- 26 Mayıs 2008
- 4.483
- 0
- Konu Sahibi kSo
- #5.161
buradayımmmmmkaydirigubbakcemile2güzel saklanmışım ama bulamadın bakşakkıdıkamilece gelmiş we gitmiş görmedim göremedim göremiyoruuumşakkıdı
inş çok hırpalanmadan atlatırsınız canımmm:ecrin_bebek:,platesi bende seviyorum bu aralar düzenli yapamıyorum ama:dance:iyiyim madrecim sen nasılsındelikafadulden
pilates yaptım da fındık göbeğimi eriticemkaydirigubbakcemile3 tümden zayıflarsam kociş beni öldürürÇok üzgünüm çoook yoruldum yawww
kızım hala huysuz diş çıkartacakmış zannımca bi de iştahsız
bize derken sen kayboldun bakkkaklinialirimsmileHEY HEEYYYYYYYYYYYYYT hihoyyyt
günaydinlar kislar..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yettim kislar,,ene burasi dolmus tasmis bütün kizce analari burda ben nasil kacirmisim yaws fisfisfis
kac gündür hic gelmediydim buraya,, kimse gelmiyo diye,,iyi olmus iyi...
hah söyle herkescikler burda olsun lütpen
yoksa bende gelmek istemiyom
kendi kendime mi konusayim hih süleyin bana bakim:sinifsinif:
gülzeyno nasil oldu kizinin basindaki dikisler alinacak yazmistin gidis o gidis?????
vaveylam gelmis yazmis ben görmemisim kimse yazmayinca ugramamistim kac gündür yettim vaveylam ..sen nasilsin kizcen nasil oldu huysuzlugu devam ediyomu???
sen nasilsin kamilecem???
rosemm,nasilsin canim????
ceyiz isi zordur yikamaydi,,,, ütüydü,,,, yakin olsam zevkle gelirdim valla..
kolay gele sana...
derincim neden keyfin yok ne oldu anlat bi !!!!!!!!!
bizde iyiyiz sükür kizcem yuvada bende temizlige girisicem birazda kicimi kaldirabilirsem,,
sabah sabah bakem dedim foruma simdide kalkamiyom basindan pc nin :icecream:
aslinda aciktimda kendime bi tost yapem yanina cay ac olan buyursun...
son günlerde pcde sorun vardı bir virüs girdi ve exsel dosyalarımdan bazılarını silmiş
dün onu yaptırdı geldi eşim format atılmış haliyle proğramlar ayarlamalar en baştan yapılması gerekiyor onlarla uğraşıyordum kızlarrr,bu arada benim kızlar okuldan öğle yemeğine gelirlerr onların yemeklerinide hazırladım geldimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan