Kz Anneleri gelin bizde coalm

sağ olasın emel ciğim

İşede başladım ben :KK62::KK62:
gerçi şimdilik işte :44: böyleyim ama düzelir inşallah.Ne kadar tecrübelide olsa insan yeni bir iş yeni bir düzen felaket bişey.Kafamı betona çarpmış gibiyim henüz.Çok geç saatlere kadar kalmak zorunda kalıyorum o sıkıntılı oluyor.Evi otel gibi kullanıyorum.Pazar günü bir kazan yemek yapmıştım hala onu yiyoruz :KK60::KK60:Biliyordum ben başıma geliceğiçünkü hazırlanmıştım:KK1:

sağ olasın emel ciğim

İşede başladım ben :KK62::KK62:
gerçi şimdilik işte :44: böyleyim ama düzelir inşallah.Ne kadar tecrübelide olsa insan yeni bir iş yeni bir düzen felaket bişey.Kafamı betona çarpmış gibiyim henüz.Çok geç saatlere kadar kalmak zorunda kalıyorum o sıkıntılı oluyor.Evi otel gibi kullanıyorum.Pazar günü bir kazan yemek yapmıştım hala onu yiyoruz :KK60::KK60:Biliyordum ben başıma geliceğiçünkü hazırlanmıştım:KK1:
canımmm çok sevindimm hayırlı uğurlu olsunn
ee yeni bir ortam alışırsın zamanla ve hemencecikyoluna
koyarsın işlerini atom karınca gibi
hatunsun evelallah:KK60::KK60::KK60:
cenım ben hafta sonu hazırlayıp atıyorum
difrize hafta içide alıp alıp pişiriyorum ee naparsın başka türlü zor oluyor
çalışan bayanlar için böyle hep pratik oluyor ee anlat bakalım
yeni işin nerde ne işi nasıl bir yerr:KK37::KK37::KK37:

gülüm hala abondone durumundayım.ama baya yoluna koyuldu gibi. Maslak tayım bilirsin. Hem bana çok yakın . Ama hala geç çıkıyorum .inşallah yakında düzelir. Muhasebe yine . Burası bmw servisi.. Eh banada aşağısı yakışmazdı yani :21::21: :KK60::KK60:
Yemek olayını aynen eşime yktım. Dedim ne yaparsan onu yeriz ona göre :KK1:
Zavallaım sesini çıkaramadı:KK69: Ayy seviyorum onu yaa...
öptüm emelim yazışalım şekerciğim:KK9::KK9:

gülüm hala abondone durumundayım.ama baya yoluna koyuldu gibi. Maslak tayım bilirsin. Hem bana çok yakın . Ama hala geç çıkıyorum .inşallah yakında düzelir. Muhasebe yine . Burası bmw servisi.. Eh banada aşağısı yakışmazdı yani :21::21: :KK60::KK60:
Yemek olayını aynen eşime yktım. Dedim ne yaparsan onu yeriz ona göre :KK1:
Zavallaım sesini çıkaramadı:KK69: Ayy seviyorum onu yaa...
öptüm emelim yazışalım şekerciğim:KK9::KK9:
ohhh sevindim canım işlerin biraz yoluna girmiş zamanla dahada oturur herşey
vavvvvv bmw servisi haa haklısın aşağısı sana yakışmazdı zatenn:KK60::KK60:
kızlarrr ben bugün teyze oldum tekrar kızkardeşim doğum
yaptı çok tatlı bir kızımız oldu işten izin aldım akşama kadar onun yanındaydım
ilk yeğenim daha 1.5 yaşında abla oldu:KK9::KK9::KK9:
allahıma çok şükür kurtuldu canım kardeşim bebekte o da çok iyii
ee sizlerde ne var ne yokk:KK68::KK68:

slm kızlarrr nasılsınızzz,benim pc yine bozulmuştu,2,3 haftadır yeni yapıldı az kaldı laptopun tüm parçalarının yenilenmesine,
sizler neler yaptınız bakalımmm,emelcim hayırlı olsun canımm hayırlı ömürler nasip etsin rabbim inş
rosemmcim yeni işin ve evin hayırlı olsun canımmm çok sevindimmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

slm kızlarrr nasılsınızzz,benim pc yine bozulmuştu,2,3 haftadır yeni yapıldı az kaldı laptopun tüm parçalarının yenilenmesine,
sizler neler yaptınız bakalımmm,emelcim hayırlı olsun canımm hayırlı ömürler nasip etsin rabbim inş
rosemmcim yeni işin ve evin hayırlı olsun canımmm çok sevindimmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
selammm hatunlaarrrr nasılsınızz
ben çok yoğunum bu aralar işlerden fırsat bulup giremiyorum ama sizlerde yoksunuz ayol noluyorr:KK47::KK47::KK47::KK47:
kamilemm siz en iyisi pc yi yenileyin olmaz bu böylee:KK60::KK60::KK60:
sağol kamilemm allah hepimizin yavrularına hayırlı ömürler versin inş
hadinn hepinizi çok öptümmmm:KK71::KK71:

Emel ciğim analı babalı büyüsün inşallah.Darısı sana :emir_bebek::nazar:
Kızlar babam çok hasta .1 haftadır yoğun bakımda.Baya kötüydü ama Allahıma çok şükür düzeldi birraz.Kalbinden sorunu var.Solunumu durdu nabız 17 lere düştü.Sormayın ne korkular geçirdik.
Perşembe günü ameliyat olucak ve pil takıcaklar.Yaşlı olmasından dolayı baya riskli bir ameliyat.Nolur dua edin .Eksik etmeyin dualarınızı

Emel ciğim analı babalı büyüsün inşallah.Darısı sana :emir_bebek::nazar:
Kızlar babam çok hasta .1 haftadır yoğun bakımda.Baya kötüydü ama Allahıma çok şükür düzeldi birraz.Kalbinden sorunu var.Solunumu durdu nabız 17 lere düştü.Sormayın ne korkular geçirdik.
Perşembe günü ameliyat olucak ve pil takıcaklar.Yaşlı olmasından dolayı baya riskli bir ameliyat.Nolur dua edin .Eksik etmeyin dualarınızı

gülaycımmm teşekkür ederimm canımm aminnn
çok geçmiş olsun canımm yaaa neler atlatmıuşsınız ayyy
çok üzüldüm şimdi rabbim acil şifa versin babacığına çok dua edicem canım üzme nolur
kendini inş çok başarılı bir şekilde çıkıcaktır babacığın amaliyattan
lütfen beni habersiz bırakma canm güzel haberlerini bekliyorum rabbim sizinle olsun inş
çok öptüm senii çokkkkkk geçmişl olsunn tekrar canmm

ÇOK ŞÜKÜR EMEL CİĞİM ÇIKTI BABAM.ALAH HERKESİ FERAHA ÇIKARTSIN İNŞALLAH.Şimdi evde 1 ay kolunu oynatmaması gerekiyor.Annem bakıyor tabiki.Çok şükür zamanla daha iyi olacak inşallah.Ahh ahh ne korkular atlatık sorma..

Bende bir grip oldum bir grip oldum amanin amanin.Öyle böyle değilyani.Bütün etlerim döküldü sanki acıdan.2 gün işe gidemedim.Bugün geldim ancak.Biraaz daha iyiyim ama kafam tam bir sepet :KK1:
ateş düşürücüler iğneler ilaçlar suya atılanlar atılmayanlar ne varsa yaptım.Şanssızlığa bak ki daha yeniyim burda ve önce babam sonra ben.Kafa hep uçuyo :KK59: kovulmazsam iyidir

slm kızlarrr
rosemmcim geçmiş olsun canımmm rabbim acil şifalar versin inş babana daha iyi olmöasına çok sevindim canım sanada geçmiş olsun dikket etmedin tabi babanın telaşından kendine:26: dinlen canımm bol bol evde iş yapma enişteye bırak işleri:KK20:
emelcim sen nasılsın canımm:KK16::KK16: baktık olmuyor yeni masaüstü aldık canım ama benim girmeye vaktim olmuyor son günlerde ikizlerimiz doğdu geçen hafta:emir_bebek::emir_bebek: öncesinde annem biraz rahatsızlandı onu antalyaya dr filan götürdüm şimdi daha iyi çok şükür koşturuyorum bu aralarr pc başında pineklemeyi özledim:KK68:
görüşmek üzere öpüldünüzzz:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ÇOK ŞÜKÜR EMEL CİĞİM ÇIKTI BABAM.ALAH HERKESİ FERAHA ÇIKARTSIN İNŞALLAH.Şimdi evde 1 ay kolunu oynatmaması gerekiyor.Annem bakıyor tabiki.Çok şükür zamanla daha iyi olacak inşallah.Ahh ahh ne korkular atlatık sorma..

Bende bir grip oldum bir grip oldum amanin amanin.Öyle böyle değilyani.Bütün etlerim döküldü sanki acıdan.2 gün işe gidemedim.Bugün geldim ancak.Biraaz daha iyiyim ama kafam tam bir sepet :KK1:
ateş düşürücüler iğneler ilaçlar suya atılanlar atılmayanlar ne varsa yaptım.Şanssızlığa bak ki daha yeniyim burda ve önce babam sonra ben.Kafa hep uçuyo :KK59: kovulmazsam iyidir

canımmm çok sevindim babacığına çokk geçmiş olsunn canımm ee bu kadar üzüntü
yorgunluk senin grip olman normal canım sanada çok geçmiş olsun cnmm
aman iyi bak kendinee işide boş ver hastasın sonuçta keyfinden gelmemezlik yapmadınya
senin gibi elamanı nerde bulucaklar kovmazlar merak etme fırsat buldukça uğra canım merakta bırakma beni çokkk öpüyorum seniii:KK16::KK16:

slm kızlarrr
rosemmcim geçmiş olsun canımmm rabbim acil şifalar versin inş babana daha iyi olmöasına çok sevindim canım sanada geçmiş olsun dikket etmedin tabi babanın telaşından kendine:26: dinlen canımm bol bol evde iş yapma enişteye bırak işleri:KK20:
emelcim sen nasılsın canımm:KK16::KK16: baktık olmuyor yeni masaüstü aldık canım ama benim girmeye vaktim olmuyor son günlerde ikizlerimiz doğdu geçen hafta:emir_bebek::emir_bebek: öncesinde annem biraz rahatsızlandı onu antalyaya dr filan götürdüm şimdi daha iyi çok şükür koşturuyorum bu aralarr pc başında pineklemeyi özledim:KK68:

kamilemmm ohhh sanunda pc yi yeniledinn en iyisi kökten çözümm ayy ikizler gelmiş hoşgelmişler ne tatlıdırlar benim çevremde hiç yok ikiz hiç çok yakından görmedim ikiz bebekleri allah sağlıklı sıhhatli bir ömür versin onlara anneciğinede çok geçmiş olsun kendine iyi bak cnm çokk öptümm bu rayı unutma ara sıra uğraa:KK16::KK16:

slm kızlarrr

hey gidi heyyyyy

Kamileciğim ne evde yatması ne dinlenmesi arkadaşın işe girdiya..:63:

ohoo ikizler üçüzler beşizler derken sen iyice unuttun bizi :KK20:
bak demekki işimide kutlamamışsın daha.Bende diyorum neden adapte olamadım bu işe ben bi eksik var bir eksik var .eee sen kutlamazsan olmaz ki.Herkesin yeri ayrı ayrı..Tabi havalarda güzelleşti oralarda dağ çiçekleri açtı pazar günü gezmeler başladı belkide piknikler..:KK50: biz napalım istanbul da ne sıcak ne soğuk hasta olup duruyoruz işte..

neyse hadi öpte barışalımmmm:KK34:

hey gidi heyyyyy

Kamileciğim ne evde yatması ne dinlenmesi arkadaşın işe girdiya..:63:

ohoo ikizler üçüzler beşizler derken sen iyice unuttun bizi :KK20:
bak demekki işimide kutlamamışsın daha.Bende diyorum neden adapte olamadım bu işe ben bi eksik var bir eksik var .eee sen kutlamazsan olmaz ki.Herkesin yeri ayrı ayrı..Tabi havalarda güzelleşti oralarda dağ çiçekleri açtı pazar günü gezmeler başladı belkide piknikler..:KK50: biz napalım istanbul da ne sıcak ne soğuk hasta olup duruyoruz işte..

neyse hadi öpte barışalımmmm:KK34:

Hayırlı olsun canımmm kutlamış olmam lazım :26: dalmışım heralde özür tatlımm:KK34::KK16::KK16:
her yer papatyayla doldu evimin girişindeki patikamın kenarlarında papatyalar açtı çok güzel oldu:KK8:
tabi bu arada benim alrji derdide başladı:63: o yüzden ne gezmesi ya :KK20: ama bende gezmek istiyorum:KK59::KK59:
öptüm barıştık mı:KK71::KK71::KK71::KK3:

kamilemmm ohhh sanunda pc yi yeniledinn en iyisi kökten çözümm ayy ikizler gelmiş hoşgelmişler ne tatlıdırlar benim çevremde hiç yok ikiz hiç çok yakından görmedim ikiz bebekleri allah sağlıklı sıhhatli bir ömür versin onlara anneciğinede çok geçmiş olsun kendine iyi bak cnm çokk öptümm bu rayı unutma ara sıra uğraa

canım teşekkür ederimm evet çok tatlılar şimdilik yalanıyorlar sadece asıl iş biraz daha büyüdüklerinde sanırım:KK4:
amin inş canımm sende oğluşumuza ve kendine iyi bak canımmm:KK71::KK71::KK71::KK71:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canımmm kutlamış olmam lazım :26: dalmışım heralde özür tatlımm:KK34::KK16::KK16:
her yer papatyayla doldu evimin girişindeki patikamın kenarlarında papatyalar açtı çok güzel oldu:KK8:
tabi bu arada benim alrji derdide başladı:63: o yüzden ne gezmesi ya :KK20: ama bende gezmek istiyorum:KK59::KK59:
öptüm barıştık mı:KK71::KK71::KK71::KK3:

BARIŞTIK ŞEKERCİĞİM:KK9:
Hadi bide o papatyalara karşı otur güneş altında bi çay iç.Biz bu sene bahara güneşe hasret kaldık amanin bi soğuk bi soğuk.Şu an bile şakır şakır yağmur yağıyor.

selam

bende kız annesiyim
tazecikte yeni üyeyim:KK8:

amand aman tazecik bi arkadaş gelmiş HOŞGELMİŞŞŞŞ:KK71::KK71:

KİMSİN NESİN İNMİSİN CİNMİSİN :KK60:
KIZCEN KAÇTANECİK PRENSİNDE VARMI ÇALIŞIYOMUSUN EVDE OHHH DEYİP KEYİFMİ ÇATIYOSUN :nazar:

merhabalar bende kız annesiyimm 4 yaşında cadımı cadı ama bi okadarda sevimli bir kız hemde sizlerle tanışmak istiyorummm :KK61::KK61:

merhabalar bende kız annesiyimm 4 yaşında cadımı cadı ama bi okadarda sevimli bir kız hemde sizlerle tanışmak istiyorummm :KK61::KK61:

HOŞGELDİN CANIM :KK71:

BİZDEN BU ARA KİMSE YAZAMIYOR AMA ÇOK NEŞELİ Bİ OKADAR SAMİMİ VE SICAK İLİŞKİMİZ VAR.eLBET BİRGÜN BULIŞACAĞIZ :KK60:

HOŞGELDİN CANIM :KK71:

BİZDEN BU ARA KİMSE YAZAMIYOR AMA ÇOK NEŞELİ Bİ OKADAR SAMİMİ VE SICAK İLİŞKİMİZ VAR.eLBET BİRGÜN BULIŞACAĞIZ :KK60:
slmm canımmm nasılsınn tatlımm bend eçok yoğunum bu aralar işte o yüzden gelemedim hiçç
evdede biliyosun işten gel yemek çay ee birde tahaa derken uyku vakti
geliyor giremiyorum sen nasılsınn ne var ne yok evettttt bir gün mutlaka eski neşemizi alıcazz bencedeee:KK52::KK52:

X