Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee oldu şekerciklerim roseminiz hepinize yeter..
Kamilem nasıl oldun canım.İyileşebildinmi.Hemen işe girişme ama dinlen acık daha
Ebruşumm ya karşılaşamadık be gülüm.Çok özledim ben seni ama:gitme:
Nunukum annemmmmm nerdesin sen bakim kara kayıp senisempatiksalakcinni
Arzucukta gelmişşşş iyi etmiş.
ee hala gitmedimi bizim kızın misafirleri yaa amannnn benimkiler kadar oldu ama yok yok annesine gidicekti dimi o
Frezyam nerde peki bi ilanda onamı çıkaralım şimdii..akannehir
Yaramazada selam söliyim bari gelme gelme dedim topiğe gelmiyo bakın.Aman mazallah bebişimi hasta acaba ki:sinifsinif:
yarın kızımı gezdiricem.Allahın izniyle çarşamba sizlerleyim kızlar
Özleyin beni emi:kedi::kedi:
ooooooooooooo gülay hanım hayırlı olsun yeni saçınn nasılsın tatlımm görüşmeyeli ben iyim çalışıyorum her şey güzel şu an sende ne var ne yok bakalımm kıss sen iş aramıyonmu evde olmayı sevdin değilmialsanaalsanasmileooo kayıplarbirbir ortaya çıkıyor hadi bakalım.
Kıalra yine kokoşluğum tuttu kar kış demedim kuaföre gittim bu sabahbayanssulusmile
Saçımı kestirdim boyattım amanda aman oldum ben:roflol:
Kızımın arkadaşının doğum günü varmış onuda oraya götürdüm.Şimdide çaya davet ediliyorum.Allah aşkına gelen davet mesajına bakın
< bize gelesin varmı :)) >
e benimde gidesim var hadi gidim bari :roflol: Kızlar hadi sizde gelin bi sohbet edelim karşılıklı kalkın hadiiiiiiiii
Canım hosgeldin özledik seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar ben geldim.nerdesiniz ya.
rosemcim sanırım sen uyuyorsundur.
o saatde hala burda olunca.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ah canım benim beni özlemiş canımsın sagolopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhee oldu şekerciklerim roseminiz hepinize yeter..
Kamilem nasıl oldun canım.İyileşebildinmi.Hemen işe girişme ama dinlen acık daha
Ebruşumm ya karşılaşamadık be gülüm.Çok özledim ben seni ama:gitme:
Nunukum annemmmmm nerdesin sen bakim kara kayıp senisempatiksalakcinni
Arzucukta gelmişşşş iyi etmiş.
ee hala gitmedimi bizim kızın misafirleri yaa amannnn benimkiler kadar oldu ama yok yok annesine gidicekti dimi o
Frezyam nerde peki bi ilanda onamı çıkaralım şimdii..akannehir
Yaramazada selam söliyim bari gelme gelme dedim topiğe gelmiyo bakın.Aman mazallah bebişimi hasta acaba ki:sinifsinif:
yarın kızımı gezdiricem.Allahın izniyle çarşamba sizlerleyim kızlar
Özleyin beni emi:kedi::kedi:
günaydin canlarim istanbulda feci kar var
kız resemim oglan evde odan giremiyorum
pc bana kalmiyo cnm
bu zeynom donmedim ya özledim
hepinizi çok öpyorum
ebrum hosgeldin cnm