma salatam hi hii:roflol::roflol:
misafirlerden sonra eşim geldii işteydi dün o
hadi gezelimm hadi hadiiii
ay gönlü kırılmasın dedimm çıktık 7 dee geldik 1,30 taa öldüm yorgunlıuktan yaa ama belli de etmedim

şimdi uyuklayıp duruyorum öğlen açtırdım bi oda acık kestirdim ama eve gidim hemen dattii yapıcamm:1rolleyes:

ayy gözümün önüne yatağım geliyoooooodelikafaduldendelikafadulden

ayyyy çokkk mutluyum ama sebepte yok ama öyle ALLAH'IMA binlerce şükür halimize

X