Kz Anneleri gelin bizde coalm

:sm_cool:

zeynom burdaa yaşasınnnn
valla hayatım ya çalışırken ben daha düzgün bi hayat yaşıyodum bi avare oldum ben bi türlü tutturamıyorum düzenimi biri beni kurtarsınnnnnnsempatiksalakcinni

emelimi duydun dimi ah ne üzülmüş kız haklı tabi ama olan olmuş işte üzülme hayatım ya
ya bende bişeyimi kaybedince çok etkileniyorum kırılsa bozulsa kafama takmamda kaybetmek içime oturuyo hep gözümün önüne geliyo
zeynom kamilenin bloğunu gördünmü

AAAAAaaaaa

kızlar kamileciğimin bloğunu gördünüzmü mükemmel olmuş hayatım çooookkkkk tebrik ederim muhteşem çok beğendim.Ama yorum yazamadım oraya ben beceriksiz:çok üzgünüm:

Evet canim bende baktim gecenlerde gercekten cok guzel olmusalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray::hooray::hooray::hooray:

hoşbuldum beni de kabul ediyonuzmu yoksa ufak ufak yol alamfisfisfis

aa nedemk o öyle sefalar getirdin arkadaşım dur ben seni tanıştırayım burası başka topiklere benzemez dimiz eynom.Biz gelene kalbimizi açarız boshayallersmile

zeynocuğum bu arkadaş eskişehirden gerçi bende tam tanımıyorum ama hoş sohbet birisi Zeynomda bizim canımız işte ne diyim tatlı bir arkadaşımıznaniknanik

ewwet yeniyim..rosemle iki çift laf ederken buraya damladımolumunekankayizsmile

Canim arkadasim ne kadar sevindi beni gordugune cok sagol canimcim bende seni gordugume mutlu oldum izabellemde burda birde frezyamla diger arkadaslar olsa ne iyi olurdu neyse kismet
evet izabelle manevi olarak cok deger verdigi kolyesini kaybetmis bende burda cok uzuldum ama cani sagolsun demekten baska care yok :sm_confused::sm_confused::sm_confused:

vaveylaa bir asker eşiymiş emelciğim şu an safranbolu da ama yakında yanımıza gelebilir
bakarsın komşu oluruz heekaydirigubbakcemile2

canım zeynomm sabahtan beni beni teselli ediyo canım arkadaşım işe yaradı ama biliyomusun şimdi daha iyim hem içimden bir ses bana tekrar aynısından birtane daha gilicekmiş gibi hissediyorum bakalımm:roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Canim hosgeldin sefalar getirdin tanistigimiza memnun olduk rosemin torpillisi basimiz gozumuz ustune buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

iyi ettin canım

kızlar vaveyla bi topikte rahat edememiş kendine topik açmış eee bende dayanamadım damladım topiğine bakın cazibeme dayanamamış oda peşimden takip etmiş benii

ay ne dayanılmazım allahımmmm yaaadelikafaduldendelikafadulden

vaveylacığım ben hep böle şamata yaparım kendimle dalga geçerim eğlenirim kızlar alıştı bana inşallah sende alışırsın ama ukala sanma beni değilim ama acık deliyyimmkafamçokkarıştı

vaveylaa bir asker eşiymiş emelciğim şu an safranbolu da ama yakında yanımıza gelebilir
bakarsın komşu oluruz heekaydirigubbakcemile2
olur tabi neden olmasın canımm kıss rosemm harbi sen çalışırken daha iyi bakıyodun kıss kendine anam bune hep hastasın aaa olmuyo böyle dikkat et birazcık kendine anacım:1hug::1hug:

Tabii esine o kadar duygu somurusu yapip yaglayip balladinmafoldumbenmafoldumbenaklinialirimsmileaklinialirimsmile aksama bi tane daha gelecek oyle hissediyorum dersin seni gidiiiilmaz:lmaz:lmaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

hayatım çiz resmini aramızda para toplar alırız kız aaa yeterki sen üzülme tatlışımm

neydi şu sinektenmiydi yok neydi o sineklerin bi adı vardı heh yusufçuk muu herkesin boynunda ondan vardaa:roflol::roflol:

he valla zeynom güzel tespitt bravooo

baksana aşk kadını demiş bu kendine aldırırmı aldırır bu :kedi: aşk böcüğüüüüüüü

ee veylanacığım hadi katıl sohbete sende eşin sana ne aldı sevgililer gününde mesela benimki almadı şekerim bişey

hoşbuldum memnun oldum izabelle,gülzeyno
aaa ne cabuk ilerliyo başım döndüfisfisfis

yok canım yusufçuğum var allahtan kaybolan o değil o daha pahallı bu superisiymiş adı çok hoş bişeydi yaaaaasenağlamasenağlama

ewet dayanılmaz bir caziben war peşinden sürükledin beni burayasositososito şamataya bayılırım çok yakındır kendimesempatiksalakcinni

yok canım yusufçuğum var allahtan kaybolan o değil o daha pahallı bu superisiymiş adı çok hoş bişeydi yaaaaasenağlamasenağlama

oyy yerim ben senin su perini şekerimmmmm..kız sen peri gibisin netcen tescilli kolyeyi
ağlama bakim iş yerinde ağlanmaz sus :mymeka:

sil mendile burnunu delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…