Kz Anneleri gelin bizde coalm

bilğisayar taklıdı cnm ben geldım sen yoksun ne çabuk uçtun

frezyam nasılsın tatlışım,seni görünce daldım buraya opuyorumnanaktan

[COLOR="Purple"]kızlar hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı.

emelim ne güzel işe girmişsin ay ne çok sevindim.Hadi hayırlısı .Ama ne işi açıkla acık napıcan mesleğinimi.Allah yolunu açık etsin canımcım.

Darısı başıma ama hala iş aramaya başlayamadım.Şimdi misafirlerimi yolladım dedim kızlara bişeyler yazim bakim noşmuş netmişler.
Kamilem marmaris güzelim frezyam gülümzeynomm hepinizi çok öptümmmm
ŞenizŞenizŞeniz[/COLOR]

bilğisayar taklıdı cnm ben geldım sen yoksun ne çabuk uçtun

Canım maglum aksam yemegi yapıyodum senden ses cıkmayınca tekrar dönmedim gittin diye görüsemedik neyse saglık olsunolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

günaydınn kızz analarııı!!!!
nasılsınızz???opuyorumnanaktan

sağol canım avukatlık bürosu avukatların işlerini takip edicemm dosya takipp vs vs sağol canım güzel dileklerin için başladım ama çok zor geliyo tahayı bırakıp işe gitmek nasıl alışcam bakalımm ayy canım benim başın hiç rahat olmadıki senin iş arayasın neyse sağlık olsun bakalım inş bulursun en kısa zamandaa bende herkesii çokk öpüyorummŞenizŞeniz

günaydınn şekerlerrr:))))
ızabellacım hayırlı olsun işin canımmm:))
bu ara bol böbrek sancsı çekiyorumm kızlarrrr((((((
hastalıklı birşey oldum çıktımm(((((

merhaba kızlar

ahh kammilem kıyamam sana allah yardım etsin çok zor bişey o.Geçen sene eşim düşürmüştü bir ufak taşcık.Aman aman ne sancı çekmişti.Tek tedavisi eğer taş veya kumsa aşkım bol bol su.Ama öle böle değil.Sürekli içicen başka yolu yok.Tahlil yaptırdınmı ultrasyona girmen gerek bakalım neymiş..
Emelim çok güzel olmuş.Tahamada alışıcaksın canım hep alıştık bitanem.Sen işine konsantre ol bitanem.
Zeynom la frezyam konuşmuşlar hımmmmm.Ama buraya uğrayan yokmu neCADIARZU

canımm sağolll evet alışıcam sonuçta onun iyi bir geleceği olsun diye çalışıyorumm herşey yavrularımız için değilmii kamilem çok sağol canımm çokk geçmiş olsunn ayy bir ara eşimde de vardı gerçekten çok kötü bir sancı acil şifalar versin rabbimm hepinizi çokk öpüyorummŞenizŞeniz

teşekkür ederim arkadaşlarımmm:))
ultrasona girdim , böbrekten çıkmıştı taş geçen hafta yolda ama biraz zor düşecek galibaa(

selam canlarım ah kamilem ah Allah yardımcın olsun çok çok çok su iç canım.Kiraz sapı kaynat iç idrara çok çıkman lazım.Ama çok su iç bitanem..Emelim oh ohj maşallah sen alışmışsın bile canım benim iş hayatına.kaydirigubbakcemile5
ee diğer kızlar niye hiç gelmemiş.
ben çok şükür kendimi toparlıyorum galiba artık bir ton çamaşır birikmiş havada güzel dünden beri yıkıyorum yıkıyorum bitmiyooo:roflol:
Anam giymeye şey kalmamış evde milletin işine koşuştrurcam diye:roflol::roflol:

ha bu arada kevserin çoookkk selamı var.Çook öpüyo herkesi...Kız<ı 1 yaşına girdi biliyosunuz Ama bizimki hala telaşede.AA bakın artık gelin bakim herkes yazıcak bu topiği boş bırakmayaın bakimmm heee Rose bu sefer sahalarda iinşallahhhhhhhh

teşekkür ederim arkadaşlarımmm:))
ultrasona girdim , böbrekten çıkmıştı taş geçen hafta yolda ama biraz zor düşecek galibaa(
Canım cok gecmiş olsun agrısının cok zor oldugunu duymustum dogum sancısına benzetiyomus doktorlar allah iyilik versina.s.a.s.a.s.a.s.

Sende bizden selam söyle eksikliğini hissediyoruz keske aramızda görebilsek tekrarkaydirigubbakcemile
Sanada kolay gelsin benim makinada günlük calışmazsa rahat edemiyo neyse bizi ve topiği bos bırakma opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

tünaydınnn şekerlerrr,teşekkrlerrr sağolun canlarımm,bu sabah itibariylee kurtuldumm
böbrek taşımı oda neymiş bana vız gelirrr(tabi şimdi söylemesi kolay)
rosemmcim kolay gelsin canımmm kevser'e çok slm söyle özledik onuu
gül zeynocum nasılsın tatlımmm

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrr nasilsinuz görüşmeyelii ben iyim işe alışmaya çalışıyorum bana bakın topiği boş bırakmayın şu bilgisyarlar bağlansınn gündüzde burdayım o na göre herkesi burda görücem haabayanssulusmilebayanssulusmile

ohh Kamilem hadi geçmiş olsun canım
KIZLAR TOPİĞİMİZİN NU GİBİ BİR BÖBREK TAŞI OLDUUUUUUUU...
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN..
KAMİLENİN BİR TAŞI OLDUUUUU....
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ayyAllahıma bin şükür kızlar kendime geldiğimi hissediyorum sanki.
Bugün bi baktım mutfakta aa kendimdeyimm:roflol::roflol:

Şaka maka çok zor çok hızlı günler yaşadım Allahım nolur artık bi durulimm yaa

aaaa kimseye sataşamaz oldum uslandım yok bana göre değilll

Ohhh hadi gözümüz aydın canım cooook gecmiş olsuna.s.a.s.a.s.
Canım arkadasım kolay gelsin bakalım insallah topiğimiz canlanacak bundan sonraguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile

Haaah söyle bi silkelen kendine gel bizde o eski rosemimizi özledikohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
Zor ve tempolu günler gecirdin ama artık hayırlısıyla yoluna girecek hersey bizide ihmal etme tamam mıııılmaz:lmaz:lmazlumunekankayizsmile

Günaydın hepinize arkadaslar
Yeni günün beklentilerinize karsılık vermesini diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bugün topikte tam kadro olalım insallah
Benim kanki (frezya) ugramaz oldu ne zamandır kulaklarını cekecem onunklava:klava:klava:
Çiçegi burnunda hamisimiz marmaris güzelide yok kac gündür :CüvCüv::CüvCüv:
Kamilem kurtuldu ya tasından birazdan gelirmirmirmirmir
Rosem artık hiç çıkmayacak insallaheyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
İzabellle cömezliği atsında bilgisayara kavusur gelir ihmal etmezbayanssulusmile
Eee bu kadar mıyız ebrumuz vardı oda giremiyobilmiyorumkismile
Neyse bakalım hepinize sevgiler:1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Nerdesiniz:uhm::uhm::uhm:klava:klava:klava:klava:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…