Kz Anneleri gelin bizde coalm

Ek gıdalarla aranız nasıl kücük hanım seviyor mu sebze corbası ve yogurdu???cokacimcoook

selam kızlarrr herkes iyimi vaveyla neden moralin baozuk tatlım noldu:1shok::1shok:

Roseeeeem ses ver bi görünüp bi kayboluyorsun orda mısın??:uhm::uhm::uhm::uhm:

hava güzel olduğu içünşakkıdı nasılsın?rosemm sen nasılsın?
allah seni davul etmesin hemi bende bişey oldu sandım kıss olsun tatlım bahar yeni geliyo daha gezersin burda yağmur var offfffffffffff:1no2::1no2:

aaa arkadaşlarım gelmiş...hihoyyyt
naber kızlar temizlik yaptım şimdi bitti.Arkadaşımın kızının da doğum günü ona pasta yapıcam şimdi.Ama kızımda gel beni al diyo yağmur yağacak gibi.Yürüsün istiyorum ama bakalım çok yağarsa mecburen gidicem.
Sabah kahvaltıya gittim ee işler geçe kaldı aman kaynanam yok ya yaptım işte:roflol:

vaveyla cığım sıkma canını şekerim önümüz bahar Allahın izniyle çook çıkarsın
zeynom naber canım emelim senden hayatım:teytey:

[/FONT]
allah seni davul etmesin hemi bende bişey oldu sandım kıss olsun tatlım bahar yeni geliyo daha gezersin burda yağmur var offfffffffffff:1no2::1no2:

Ne oldu içindeki sesin söyledikleri gercekleşti mi Kolyenin aynısından geldi mi:roflol::roflol::roflol::roflol:

Hosgeldin canım bugün yogunsun galiba :bbo::bbo:
hoşbulduk canım benmi yoğunum yok kıss nerdeeeeeeeeee patladım sıkıntıdan azcık uzandum koltuğa beş ondakika uyumuşum:roflol::roflol: kimse yok bugün yanlızım ve çok sıkıldım bir ara geldim burdada kimse yok bende vurdum kafayı yattım:sm_cool::sm_cool:

Ek gıdalarla aranız nasıl kücük hanım seviyor mu sebze corbası ve yogurdu???cokacimcoook

dün başladık bakalım sebze çorabsına pek sıcak bakmıyor ama yine de tiksinerek yiyora.s yoğurt yediremiyorum çünkü gaz problemi var hala cesaret demicem galiba

Cok sükür yazabildin ne yoğun kadınsın beee masallah
Bende istiyorum pastadansırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:ecrin_bebek:

ohh emelimin işine bakın
baanane bende öle iş isterim yaaa:çok üzgünüm:

[/FONT]

Ne oldu içindeki sesin söyledikleri gercekleşti mi Kolyenin aynısından geldi mi:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok canım daha gelmedi ama yollda sanırım yaa eşim illa alıcam diyo ama ben istemiyom yazık yaa boşuna para daha kaybolanın taksiti yeni geldi daha offfffffff:1no2::1no2::1no2:

pişsin herkese söz cokacimcoook

kızlar müziği ölee açmışım ki şimdi apartmandan eşyalarımı kapının önüne koyacaklar
pastam pişse bari:roflol::roflol::dance::dance:

Ohhh kebap iş varsa öyle bişey rosemede ayarlada su yogunluktan kurtulsun işten ayrıldığından beri basını kasıyacak vakti kalmadı zar zor yazıyo bizede
dün başladık bakalım sebze çorabsına pek sıcak bakmıyor ama yine de tiksinerek yiyora.s yoğurt yediremiyorum çünkü gaz problemi var hala cesaret demicem galiba
Hadi afiyet bal olsun ilk baska öyle yapması normal alıştıkca daha güzel yer
Ama cok güzel bir duygudur bu bebege ilk yemek yedirmek baska bi duygudur hele birde iştahla yerse

yok canım daha gelmedi ama yollda sanırım yaa eşim illa alıcam diyo ama ben istemiyom yazık yaa boşuna para daha kaybolanın taksiti yeni geldi daha offfffffff:1no2::1no2::1no2:

Hadi hadi gec bunlarııı istemiyormus:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…