Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın canım ee nasılsın bakalım kızçen nasıl oldu daha iyidir inşallah vaveyla sen nasılsın canımmbayanssulusmilebayanssulusmileizabellecim sanada tüm arkadaslarada hayirli cumalar...
sağolasın canım ee nasılsın bakalım kızçen nasıl oldu daha iyidir inşallah vaveyla sen nasılsın canımmbayanssulusmilebayanssulusmile
sağolasın canım ee nasılsın bakalım kızçen nasıl oldu daha iyidir inşallah vaveyla sen nasılsın canımmbayanssulusmilebayanssulusmile
iyi sayılırım azcık hastayım canım:1no2: sen nasılsın nasıl oldun[..çocuklar nasıl/B]
hayırlı cumalarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah sifa versin canim bebisin nasil ne yapiyor:ecrin_bebek:
iyi sayılırım azcık hastayım canım:1no2: sen nasılsın nasıl oldun[..çocuklar nasıl/B]
bebiş son günlerde bir tuhaf yaa sinirleniyor burnundan soluyor resmen..bi de aşırı harektli ki sorma şimdi bana sinirlenmekle mesgul:1no2: korkuyorum hiperaktifse diye
çok sevindim caanım kızçene bende iyim hastalığı atlattım şükür oğluşumda iyi anneannesiyle sabahtan akşama kadarkizcem epey düzeldi en cok dudalarina seviniyorum ara ara catliyip sizliyodu simdi kortizonlu ilac verdi doktor iki gündür sürüyoruz epey iylesit acimiyo artik anne diyo minnosumopuyorumnanaktan bogazlarida epey iyi oldu onada antibiyotik kullaniyoz insallah bir haftaya kalmaz tamamen iyi olucak keyfi yerinde ama yuvayada gidiyo bu haftadan beri kisaca iyiyiz yani
sen ve tatlis oglusun iyisinizdir umarim opuyorumnanaktan
çok sevindim caanım kızçene bende iyim hastalığı atlattım şükür oğluşumda iyi anneannesiyle sabahtan akşama kadar
canim benim sen eger bugünlerde sinirli üzgün isen ona yansiyodur.
ben kizimda cok dikkat ediyorum eger sinirli ve üzüldügüm birsey varsa ona ne kadar belli etmemeye calissamda bakiyorum agresif ve ters davraniyo bana..
korkma bu zamanda hiper olmayan cocuk var mi
zamane cocuklari bunlar bzi öylemiydik
sus pus otururduk anamizin babamizin gözünün icine bakardik
bunlar fena anacim fenaa..
yok değilim sinirli falan yaazemuszemusbu kendi kendine coştu..dişten olabilir belki yani inşallah
günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
mutlu hafta sonları.
nasılsınız?
ben hala iyileşemedim!!!