Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmm kara listelere düşmüşümmm:kedi::kedi::kedi:kamilece
gülzeyno
izabelle
vaveyla_esk
kara listede elim belimde bi kasim yukarida
:)))
SLM kizlar..opuyorumnanaktan
derin55 canim seni cok iyi anliyorum hamileyken ilacda alamiyosun da haliyle cabuk atlasirsniz umarim
kacaklar nirde guclubacismile
kamilece
izabelle
rosemm
vaveyla_esk
gülzeyno
yazdim iste tahtaya ugramayina yazicam bundan sonraaklinialirimsmile
hmmm kara listelere düşmüşümmm:kedi::kedi::kedi:
bende geldim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
uğrayamadım buralara son günlerde pc başında pek durmuyorum pcde sorun var proğramlar açılmıyor tek nete girebiliyorumm,
bugünde kızlaydan kan almaya gelmişler veliler için kızlara kağıt vermişler gittim
form doldurdumm hemogram testi yaptılarr senin kendine bile yetmez bu kan yaşıyormusun deyip gönderdiler:roflol::roflol::roflol::roflol:
gülzeyom nerelerde acaba:uhm:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanGÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
hah söyle herkesi görmek istiyorum burda
ama gülzeynom kara listenin basinda haberi ola baktimda iki gündür girmemis iyidir umarim sorun yokturbilmiyorumkismile
hakikaten yaa nerde gülzeynobilmiyorumkismile
yaa ben hasta oldum biliyormuuusunn:gitme:
kızıma da geçmez inşallah..maskeyle dolaşıyorum:1ninca:
Vaveyla merhaba canım nasılsın???
hoşgeldin canımzemuszemus
iyi değilim yaa hastayımm..bi de kızım bugün kucak isteyeceği tuttu:gitme:
Neyin var canım nezle grip mi seninkide gecmiş olsun
Kızın kac aylıktı yürütece koysan duramaz mı?
geçmiş olsun canımmm sorma tam hastalık mevsimi bende daha yeni düzeldim salgın var sanırım herkes hasta çok dikkat etmek gerekiyo öptüm sizi iyi bakın kendinizeŞenizHerkese merhabalar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bakıyorumda kara listenin en basındayım ne kazandım bakalımsırnaşık şeysırnaşık şey:hooray::hooray::hooray:
Saka bi yana giremedim bi kac gündür ama aklım sizde
Benim cocuklarda hastalar ikisi birden :1no2::1no2:
Doktora götürmedim henüz öyle hemen antibiyotik vermek istemiyorum bakalım cok kötü olmazlarsa
Sizlere ve yavrularınızada gecmiş olsuna.s.a.s.a.s.a.s.
Simdi tam hastalık zamanı mevsim degişimi cünkü dikkat edin kendinize ve yavrularınıza
Soran arkadaslar sagolun özlenmek hatırlanmak aranmak güzel sey :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ooo gülzeyno hanimlar tesrif etmis sonundaopuyorumnanaktan
ben hep burdayim sekerim kara liste girmem ben kolay kolay:icecream:
cezan yok:1hug:
mazeretin varmis cocuklarina cok gecmis olsun benim kuzucukda hastaydi bugun daha iyi.
vaveylacim yürütec cocugu tembellestiriyor,hakilisin sicak bakmamakda.. bence daha gec yürüyor bebeler.
ben kizimda hic kullanmadim
poposunu cevittire cevittire emekliyordu daha yasina gelmendede ayaklandi...