Kz Anneleri gelin bizde coalm

naber tatlış

işlerinmi yoğun ne o bi selam sonra kaçmaca lmaz:
napıyon ne ediyon bi rapor ver bakalımklava:
ne muzurluk peşindesin bi haberimiz olsun bakarsın engel olup milleti kurtarırız a.s

Merhaba canımcım
Uzun zaman oldu demi karsılasmayalı ne var ne yok nasılsın
Su anda 2010 gelinlik modellerine bakıyosun profilinden gördüm seniiiilülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Roseeeeem seni bekliyoruuuuuumlmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz::hulya::hulya::hulya::hulya:

Roseeeeem seni bekliyoruuuuuumlmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz::hulya::hulya::hulya::hulya:

aa hayatım bilseydim hemen gelirdim ya..
hee yeniden düğün yapıcamda yenileme :roflol:
bi bakim dedim gelinlik modellerine :roflol:

hayatım bizimkilerin bütün düğün işleri çeyiz işleri bende e mecburen şimdiden gelinlikte bakıyorum gelin başıda ama hiç yadım etmiyosunuz bana:1no2:

ee hadi nerdesiniz ya ben 2 gün yazmasam laf edersiniz ama hıııımmmmm kızıcam artık
kötükedihüsokötükedihüsoklava:klava:

selam canım nasılsın görüşmeyeli

hayırlı cumalar arkadaşlarrrrrr

emelim canım ben çok iyiyim canım sen nasılsın ohhh işte açıksın ne güzel iş kızım bu gözümüz yok ama bende isterimmmmmm.....olumunekankayizsmile

hayırlı cumalar arkadaşlarrrrrr

emelim canım ben çok iyiyim canım sen nasılsın ohhh işte açıksın ne güzel iş kızım bu gözümüz yok ama bende isterimmmmmm.....olumunekankayizsmile
canımmmmmmmmmm ee ben buldummu böyle iş bulurum :lepi: sabahtan akşama kadar açık bilgisayarım sen nasılsın iş bakıyomusun tatlımm:hulya::hulya:

canımmmmmmmmmm ee ben buldummu böyle iş bulurum :lepi: sabahtan akşama kadar açık bilgisayarım sen nasılsın iş bakıyomusun tatlımm:hulya::hulya:

yok hayatım daha değil.Tembelliğe devam şu düğün işlerimiz bi bitsinde kısmetse ozaman artık.Valla çok sevindim be gülüm ohh Allah rahatını daim etsin inşallah.

yok hayatım daha değil.Tembelliğe devam şu düğün işlerimiz bi bitsinde kısmetse ozaman artık.Valla çok sevindim be gülüm ohh Allah rahatını daim etsin inşallah.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:amin canım boşver biraz tembellik yap iyi çalışmışsın zaten ee ne alemde düğüm hazırlıkları ayy bilirim ne güzel ne tatlı telaşlar onlarr:1hug:

evet öyle bi heyecan gidiyo sorma..
Sürekli nerde ne var araştırıp soruşturuyoruz bulursak hemen alıyoruz.Kızın annesi tamamen bana bıraktı o akşam evde bizi bekliyo yemeğimizi yapıyo yiyoruzyerimseniben
Netten bakıyorum yada gezip buluyorum.Bi gelin yatağı için pike takımı aldım emelim harkulade bişey cevahirden aldım.Gelin olasım geldi :jeyyar:
yok aldıklarımda bende duruyooo kafam bozulursa yayarım yatağa kız :roflol::roflol:

ayyy ne güzel yaaaa ben çok severim böyle düğün alışverişlerini çok iyi hatırlıyorum evden sabah çıkardık akşam karanlığa anca dönerdim eve onu al bunu al gez babam gezz:roflol::roflol:ne güzel rabbim güle güle huzurlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin onlara ee cevahirden almışsın şekerim tahmin edebiliyorum harika bişe olduğunu güzel günlerde kullansınlar inş:Saruboceq::Saruboceq:

amin canım herkesinkide bizimkide inşallah

pstttttttttttt nabersiniz bakalim hayirli cumalar dilyiorummm kocaman kocaman öpüyorummmm siziii :)))

Hayırlı cumalar herkese sohbete gec kalmısım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ee hadi nerdesiniz ya ben 2 gün yazmasam laf edersiniz ama hıııımmmmm kızıcam artık
kötükedihüsokötükedihüsoklava:klava:
boykottayım:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
bu arada kolay gelsin düğün telaşesi yorucu ve güzel oluyorakannehir

boykottayım:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
bu arada kolay gelsin düğün telaşesi yorucu ve güzel oluyorakannehir

Bırak boykotu be arkadasım sen ve benden baska kimse ugramıyo sende yazmazsan kendim yazıp kendim cevaplayacam:roflol::roflol::roflol::roflol:
Arkadaslaaaaaaaaaar artık eski günlerimize dönelim hadi artık uyanıııınlmaz:lmaz:fisfisfisfisfisfis
Bekliyorum herkesi eski günlerdeki gibiklava:klava:klava:klava:

selam kimseler yokmu
yok mu zeynomla ben hayalet şeklinde geziyoruz görmüyormusunn:1shokhaoldumsmileohaoldumsmile
sen istersinde bırakmazmıyım canımm:1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlarrrrrrr geldimmmm
ay ben senin boykotunu severim hayatımmm..opuyorumnanaktan

kamilem geçen gün tam yazdın bana netim gitti be kuşum zaten kk yada girmeye uğraşıyodum onuda yapamadım.

Zeynoma da bakın sankim gelip sohbete katılırmış oooohh kaçırırsınız işte böyle.
alsanaalsanasmile
frezyayı zaten bi görmüyüm face ten bizi gördüğü yok dimi onunlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…