Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ben çok kötüyüm busabah yaaa ağlamak istiyom vallasenağlamasenağlamasenağlama nedenmi hemen anlatayım eşim sevgililer günü hediyesi kolye almıştı altın çokda hoşuma gitmiştiben salağı naptım sabah geç kaldım biraz kolyeyide montumun cebine koydum işyerinde takarım diye salak kafam takdana iki dakka ama yok yolda hatta bir ara cebime baktım düşer diye yani tam aptala malum hesabı işe geldimki cebimde yok
düşmüşsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaoff çok sıkıldı canım yaa hayır adam kırkyılın başında sevgililer gününde hediye aldı (normalde sevmez sevgililer gününü ) hiçte kutlamayız zaten ben salağı çocuk gibi kaybettim yaa çok üzgünüm gerçekten senağlamasenağlamasenağlama
opuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar....
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
izabelle üzüldüm canım kolyeni kaybetmene ama boşver mala gelsin...
öpüyorum hepiniziii...
hoşbulduk zeynocuğum halsizim hala gribim geçmedi!Günaydın canım hosgeldin nasılsın
evet canım aynen ooo ailecek gripsiniz demek senin için kötü canım ilaçta yok artık dayan ıhlamura çok geçmiş olsun canım bebeğin cinsiyeti bellimi tatlım yada söylediysen kaçırmış olablilirim sağlıklı olsunda en önemlisi oopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhoşbulduk zeynocuğum halsizim hala gribim geçmedi!
eim ve de kızım da aynı eşim de izin aldı evde.
ailecek grip olduk yani.
sen nasılsın?
izabelle kısmetten çıkmış artık demek ki canım...:teselli:
Evet artık yapacak bişey yok canım saglık olsunderinn zeynom çok sağolun şekerlerr evet cana gelicene mala gelsin ama yenede çok üzüldüm canım kocacım yaaa krtla çekmiş birde yani daha taksidini bile ödememişti offfff bulamam zeynom yolda düştüğüne eminim inşallah ihtiyacı olan biri bulmuştur ne diyeyim artık:1no2:
hoşbulduk zeynocuğum halsizim hala gribim geçmedi!
eim ve de kızım da aynı eşim de izin aldı evde.
ailecek grip olduk yani.
sen nasılsın?
izabelle kısmetten çıkmış artık demek ki canım...:teselli:
evet canım aynen ooo ailecek gripsiniz demek senin için kötü canım ilaçta yok artık dayan ıhlamura çok geçmiş olsun canım bebeğin cinsiyeti bellimi tatlım yada söylediysen kaçırmış olablilirim sağlıklı olsunda en önemlisi oopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet canım alıştı bazen sabah babamız bırakıyo arada ağlıyomuş peşine ama iyi aa birde anneannesi tuvalete alıştırıyo benim beceremediğimi annem yapıcak üç gündür bez takmıyomuş gündüz ee seninkiler nasıl opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanCanım yakısıklı nasıl alıştı mı yokluguna yoksa annaneyi üzüyo mu
teşekür ederim zeynocuğum dört aylık olacak haftaya..Gecmiş olsun canım dikkat et kendine
Bu arlrada kac haftalık oldunuz cinsiyet belli olmadı mı??
ıhlamurdan da miğdem bulandı artık emelciğimm yaaa....ohaoldumsmileevet canım aynen ooo ailecek gripsiniz demek senin için kötü canım ilaçta yok artık dayan ıhlamura çok geçmiş olsun canım bebeğin cinsiyeti bellimi tatlım yada söylediysen kaçırtıkk mış olablilirim sağlıklı olsunda en önemlisi oopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ohhh uykucu kamilem
uyu uyu büyürsün.
Zeynom canım ee hani yazmamışsın neler yaptığını neler ettiğini
Annemler gitti ve ben hastalandım dün hep yattım başımı kaldıramadım.Allaha şükür bugün daha iyiyim evimi sildim süpürdüm.Mutfağı şartladım şurtladımAman 1 güncük yat tamam ev başını alıp gidiyo ya.Dedim kızım rosem kalk huzursuz yatacağına işlerini yap banyonu yap huzurlu yat.Ama işler banyo derken bayada açıldım ya bide size bi bakinim dedim
Emelim çok üzüldümm gerçekten tüh yaİnsan arada yapıyo işte böyle hatalar basireti bağlanıyo.Napıcan kocan senleya yine alsın boşver onu sıkı tut ama:roflol:
beeeen geldiiimkaydirigubbakcemile2
oooo kimler gelmiş kimler gelmişş hoşgeldinnnnnŞeniz
beeeen geldiiimkaydirigubbakcemile2