Kz Anneleri gelin bizde coalm

hadi gel canım içelim benim manzaram pek iyi değil ama çok rahattır etraftan gören olmadan sakince otururuz alırım leptopumu kahvemi ohhh hadi kızımızıda al gel opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

olsun canım manzara mühim değilolumunekankayizsmile
burda doğrudürüst kahve içilecek insan yok..herkes resmi:kızgın: inşallah bundan sonraki yerlerde doğal insanlarla karşılaşırım

iyi günler şekerlerrrrr,nasılsınızz bakalımmm
ızabellacım anneciğine geçmiş olsun canımmmm acil şifalarrrr,
bu aralar gezmiyorum ama nette çok vakit geçiremiyorum arkadaşlar buraya hergün giriyorum ama kimse olmayınca çıkıyorumm yazda geldi sayılır buralara dün balkonumu yazlık kullanım haline getirip düzenledim gelin beraber kahve içelimmm
sağol canımm aynen bende arada bakıyorum kimse yok çıkıyorumm ohhh balkonda hazır ayy ne güzel olurdu değilmi gelebilsek keşke olsun gönüller bir olsun napalımŞenizŞeniz

selam herkeslere bende geldimmmmm nasilsiniz bakalim coktandir girmniyorum buraya gecmisi okumadim nabersiniz:)))

iyi günlerrrrr şekerlerrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar:teytey::teytey:a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kimse yok muuuu?:uhm::uhm:

merhaba arkadaşlarım..... günaydınnnnnnnn...........a.s.a.s.
nasılsınız bakalım.Ben çok iyiyim yani moralman.Ama vücut dersen artık çökme durumundakafamçokkarıştı
evime bi türlü bahar temizliği yapamadım o sürekli kafamda.Mayısın 19 u gibn çanakkaleye çeyiz götürücez.Bu arada ben oğlan tarafı olup çeyizi götürücemdelikafadulden ama çeyizi yapan zaten ben:roflol:

Neyseki herşeyi hemen hemen hallettim.Kimsede yardım etmedi ya herşeye kızla ikimiz koşuştuk.Hele pazartesi çarşıdan bi gelişimiz var gece anlatıp anlatıp güldük 2 kişi 6 kocaman kocaman dolu torba.Eeee benim ayak başladı tabi gece ağrımaya o sabahı sabah ettim gözümü kırpmadan.diğer günde belime vurdu gittim kızızn annesine dedim bu belimi düzelt delikafadulden yoksa işler yarım kalır.Zavallım ovdu sıcak havlular koydu ilaçlar sürdü düzeltti. yamuk girdim düz çıktım evden :teytey:

ee sizler napıyosunuz zeynom anneciğini görüp gelmiş.Ben annemi bile göremiyorum :sm_confused:

kızımın sınavı yaklaşıyo bıktı çocuk çalışmaktan bakalım nolucak üstünede gidemiyorum Allah yardımcısı olsun

emelim ne o oğlumuzu neden babannesi bakıyo artık anlamadım ben :1no2:
antalya güzeli ohh kuruldun balkonuna hadi güle güle keyif yap inşallah

madree vaveyla bebişler nasıl:emir_bebek::emir_bebek:

derinim hamişimmmm geçtimi hastalıklar güzelim:teselli:
nunukta uğramış aaaa bak sen baksen kız yaz geliyo gel vatan topraklarınadelikafadulden

hepiniz çookk öpüyorum daha sık burdayım ona göre herkescikleri beklerimm:tomato::tomato:

Roseeeeem inanmıyorum orda mısınakannehirakannehirakannehirohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmilebuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

nasılsınız bakalım.Ben çok iyiyim yani moralman.Ama vücut dersen artık çökme durumundakafamçokkarıştı
evime bi türlü bahar temizliği yapamadım o sürekli kafamda.Mayısın 19 u gibn çanakkaleye çeyiz götürücez.Bu arada ben oğlan tarafı olup çeyizi götürücemdelikafadulden ama çeyizi yapan zaten ben:roflol:

Neyseki herşeyi hemen hemen hallettim.Kimsede yardım etmedi ya herşeye kızla ikimiz koşuştuk.Hele pazartesi çarşıdan bi gelişimiz var gece anlatıp anlatıp güldük 2 kişi 6 kocaman kocaman dolu torba.Eeee benim ayak başladı tabi gece ağrımaya o sabahı sabah ettim gözümü kırpmadan.diğer günde belime vurdu gittim kızızn annesine dedim bu belimi düzelt delikafadulden yoksa işler yarım kalır.Zavallım ovdu sıcak havlular koydu ilaçlar sürdü düzeltti. yamuk girdim düz çıktım evden :teytey:

ee sizler napıyosunuz zeynom anneciğini görüp gelmiş.Ben annemi bile göremiyorum :sm_confused:

kızımın sınavı yaklaşıyo bıktı çocuk çalışmaktan bakalım nolucak üstünede gidemiyorum Allah yardımcısı olsun

nunukta uğramış aaaa bak sen baksen kız yaz geliyo gel vatan topraklarınadelikafadulden

hepiniz çookk öpüyorum daha sık burdayım ona göre herkescikleri beklerimm:tomato::tomato:
oooooooooooooooo rosemm hanm gelmiş hoşgeldin tatlım sensiz hiç çekilmiyo buralar zaten kimsenin pek uğradığı yokk ayy hadi evlensin şu gençlerde hepimiz rahatlayalım yahuu:roflol::roflol: seni mahrum bıraktılar bunlar bizden olmuyo böyle canım benim anneannem amaliyat oldu ağır bir amaliyat annem 2hafdadır yok memlekette o yüzden malesf taha babanneye kaldı yavrumun düzeni bozuldu gerçi o çok rahatta ben değil kaynanam pek rahat sağolsun offf napim annem gelene kadar sabredicem artık yapcek bişey yokk oo hem çeyiz hem gezmek gidin bakalım güzelcene serin çeyizleri hadi fazla yorma kendini çok öptüm ŞenizŞeniz

[/FONT]

Canım hosgeldin sefalar getirdin:teytey::teytey::lepi::lepi:buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Cok yogunsun anlasılan kolay gelsin hayırlısıyla düğünü bi yapsaydınızkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Kendinede dikkat et zaten hemen hastalanıyorsun ama keyfin iyiymiş bari
Kızına Allah zihin acıklıgı versin az kaldı bakalım insallah iyi bi yere yerlesir:Saruboceq::Saruboceq:
Bende bahar temizliği yapamadım daha bizim burası merkezi sistem kaloriferler aksamları yanıyo apartmanda bebekler oldugu için bakalım onu bekliyorum sonra yapacam ama evde gözüme cok kötü geliyo
Neyse bakalım seni cok öpüyorum kolay gelsin

aaa ben de inanamıyoruuummm!!ohaoldumsmile

günaydın güzeller
Günaydın canım nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oooooooooooooooo rosemm hanm gelmiş hoşgeldin tatlım sensiz hiç çekilmiyo buralar zaten kimsenin pek uğradığı yokk ayy hadi evlensin şu gençlerde hepimiz rahatlayalım yahuu:roflol::roflol: seni mahrum bıraktılar bunlar bizden olmuyo böyle canım benim anneannem amaliyat oldu ağır bir amaliyat annem 2hafdadır yok memlekette o yüzden malesf taha babanneye kaldı yavrumun düzeni bozuldu gerçi o çok rahatta ben değil kaynanam pek rahat sağolsun offf napim annem gelene kadar sabredicem artık yapcek bişey yokk oo hem çeyiz hem gezmek gidin bakalım güzelcene serin çeyizleri hadi fazla yorma kendini çok öptüm ŞenizŞeniz

Suna bak yaaa bizi adamdan saymıyo:eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz::1no2::1no2:senağlamasenağlamasenağlama

Günaydın canım nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Suna bak yaaa bizi adamdan saymıyo:eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz::1no2::1no2:senağlamasenağlamasenağlama
canımmmmmmmmmmm aşkolsun yaa öyle demek istermiyim hiç eskisi kadar kimse uğramıyor ya oyüzden dedima.s.Şeniz

canımmmmmmmmmmm aşkolsun yaa öyle demek istermiyim hiç eskisi kadar kimse uğramıyor ya oyüzden dedima.s.Şeniz

Hadi hadi ben anladım anlayacagımıÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ROSEEEEEM yine nereye kayboldun sen:eek:klava::eek:klava::eek:klava:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:mymeka::mymeka:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gülzeyno

Yalnız bıraktınız beni koca topikte askolsun bende gidiyorum işteeee:eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz::a015::a015::a015:senağlamasenağlamasenağlama

zeynommmmmm çorba yapmaya gitmiştim canım gitmişken bide yemeğe girişim dedim yaaaa geldiğini bilseydim ah keşke arada baksaydım canım :çok üzgünüm:

aaa ya herkes burdaymışşşşşşşşş off offff bende açıp mutfağa gitmiştim hadi geldim geldimmmmmmm bakın opuyorumnanaktan

aaa ya herkes burdaymışşşşşşşşş off offff bende açıp mutfağa gitmiştim hadi geldim geldimmmmmmm bakın opuyorumnanaktan
naberrr kaçakkkk,sen koştur oralarda ben balkonda kahve keyfi yapıyoumm:kahve::kahve:
hafta sonları pikniğe gidiyorum yaylalaraaahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
(azcık çatlatayım seni) yokluğuna intikammma.sa.s:roflol::roflol::roflol::roflol:

ızabellacım aşkolsun şeker demek sen bizi beğenmiyorsunn:1no2::umursamaz::umursamaz:
gülzeycum naber tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
vaveylacım sen nasılsın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X