naber şekerrralsanaalsanasmilekızlarrrrrrr geldimmmm
ay ben senin boykotunu severim hayatımmm..opuyorumnanaktan
kamilem geçen gün tam yazdın bana netim gitti be kuşum zaten kk yada girmeye uğraşıyodum onuda yapamadım.
Zeynoma da bakın sankim gelip sohbete katılırmış oooohh kaçırırsınız işte böyle.
alsanaalsanasmile
frezyayı zaten bi görmüyüm face ten bizi gördüğü yok dimi onunlmaz:
dışarıda harika bir hava var bazı ağaçlar çiçek açmış,papatyalar açmaya başlamış kendimi
sokağa atayım biraz bu havanın tadını çıkarayım görüşmek üzeresositosositohihoyyythihoyyytsengözlerimebaksanab
tamam hadi bekliyorum bak çok süslenme amaaklinialirimsmile
kızlar yemek yiyor canım ondan sonra onlar okula ben dışarıya teyzelerinde bulaşacağız okul sonrasında,bahar geldi çileklerim bile çilek vermeye başlamışş
doğa uyandı artık :lepi:
selam kızlarrr hepinize hayırlı cumalarrrr
Selam kızlar 2 gündür havayı güzel gördüm temizlik yapıyorum giremedim ama sizlerde yoksunuz herkes geziyo mu nebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Frezyaaaa kamileeee roseeem deriiiiiin izabellleeeee kevseeeeer ebruuuuu nerelerdesiniz ses verin:uhm::uhm::uhm:
iyi pazarlar kızlar...
sabah annemi istanbula yolcu ettim.:gitme:
bu arada çok kötü grip oldum kızımda hasta çok halsizim hamilelikte araya girince tam süper oldu!!!akannehir
çok fazla uğrayamıyorum bu aralar bulantılarım geçmedi henüz!
cadı kızım da olunca zaman çok sınırlı oluyor sizler nasılsınız öpüyorum hepiniziiii..opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrr...opuyorumnanaktanoyy bebişimizmi geliyo bizim toipiğeee
hayırlı uğurlu gelsinnnnnnnn
kutlarım bitanemŞeniz
selam tatlım nasılsın valla ben hep kk dayım ama kimse yok diye uğramıyom buraya ee nasılsın bakalım ben işteyim pek iş yok oturuyom sabahtan akşama kadar:roflol::roflol:Kızlar bekledim kimsecikler gelmedi
Yemegim yok yemek yapacagım
Zaten cocuklarda pc basında uzun oturtmuyorlar
Benden ilk gelene kahveeeee
Afiyet olsun
Canım annen ve babana hosgeldiniz dileklerimizi ileta.s.a.s.a.s.ay ben burdayım şekerciğimde nolduysa millete küstüm işte bende
hanımlar başka topiklerdemi face demi nerde bu vatan nerde bu millet
ohoo bunlar şimdiden böleyse baharda tutamayız bunları burda yaa...klava:
gelende naptığını nettiğini yazmadan çıkıyo olmaz böle arkadaşlarım..
hergelen ne durumda olduğunu yazsın bizde bilelim.
Mesela benguclubacismile
bu gece eşim nöbetteydi ve arkadaşlarımla bende toplandıkHer cuma gecesi Kuran okuruz
Güzelce Dualarımızı yaptıkan sonraaaaaa hihoyyythihoyyyt
ee gülay bu fazlaca uslu duramıyo ne yaparsınız.
Başladık gülüşmelere tabi.ıçimizden bir arkadaşımız geçen hafta eşinden boşandı.Ama Allah yardım ediyo ve çok güçlü maşallah.Biraz onu eğlendirdik güldürdük.
Yarın annemle babam kalmaya geliyo 3 gün bana musade arkadaşlar.
Hizmetimiz geçici olarak durdurulmuştur.:roflol::roflol:
Geri dönüşümüzdehizmetimiz fazlasıyla telafi edilecektir
Özleyin beniiiiiiiiizemuszemus
Canım gecmiş olsuna.s.a.s.a.s.iyi pazarlar kızlar...
sabah annemi istanbula yolcu ettim.:gitme:
bu arada çok kötü grip oldum kızımda hasta çok halsizim hamilelikte araya girince tam süper oldu!!!akannehir
çok fazla uğrayamıyorum bu aralar bulantılarım geçmedi henüz!
cadı kızım da olunca zaman çok sınırlı oluyor sizler nasılsınız öpüyorum hepiniziiii..opuyorumnanaktan
selam tatlım nasılsın valla ben hep kk dayım ama kimse yok diye uğramıyom buraya ee nasılsın bakalım ben işteyim pek iş yok oturuyom sabahtan akşama kadar:roflol::roflol: