opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi haftasonlarııııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.
merhaba canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmsj yazıp çıkmıştım görmedimm benden hemen sonra gelmişsin özür canımma.s.a.s.a.s.merhaba kamilee sana da mutlu hafta sonlarııı...opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmsj yazıp çıkmıştım görmedimm benden hemen sonra gelmişsin özür canımma.s.a.s.a.s.
günaydın kızlar....opuyorumnanaktanGünaydın arkadaslar
Hepinize güzel bir hafta diliyoreum hersey gönlünüzce olsun:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şenizselam kızlar
yeni yılınızı kutlayamadım kusura bakmayın kutlayan arkadaşlara teker teker öpücükler
arkadaşlarım eltimi kaybettik
yılbaşı günü toprağa verdik.Üzüntü misafir hepsi karıştı.Bugün trabzondan gelen isafirlerimi uğurladım.Temizlikyapıyorum.Bir yandanda aşure yapıyorum.Korkunç yorgunummmmmmm
Akşam üstüde abim yengem yeğenim kalmaya geliyolar.Yemek yapmamda lazım.Ama inanın hiç halm yok artık.Çokyoruldum.Allahım artık bu telaşlaırımı bir bitirse.
günaydın kıslarrrrrrrrrr herkese güzel bir hafta olsunn şekerlerr ben bugün tekrar gidicem iş görüşmesinee saat 3te bol şans dileyin banaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
basınız sagolsun canım
Eltinin yası kactı genctir herhalde Allah rahmet eylesin size uzun ömürler versin
Kolay gelsin canım öpüyorum
başınız sağolsun canımmmŞenizselam kızlar
yeni yılınızı kutlayamadım kusura bakmayın kutlayan arkadaşlara teker teker öpücükler
yılbaşı günü toprağa verdik.Üzüntü misafir hepsi karıştı.Bugün trabzondan gelen isafirlerimi uğurladım.Temizlikyapıyorum.Bir yandanda aşure yapıyorum.Korkunç yorgunummmmmmm
Akşam üstüde abim yengem yeğenim kalmaya geliyolar.Yemek yapmamda lazım.Ama inanın hiç halm yok artık.Çokyoruldum.Allahım artık bu telaşlaırımı bir bitirse.
ayy canım hoşgeldinn başınız sağolsun canım benimm allah rahmet eylesin napalım hepimizin gideceği yer orası çokk öptümmŞenizŞenizselam kızlar
sağol bidenemmmm ee burda canım arkadaşlarımm bana dua ederde ben hiç işe alınmazmıyımm yarın başlicamm bir ay deneme yapcaklarr ama iyi bir yere benziyoo sabah 9 akşam 6 saatlerimm hayırlısı bakalımm bir kaç gün giremezsem merak etmeyin benii akşam mutlaka haberdar ederim canımm çokk öpüyorummŞenizCanım arkadasım hayırlı habrelerini bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağol bidenemmmm ee burda canım arkadaşlarımm bana dua ederde ben hiç işe alınmazmıyımm yarın başlicamm bir ay deneme yapcaklarr ama iyi bir yere benziyoo sabah 9 akşam 6 saatlerimm hayırlısı bakalımm bir kaç gün giremezsem merak etmeyin benii akşam mutlaka haberdar ederim canımm çokk öpüyorummŞeniz
saol canım eltim 55 yaşındaydı .10 senedir kanserle mucadele veriyordu.Ama nasıl bir metaneti vardı anlatamam.Son ana kadar korudu neşesini.:1shok:
slm zeynocum ben geldim cnm