Kz Anneleri gelin bizde coalm

hihoyyythihoyyyt günaydın kızlarrr nasılsınız şekerlerr ben iyim tahayla uğraşıyom azdı azcık bu aralar çok yoruyo beniii-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

tünaydınlarr neler yaptınız bakalım ben mutfakla uğraştım dip bucak filan yorulmuşum sizlere bakmaya geldimdaha işim bitmedi malesef((
kevserrrr antalyalara geldinde bana gelmedin küstüm bensana:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
rosemmcim naber şekerr bende anlamdım canım ya sanırım artık başka şeylerde etkiliyor bir ara sevk alıp fakultede araştırtacağım bakalım nelere alerjim çıkacak
ızabella,frezya,gülzeyno nasılsınız şekerlerr
hepinize öpücüklerrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaaa ebrucumu ayırdılar bizden yaa ahhh ahhh bu şeflerrr yok mu:eek:lmaz:
sözüm meclisten dışarı desem mi acep-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:

sus seni seniiiiiiiii:eek:klava::eek:klava:
:eek:lmaz:
tünaydınlarr neler yaptınız bakalım ben mutfakla uğraştım dip bucak filan yorulmuşum sizlere bakmaya geldimdaha işim bitmedi malesef((
kevserrrr antalyalara geldinde bana gelmedin küstüm bensana:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
rosemmcim naber şekerr bende anlamdım canım ya sanırım artık başka şeylerde etkiliyor bir ara sevk alıp fakultede araştırtacağım bakalım nelere alerjim çıkacak
hepinize öpücüklerrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım antalyaya gelemedim kuzum şileye gittik eşim 2 gün izin alabildi çünkü ama 10 temmuzda alaçatıya gitmeyi düşünüyoruz zemuszemus

evet meclisten dışarı olsun içeri olursaa çok içeri olur...:roflol::roflol:

ah ahhh kızlar ebrum hastalanmış yaa ayy bende o dış görevde diye aramadım çok üzüldüm..
şişmiş kız serum falan vermişlerr ah canımm zaten çok zayıf..:gitme:

ebruma geçmiş olsun belinayım sende dilerim güzel haberler alırsın

amanda aman ne güzel günaydın mesajları gelmiş bu günnn

kamilem çiçek bahçesine çevirmiş mis gibi kokutmuş burayı

frezya cığım şirinlil getirmişş... oh oh oıhhhhŞenizŞenizŞeniz

kız kso utan utan bak neler yapılıyp sen bi kuru günaydın de kaçç olmazzz

hadi anlat bakalım ne ler yaptın şilelerde zemuszemus şile kurdu seniiiiiii
öty bakalım hemennn:eek:klava:

öldüm kızım kıskançlıktannaniknanik

ah ebrum nazarlar değidi ebrumaa inşallah en kısa zamanda düzelecek dua edelim arkadaşlar ebrucuğumaaa
allah şifa versin en kısa zamanda:Saruboceq::Saruboceq:

canım ne olsun kciş serra gittik genelde otelde kaldık sadece fenerin oraya indik serra olunca denize girmedim serra için mayo arıyom su için özel mayolar varmış bez aldımda biri öyle birşeyden bahsetti yok bulamıyom anacım neyse kız uyuyunca odada şömine vardı kocişim yaktı ama anacım kız uyandı herşey püffffffffffff anladın sen öyle işte :kedi:

canım ne olsun kciş serra gittik genelde otelde kaldık sadece fenerin oraya indik serra olunca denize girmedim serra için mayo arıyom su için özel mayolar varmış bez aldımda biri öyle birşeyden bahsetti yok bulamıyom anacım neyse kız uyuyunca odada şömine vardı kocişim yaktı ama anacım kız uyandı herşey püffffffffffff anladın sen öyle işte :kedi:

Allah canını almasınkızım ya bu sıcakta şömine haaasırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
hayatım bence sen ısrar ettin yak yak romantik olsun diye ama adam daha fazla dayanamadı ve serrayı devreye soktu haa:roflol::roflol:

kız şileye gidipte denize girmeden geldinyaa e ben sana ne diyimmm
bebek mayosu olmuyoo hayatım sadece altı oluyoo
fırfırlı falan pek bi tatlı oluyo..kızımın vardı..
:emir_bebek:

canım ya şömine derkene görüntü var ısı yok bacım ya aman ısıda olsa ne olcektiki sanki :)))

canım ya şömine derkene görüntü var ısı yok bacım ya aman ısıda olsa ne olcektiki sanki :)))

HIMMMMM... ısıda olsa nolcak iyi pekiii...yerimsenibenopuyorumnanaktan
eeenettiniz başkaa...anlat anlat bu kadar deme sakın banaaa..:umursamaz:

a.s.a.s.a.s.a.s. günaydınnnnnnnnnnn selam fıstıklar nasılsınız görüşmeyelii ben iyim herzamanki gibi ŞenizŞeniz

Herkese merhaba arkadaslar:teytey:
Ebruya gecmiş olsun umarım cabuk iyilesir:Saruboceq:
Güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktan
Bu arada sitemimide edeyim:eek:lmaz:
Bugün gec kaldım nerde bu zeyno dememişsiniz askolsun:umursamaz:

sen banlanam istiyorsun anladım
:roflol:
a.s.a.s.a.s.a.s. günaydınnnnnnnnnnn selam fıstıklar nasılsınız görüşmeyelii ben iyim herzamanki gibi ŞenizŞeniz

ohh ohh maşallah sana bende acık işlerimi hafifletsem ii olacamda ama bi yandan patron rapor üztüne rapor istiyoo aa aa rapordan fenalık geldi yaaa:sinifsinif:

:roflol:

ohh ohh maşallah sana bende acık işlerimi hafifletsem ii olacamda ama bi yandan patron rapor üztüne rapor istiyoo aa aa rapordan fenalık geldi yaaa:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 taha olmasa yardıma gelirdim şekerrr:roflol:

X