Kz Anneleri gelin bizde coalm

iste geldim budayimmm

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNN

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

izabellecim sanada tüm arkadaslarada hayirli cumalar...
sağolasın canım ee nasılsın bakalım kızçen nasıl oldu daha iyidir inşallah vaveyla sen nasılsın canımmbayanssulusmilebayanssulusmile

sağolasın canım ee nasılsın bakalım kızçen nasıl oldu daha iyidir inşallah vaveyla sen nasılsın canımmbayanssulusmilebayanssulusmile

iyi sayılırım azcık hastayım canım:1no2: sen nasılsın nasıl oldun[..çocuklar nasıl/B]

kizcem epey düzeldi en cok dudalarina seviniyorum ara ara catliyip sizliyodu simdi kortizonlu ilac verdi doktor iki gündür sürüyoruz epey iylesit acimiyo artik anne diyo minnosumopuyorumnanaktan bogazlarida epey iyi oldu onada antibiyotik kullaniyoz insallah bir haftaya kalmaz tamamen iyi olucak keyfi yerinde ama yuvayada gidiyo bu haftadan beri kisaca iyiyiz yani

sen ve tatlis oglusun iyisinizdir umarim opuyorumnanaktan

hayırlı cumalarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlı cumalarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sanada canim nasilsin?

kizlar sabah cayi benden...

)_( )_( )_( )_( )_( )_( )_(

rosemm nirde????

gülzeynocum ses ver.. nasil oldunuz?????

derin nirde hi??????

nirdesiniz kislaaaaaaaaaar.....

allah sifa versin canim bebisin nasil ne yapiyor:emir_bebek::ecrin_bebek:

bebiş son günlerde bir tuhaf yaa:kızgın: sinirleniyor burnundan soluyor resmen..bi de aşırı harektli ki sorma şimdi bana sinirlenmekle mesgul:1no2: korkuyorum hiperaktifse diye

bebiş son günlerde bir tuhaf yaa:kızgın: sinirleniyor burnundan soluyor resmen..bi de aşırı harektli ki sorma şimdi bana sinirlenmekle mesgul:1no2: korkuyorum hiperaktifse diye

canim benim sen eger bugünlerde sinirli üzgün isen ona yansiyodur.
ben kizimda cok dikkat ediyorum eger sinirli ve üzüldügüm birsey varsa ona ne kadar belli etmemeye calissamda bakiyorum agresif ve ters davraniyo bana..

korkma bu zamanda hiper olmayan cocuk var mi :emir_bebek:
zamane cocuklari bunlar bzi öylemiydik
sus pus otururduk anamizin babamizin gözünün icine bakardik
bunlar fena anacim fenaa..

kizcem epey düzeldi en cok dudalarina seviniyorum ara ara catliyip sizliyodu simdi kortizonlu ilac verdi doktor iki gündür sürüyoruz epey iylesit acimiyo artik anne diyo minnosumopuyorumnanaktan bogazlarida epey iyi oldu onada antibiyotik kullaniyoz insallah bir haftaya kalmaz tamamen iyi olucak keyfi yerinde ama yuvayada gidiyo bu haftadan beri kisaca iyiyiz yani

sen ve tatlis oglusun iyisinizdir umarim opuyorumnanaktan
çok sevindim caanım kızçene bende iyim hastalığı atlattım şükür oğluşumda iyi anneannesiyle sabahtan akşama kadar:emir_bebek:

çok sevindim caanım kızçene bende iyim hastalığı atlattım şükür oğluşumda iyi anneannesiyle sabahtan akşama kadar:emir_bebek:

sevindim iyi olmaniza oh bol bol koklasin ana ogul
kuzu bunlar kuzuuu

nasil özledim kizcemi az kaldi 1 saat sonra almaya gidicem yuvaya kokusu burnumda opuyorumnanaktan

ben annesiyle okumusum
anneanesiymis pardon:asigim:
nede olsa ana yarisi bizden iyi bakiyo onlar torunlarinaa.s

canim benim sen eger bugünlerde sinirli üzgün isen ona yansiyodur.
ben kizimda cok dikkat ediyorum eger sinirli ve üzüldügüm birsey varsa ona ne kadar belli etmemeye calissamda bakiyorum agresif ve ters davraniyo bana..

korkma bu zamanda hiper olmayan cocuk var mi :emir_bebek:
zamane cocuklari bunlar bzi öylemiydik
sus pus otururduk anamizin babamizin gözünün icine bakardik
bunlar fena anacim fenaa..

yok değilim sinirli falan yaazemuszemusbu kendi kendine coştu..dişten olabilir belki yani inşallah

günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
mutlu hafta sonları.
nasılsınız?
ben hala iyileşemedim!!!

günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
mutlu hafta sonları.
nasılsınız?
ben hala iyileşemedim!!!

gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsin..biz iyiyiz sükür kizcem her gecen dahada iyi oluyo.

sanada iyi hafta sonlari:1hug:

X