Kz Anneleri gelin bizde coalm

iyi haftasonlarııııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba kamilee sana da mutlu hafta sonlarııı...opuyorumnanaktan
merhaba canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmsj yazıp çıkmıştım görmedimm benden hemen sonra gelmişsin özür canımma.s.a.s.a.s.

Günaydın arkadaslar
Hepinize güzel bir hafta diliyoreum hersey gönlünüzce olsun:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmsj yazıp çıkmıştım görmedimm benden hemen sonra gelmişsin özür canımma.s.a.s.a.s.

Günaydın arkadaslar
Hepinize güzel bir hafta diliyoreum hersey gönlünüzce olsun:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlar....opuyorumnanaktan
mutlu haftalar hepinize...
kamileciğim önemli değil canım...:1hug:

günaydın kıslarrrrrrrrrr herkese güzel bir hafta olsunn şekerlerr ben bugün tekrar gidicem iş görüşmesinee saat 3te bol şans dileyin banaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Şenizselam kızlar
yeni yılınızı kutlayamadım kusura bakmayın kutlayan arkadaşlara teker teker öpücükler

arkadaşlarım eltimi kaybettik
yılbaşı günü toprağa verdik.Üzüntü misafir hepsi karıştı.Bugün trabzondan gelen isafirlerimi uğurladım.Temizlikyapıyorum.Bir yandanda aşure yapıyorum.Korkunç yorgunummmmmmm

Akşam üstüde abim yengem yeğenim kalmaya geliyolar.Yemek yapmamda lazım.Ama inanın hiç halm yok artık.Çokyoruldum.Allahım artık bu telaşlaırımı bir bitirse.

basınız sagolsun canım
Eltinin yası kactı genctir herhalde Allah rahmet eylesin size uzun ömürler versin
Kolay gelsin canım öpüyorum

günaydın kıslarrrrrrrrrr herkese güzel bir hafta olsunn şekerlerr ben bugün tekrar gidicem iş görüşmesinee saat 3te bol şans dileyin banaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım arkadasım hayırlı habrelerini bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

basınız sagolsun canım
Eltinin yası kactı genctir herhalde Allah rahmet eylesin size uzun ömürler versin
Kolay gelsin canım öpüyorum

saol canım eltim 55 yaşındaydı .10 senedir kanserle mucadele veriyordu.Ama nasıl bir metaneti vardı anlatamam.Son ana kadar korudu neşesini.:1shok:

başınız sağolsun canımmm
cennette kavuştursun rabbimm:1hug:

ayy canım hoşgeldinn başınız sağolsun canım benimm allah rahmet eylesin napalım hepimizin gideceği yer orası çokk öptümmŞeniz

rosem allah rahmet eylesin canımm...:teselli:
bizimde eşimin öğrencisi vefat etti yılbaşındaa çok üzüldümm...
emel hayırlısı olsun canım...

Canım arkadasım hayırlı habrelerini bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağol bidenemmmm ee burda canım arkadaşlarımm bana dua ederde ben hiç işe alınmazmıyımm yarın başlicamm bir ay deneme yapcaklarr ama iyi bir yere benziyoo sabah 9 akşam 6 saatlerimm hayırlısı bakalımm bir kaç gün giremezsem merak etmeyin benii akşam mutlaka haberdar ederim canımm çokk öpüyorummŞeniz

canım hadi gözün aydın ilk gününde basarılar diliyorum kolay gelsin insallah internete girme sansın olur yoksa topiğin hali içler acısı:gitme::gitme::gitme::gitme:

saol canım eltim 55 yaşındaydı .10 senedir kanserle mucadele veriyordu.Ama nasıl bir metaneti vardı anlatamam.Son ana kadar korudu neşesini.:1shok:

Allah rahmet eylesin hastalığı günahlarına kefaret olsun Allah cennetine koysun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Yuh artık kızlar:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:
Nerdesiniz yahu??? bırakın bag bahce yapmayıda dönün kürkcü dükkanınaklava:klava:klava:klava:klava:klava:

ayagına sıcak su mu soguk su mu kırmızı halı mı???
Mars olarak mehter marsı mı yoksa askeri bando mu istersin:roflol::roflol::roflol:

Yine gittin galiba:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::1no2::1no2::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…