Kz Anneleri gelin bizde coalm

kızlarrrrrrr geldimmmm
ay ben senin boykotunu severim hayatımmm..opuyorumnanaktan

kamilem geçen gün tam yazdın bana netim gitti be kuşum zaten kk yada girmeye uğraşıyodum onuda yapamadım.

Zeynoma da bakın sankim gelip sohbete katılırmış oooohh kaçırırsınız işte böyle.
alsanaalsanasmile
frezyayı zaten bi görmüyüm face ten bizi gördüğü yok dimi onun:eek:lmaz:
naber şekerrralsanaalsanasmile

dışarıda harika bir hava var bazı ağaçlar çiçek açmış,papatyalar açmaya başlamış kendimi
sokağa atayım biraz bu havanın tadını çıkarayım görüşmek üzeresositosositohihoyyythihoyyytsengözlerimebaksanab

dışarıda harika bir hava var bazı ağaçlar çiçek açmış,papatyalar açmaya başlamış kendimi
sokağa atayım biraz bu havanın tadını çıkarayım görüşmek üzeresositosositohihoyyythihoyyytsengözlerimebaksanab

kamilem dur benide götür canım.Burda kapalı sıkıcı bir hava var.bayanssulusmile
süslenip geliyorum hemen

tamam hadi bekliyorum bak çok süslenme amaaklinialirimsmile

kızlar yemek yiyor canım ondan sonra onlar okula ben dışarıya teyzelerinde bulaşacağız okul sonrasında,bahar geldi çileklerim bile çilek vermeye başlamışş
doğa uyandı artık :lepi:

kızlar yemek yiyor canım ondan sonra onlar okula ben dışarıya teyzelerinde bulaşacağız okul sonrasında,bahar geldi çileklerim bile çilek vermeye başlamışş
doğa uyandı artık :lepi:

ah kamilem ne güzel benim içinde topla gez dolaş canım doğa hayranıyım ben.
Ama çok istedim galiba bizim burdada şimdi güneş açtı.Çamaşırlarımı güneşe karşı astım ohh ne güzel oldu .Bahar gibisi yok be gülüm neşe veriyo_O tatlış kızları benim için öp olurmu annesiŞenizŞeniz biri büyüğe biri küçüğe

Selam kızlar 2 gündür havayı güzel gördüm temizlik yapıyorum giremedim ama sizlerde yoksunuz herkes geziyo mu nebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Frezyaaaa kamileeee roseeem deriiiiiin izabellleeeee kevseeeeer ebruuuuu nerelerdesiniz ses verin:uhm::uhm::uhm:

selam kızlarrr hepinize hayırlı cumalarrrr
1451219459964296584fsuj6.jpg

Selam kızlar 2 gündür havayı güzel gördüm temizlik yapıyorum giremedim ama sizlerde yoksunuz herkes geziyo mu nebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Frezyaaaa kamileeee roseeem deriiiiiin izabellleeeee kevseeeeer ebruuuuu nerelerdesiniz ses verin:uhm::uhm::uhm:

ay ben burdayım şekerciğimde nolduysa millete küstüm işte bende:kızgın:
hanımlar başka topiklerdemi face demi nerde bu vatan nerde bu millet

ohoo bunlar şimdiden böleyse baharda tutamayız bunları burda yaa...:eek:klava:

gelende naptığını nettiğini yazmadan çıkıyo olmaz böle arkadaşlarım..
hergelen ne durumda olduğunu yazsın bizde bilelim.

Mesela benguclubacismile
bu gece eşim nöbetteydi ve arkadaşlarımla bende toplandıkHer cuma gecesi Kuran okuruz

Güzelce Dualarımızı yaptıkan sonraaaaaa hihoyyythihoyyyt
ee gülay bu fazlaca uslu duramıyo ne yaparsınız.
Başladık gülüşmelere tabi.İçimizden bir arkadaşımız geçen hafta eşinden boşandı.Ama Allah yardım ediyo ve çok güçlü maşallah.Biraz onu eğlendirdik güldürdük.

Yarın annemle babam kalmaya geliyo 3 gün bana musade arkadaşlar.

Hizmetimiz geçici olarak durdurulmuştur.:roflol::roflol:
Geri dönüşümüzdehizmetimiz fazlasıyla telafi edilecektir
Özleyin beniiiiiiiiizemuszemus

iyi pazarlar kızlar...
sabah annemi istanbula yolcu ettim.:gitme:
bu arada çok kötü grip oldum kızımda hasta çok halsizim hamilelikte araya girince tam süper oldu!!!akannehir
çok fazla uğrayamıyorum bu aralar bulantılarım geçmedi henüz!
cadı kızım da olunca zaman çok sınırlı oluyor sizler nasılsınız öpüyorum hepiniziiii..opuyorumnanaktan

iyi pazarlar kızlar...
bu arada çok kötü grip oldum kızımda hasta çok halsizim hamilelikte araya girince tam süper oldu!!!akannehir
cadı kızım da olunca zaman çok sınırlı oluyor sizler nasılsınız öpüyorum hepiniziiii..opuyorumnanaktan

oyy bebişimizmi geliyo bizim toipiğeee
hayırlı uğurlu gelsinnnnnnnn
kutlarım bitanemŞeniz

oyy bebişimizmi geliyo bizim toipiğeee
hayırlı uğurlu gelsinnnnnnnn
kutlarım bitanemŞeniz
günaydın kızlarrrr...opuyorumnanaktan
hee rosemimm dört aylık olcek haftaya:CüvCüv: sen daha yeni mi duydun kııı??
teşekkür ederim benim iş görüşmeleri suya yattı sürpriz yaptıı bizee bebişimm!!:emir_bebek:

selammm naber kızlarrr
bahar zedeniz geldi uykuya vurdum kendimi ondan pek uğrayamıyorum buralara
facede öyle uykumu aldırayım gelirimmm
derincim çok geçmiş olsun canımmm
rosemm kime küstünnn bakayımm

Merhaba arkadaslar
İyi bugün biraz hareketlenme var topiğimizde ne güzel
Rosem güzel bir kural koymus her gelen kendinden haber versin ceee deyip kacmasın böylece görüsemezsekte haberimiz olur birbirimizden
Herkesi öpüyorum hoscakalınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar bekledim kimsecikler gelmedi
Yemegim yok yemek yapacagım
Zaten cocuklarda pc basında uzun oturtmuyorlar
Benden ilk gelene kahveeeee:kahve::kahve::kahve::kahve:
Afiyet olsun

Kızlar bekledim kimsecikler gelmedi
Yemegim yok yemek yapacagım
Zaten cocuklarda pc basında uzun oturtmuyorlar
Benden ilk gelene kahveeeee:kahve::kahve::kahve::kahve:
Afiyet olsun
selam tatlım nasılsın valla ben hep kk dayım ama kimse yok diye uğramıyom buraya ee nasılsın bakalım ben işteyim pek iş yok oturuyom sabahtan akşama kadar:roflol::roflol:

ay ben burdayım şekerciğimde nolduysa millete küstüm işte bende:kızgın:
hanımlar başka topiklerdemi face demi nerde bu vatan nerde bu millet

ohoo bunlar şimdiden böleyse baharda tutamayız bunları burda yaa...:eek:klava:

gelende naptığını nettiğini yazmadan çıkıyo olmaz böle arkadaşlarım..
hergelen ne durumda olduğunu yazsın bizde bilelim.

Mesela benguclubacismile
bu gece eşim nöbetteydi ve arkadaşlarımla bende toplandıkHer cuma gecesi Kuran okuruz

Güzelce Dualarımızı yaptıkan sonraaaaaa hihoyyythihoyyyt
ee gülay bu fazlaca uslu duramıyo ne yaparsınız.
Başladık gülüşmelere tabi.ıçimizden bir arkadaşımız geçen hafta eşinden boşandı.Ama Allah yardım ediyo ve çok güçlü maşallah.Biraz onu eğlendirdik güldürdük.

Yarın annemle babam kalmaya geliyo 3 gün bana musade arkadaşlar.

Hizmetimiz geçici olarak durdurulmuştur.:roflol::roflol:
Geri dönüşümüzdehizmetimiz fazlasıyla telafi edilecektir
Özleyin beniiiiiiiiizemuszemus
Canım annen ve babana hosgeldiniz dileklerimizi ileta.s.a.s.a.s.
Müsade etsekte etmesekte bi görünüp hemen kayboluyosun sonrada küstüm diye cıkıyosun ortaya biz sana hiç küsmüyoruz ama topiği ıssız bıraktın diye yalan mı???
Tamam misafirlerini gönder sonra baska mazeret istemiyoruz ona göre diğer arkadaslardan bana katılmayan yoktur herhalde:eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:
iyi pazarlar kızlar...
Canım gecmiş olsuna.s.a.s.a.s.
Allah kolaylık versin sana
Kızın insallah uslanır cici bi abla olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam tatlım nasılsın valla ben hep kk dayım ama kimse yok diye uğramıyom buraya ee nasılsın bakalım ben işteyim pek iş yok oturuyom sabahtan akşama kadar:roflol::roflol:

Canım merhaba ben cıktıktan sonra yazmıssın simdi gördüm msjını
ıyiyim canım napalım cocuklar ev işleri tam gaz devam senin işlerinde iyidir insallah alıstın artık degil mi???
Madem aksama kadar kkdasın bundan sonra buraları ihmal etme
Bizlerde burada olacagız insallah rosemin kuralı gecerli herkes girip ne yaptığını tek tek yazacak
Ohhh be herkese fırcamı attım bu sözler önce kendime arkadaslar ne yapıyorsam sizleri özlediğimden artık eski günlere dönelimohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

Son düzenleme:
Günaydın ölü topiğin sakinleri:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:
Hepinize güzel bir gün diliyorum
Eee uyanın artıııııııııkmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

X