Rabbimiz muhtacız sana,
Huzurunda el açtık,
Affımız için dualar saçtık,
Rahman isminle Rahmet eyle,
Koyma bizi perişan halimize,
Mağfiretine muhtaç olan mücrimleriz,
Bırakma ellerimizi,
Kabul eyle dualarımızı…
Bu kutlu günün Feyz ve bereketinden istifade edebilmek ümidi ile…Hayırlı Cumalar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
muğla güzel bugün güneşli de ben dalamandayım burası muğladan daha sıcak oluyo..derin arkadasim mugla nasil sicakmi gönder buraya azicik oranin sicagindan
burada -2 derece ama günes cikmis icim acildi bugün kalktigimda.insallah öglene dogru bir kac derece isinir..
dondurma her daim yiyoruz ama geçen haftalarda hasta oldukk topluca kızımla tartışıyoruz sabahtan beri dondurma istiyor benden.....dur geliyom simdi süpürgemi binip siz simdi dondurmada yiyip caddelerde geziyosunuzdur:icecream:
daha fazla düsünmiim yoksa depresyona gircem senağlama :roflol:
Almanya'dayim
yokk istemez benimki taktığına takıyorr kek falan verdim gofret yedirdimm şimdi en sevdiklerindenn hala hadi anne dondurma verr diyoo...akannehirgecmis olsun benim kizcenin gecen aklina düstü dondurma
Haribo'nun massmellow ile gecistirdim al bak sicak dondurma dedim yedi bi güzel :lepi:
kanmadi pek ama hic degilse körelttim nefsini:teytey:
Hepinize jküstüm 2 gündür yoktum kamilem dısında kimse sormamıs:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:alsanaalsanasmilebu arada kzılar gülzeynom nerelerdeeee girmedi kaç gündürrr????
ben geldim ama hiçbiriniz yoksunuz galiba
mafoldumben mafoldumben
hoşbulduk canımmm naberopuyorumnanaktanhoşgeldin kamilece
burası da kapalı ve yağmurlu
hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanHepinize jküstüm 2 gündür yoktum kamilem dısında kimse sormamıs:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:alsanaalsanasmilelmaz: lmaz:
Offf ya ebruda gelmiş onuda kacırmısım:1no2::1no2::1no2:
Madre hosgeldin canım aramıza
Vaveyla kamile ordasınız galiba hayırlı cumalar nasılsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasılsın nerlerdeydin bakayım anlattyerimseniben
canım ya bende sinir olurum seni çok iyi anlıyorumm2 gündür net yoktu giremedim sinir oldumkötükedihüsokötükedihüsoklava: klava: klava:
Sizde iyi kaynatmıssınız