Kz Anneleri gelin bizde coalm

günaydınnn hayırlı sabahlarrrr
Resulullah (s.a.v)'in Receb'in ilk perşembe gününü oruçla geçirdiği ve cuma gecesinde, bu kandil gecesine mahsus olmak üzere on iki rekât namaz kıldığı kabul edilir. Regâib gecelerinde dua etmek, tevbe ve istiğfarda bulunmak, bu geceyi kutsal kabul etmek suretiyle çeşitli ibâdetlerle geçirmek, genel olarak alimler arasında kabul görmüştür.

İdrak ettiğimiz mübarek Regaib Kandili vesilesiyle, ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım. İbadetin zevkinden bizi mahrum eden nefsin kötü arzularını frenleyelim. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizleyelim.

Kandiliniz Mübarek Olsun

ayyyyyyy şükürler olsun ALLAH'ıma beni aklı başında iyi kalpli ve kendiyle barışık doğru sözlü yürekli biri olarak yarattıgı için

ah canlarım sizleri çok ihmal ettim biliyorum ama çok yoğunum yaaa...
acık bağışlayın benii olurmuopuyorumnanaktan

Mübarek kandilinizi kutlarımm....allahın selamı Allahın rahmeti Allahın bereketi üstünüze olsun.Allah kutlu eylesin.

sizleri seviyorummmmmm.........:1hug::1hug:

günaydın herkeze HAYIRLI CUMALAR dilerim

kamilem ne güzel bir hadis bu emeğine sağlık canım

iyi hafta sonlarııı!opuyorumnanaktan
kevserr burayı yeni gördümm eee bende bi kız anası olarak katılammm dedimmm!...gamyoncuiremsu

günaydın canlarım ben geldım am hiç kimse ben özlememiş :kedi:

nasılsınız inşallah herkesler iyidir.

hepinize çok güzel bir hafta diliyorum ..

günaydın canlarım ben geldım am hiç kimse ben özlememiş :kedi:

nasılsınız inşallah herkesler iyidir.

hepinize çok güzel bir hafta diliyorum ..

günaydınnnnnnnnn................

aa bakın bu sabah erkenden geldimmm.......
neden acaba.......çünkümmmm bugün ebrum gelecek...inşallahh.... bekliyorumm ebrum artık gellll...bitanecikimiz..opuyorumnanaktan

frezyaa hoşgeldin canım nasılsınnn...iyimisinnn.nasıl geçiyo yaz sıcakları ayy seni özlemezmiyizz sormazmıyızzzz gel tatlımm sennn:1hug:

kamilem nerede kızlar yaa
güzelzeynommmm nerdeemafoldumben aaa nerdesiniz..

ay benim kso m nerdeeeedelikafadulden

günaydınnnnn güzel birhafta geçirmemiz dileğiyle
rosemmm,kso,frezyacım günaydın şekerlerrr nasılsınızzz
brucum bugün geliyor mu demk çok sevindimmmmm)))))))))))))))

X