Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba gülzeyno..
ayy çok üzüldüm yaa Allah korumuş..çok geçmiş olsun..
dün de benim zeynep koltuktan düştü ama bişey olmadı..sadece ben biraz çığırdım o anada korktu çocuk:1rolleyes:
hava çok güzel ben de dışarı çıkartıcam işim biterse:1closedeyes:
kizlar slm,
gülzeynocum gecmis olsun zeynep'e..allah beterinden korusun bu afacanlar hic yerinde durmuyor zati ben kizda öyle cizgi film izlerken bile hareket halinde okdar yanikaydirigubbakcemile3
bir an önce iylesir insallah dikis filan baya kötü vurmus demek ki..
vaveylacim,bahar bahane, kaytarmak sahane.. aklinialirimsmile
simdi bahar gelir... sonra yaz... sonra kis...kaydirigubbakcemile3
burada havalar epeyce isindi dün mesela 18 derece olmustu günesliydi..
burdada günesi görmesinler
baktim hemen sortlar tisörtleri giymis millet
kaydirigubbakcemile3 bende kazak filankaydirigubbakcemile3
baya enteresan olmustu kaydirigubbakcemile3
senin fistikida gecmis olsun. pamuk gibinler o aylarda düsseler bile pek bisi olmuyo;;
pamugun yere düsmesi gibi oluyo yumusaciklar zati :ecrin_bebek: :)
merhaba kızlarrrr..
ay ne çok özlemişim ya
şimdi açim şimdi yazim derken akşam oluyo bende anlamıyorum.Aklımdasınız ama
önncelikle zeynocuğuma çook çoook geçmişler olsun.Allah beterinden korusun.Çocuk işte durmuyo ki.Baharda gelince kanları kaynıyo.Benimkide sınava giricekya aman sormayın bi terelellim oldu.Kah çocuklaşıyo hatta bebekleşiyo kah genç kız havalarına giriyo ne edicemi şaşırdım valla.:bbo:
Kamilem canımm özledim şekerim.
Emelim tatlışımmm nasılsın
derinim hala düzelelmemiş ah canım hamiş tabi.Bol bol vitamin al şekerciğim.
vaveylam madremm allahtan siz varsınız topiğe yettiniz gayrı.Bende yeticem ama bi kendimi bulimdasırnaşık şey
yerim ben sizizn o emekleyen bebeişlerinizi popolarını ısırırım:ecrin_bebek:
şimdi bi gidip yemek yapip gelim.
selam kızlarrrrrrrrr gülzeynomm çok geçmiş olsunn ayy kıyamaz teyzesi ona allah beterinden saklasın napalım rosemmm iyim canım bende pek uğrayamıyom iş yok ama başka işlerim oluyo vaveyle madre sizler nasılsınız öpüyorum hepinizi kokulu kokuluŞenizŞeniz
innelerin cinlerin top oynadığı topikkk
iyi akşamlarrraklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
vaveyla dur canım yakma havalarda ısınıyor başka topiklerede sıçrar söndüremezsekkakannehir
iyiyim madrecim sen nasılsındelikafadulden
pilates yaptım da fındık göbeğimi eriticemkaydirigubbakcemile3 tümden zayıflarsam kociş beni öldürürÇok üzgünüm çoook yoruldum yawww
kızım hala huysuz diş çıkartacakmış zannımca bi de iştahsız