Kz Anneleri gelin bizde coalm

iyi günlerrr şekerlerr
ben geldimm zeynommm özür tatlımmm
günlerdir uykusuzdumm bu sabah kızları gönderdikten sonra sızmışım canımm
facedeki oyunlarıda bıraktımm uzun zaman önce o yüzden ihmal ediyor değilimmm canımm
rosemmm nerede hanii bir kere geleceğim diye söyleyip gelsee nerdeeeee

geldim geldimm burdayımmm işte..
amanin eşim evdeydide zemuszemus açamadım şekerler uyuyodu hayatımcım rahatsız olmasın dediydimboshayallersmile bende geçtim karşısına seyretttim o uyurken:roflol:

kızlar bu tempoda eşimide kaybettim unuttumda ben baktım uzun uzun yüzüne ben bunu nerden hatırlıyorum acaba diyedelikafadulden

ee nasılız bakalımmm zeynom hafiften atmış fırçasınıı valla bende aynı fikirdeyimzeynomla aaa yeter artık herkescikler gelecek frezyamada aynen söleyin:dilcikar:
öpücüklerim sizin hanımlarrrra.s.a.s.a.s.

oooo kimlerr gelmişş
enişteyide unutsuysan sennnohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
benimkide izinli bugünlerdeekaydirigubbakcemile2

selammm oooo bende diyom bugünn kulaklarım niye çınlıyoo ohh zeynocummkim kızz çömezz kaç gündür netimiz yoktu o yüzden giremiyorumm bikaç gün sonra burdayımm ohh rosem cim kendine gelmişsin yafrumm kamilemm ohh gözün aydınn bir taşın olmuşş geçmiş olsun yafrummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar...opuyorumnanaktan

günaydınn kıslarrrr hani ben geldim siz nerdesinizz azcık gelin muhabbet edelimmm

günaydın kızlar ben geldim ama kimsecikler yok:1no2::1no2:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kızlar ben yine geldimmmm....
aman yok ya benim ev otel oldu kızlar artık bıraktım ucunu gelen giden belli değil
Akşam yine abim vardı kaldı.Kızlar artık ben bu yatağı yorganı kaldırmıyim en iyisi pes ettim kaldır hurca indir indir hurçtan kas yaptım heesırnaşık şey
Valla kalsın salonun ortyasında gelen açsın yatsın en iyisi:roflol:
hatta ben yatakları hiç kapatmıyimm.delikafadulden
aa kamileee eşin işe başladığında ben size gelim arkadaşım yada zeynoma
şehir dışına çıkmış diye belki gelmekten vaz geçerler yafisfisfis
Al beni kolllarına kamilemm
sakla beni zenommmm

kurtarın beni ya aaa ben kendimi kurtaramıyorum yoksam:1ninca:
ama gördüğünüz gibi 2 gün ara verdiler ve ben yine eski neşeme kavuştım çok şükürr.
:icecream::icecream:bayanssulusmilebayanssulusmile

heeaklıma gelmişken ya unutmayalım Kamilemin nur topu gibi taşına bi mevlütmü okutuyoruz hediyemi alıyoruz aa es geçmeyin hanımlar hadi bakalım napıyoruz taş gibi yavrumuza
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:delikafadulden:roflol:

rosem sahalarda kızlar yandınız:sm_cool:

canım arkadasım hosgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sen eski işinde oteldeydin ya misafirler sen işine özlem duyma diye geliyolar canım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız gelmemle gitmem bir olacak ama benim gitmeme lazım cocuklar acıktı sonra görüsürüz:gitme::gitme::gitme::gitme:cokacimcoook

Günaydın günaydın günaydın
Herkese güzel bir gün diliyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Yine kimseler yok ne zaman iki cift laf edecez yaaa:1no2::1no2::1no2:alsanaalsanasmile

Sen eski işinde oteldeydin ya misafirler sen işine özlem duyma diye geliyolar canım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aa doğru söylüyosun be zeynom hakikaten yaa tüh aklıma gelmemişti.

he valla aynen otel oldu ama çok şükür abimler çanakkleye gidiyolar yazlığa gidiyolar .Oraya yerleşmeye karar vermişlerdi zaten bakalım kışın nasıl diye konrole gidiyolar yani 1 ay rahatım galiba:lepi::lepi:
iyi günlerrr şekerlerrrr

iyigünler şekerimmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnn tembel karularrr:roflol::roflol: hepinize hayırlı cumalarr

iyi geceler hepinizi opyorum kızlar.uzun bir sure nete giremyecegim girdgimde yok ta facedeki oyunlarda biraktim artik sizleri cok ozledim kankim ozelikle senden cok ozur diliyorum optum seni l

iyi haftalarr şekerlerrrrr
frezyacımm hayırdır tatlımm özletme kendini olurmuu canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…