Kz Anneleri gelin bizde coalm

selam kızlarrr hepinize güzel bir hafta olsunn rosemm canım çokk geçmiş olsun arkadaşınaa anacımm sana evde olmak hiç yaramadıı neyse sağlık olsun derincimmmmmmmmm ayy çok sevindimm canımmm ne güzell bir bebeişimiz geliyooo sağlıcakla gelsin inşallahh tekrar tebrik ederimma.s.a.s.

Kutlarım canım hadi Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray::hooray::hooray:eek:puyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydınnn arkadaşlaarrrr....opuyorumnanaktan
teşekkür ederim kızlarr hayırlısıylaa gelsinnn inşallahhh...:Saruboceq:

günaydınn kıslarrrrrrrrrrrrrr nasılsınızz oo zeynomm unuttun kıss beni nerelerdesin senn canlarımm bana duaa edin bugünn öğleden sonra bir iş görüşmesine gidicem inş olurrr :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: hepinizi çokk öpüyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar ben yokken birileri hakimda dedıkudu yapmiş kamilecim seni ispyoncu seni
neyse ya öncelikle derincim çok tebrik ederim cnm allah sağlıkla kucağina almayı nasıp etsin inşallah rosemim kim hasta cnm tam okuyamdım acıl şiflar diliyorum.
İzabelcim hayrlısı neyse o olsun cnm hakında başarılar diliyorum.

eh ben geldim sizler nereledersiniz bakem neyse hepinizi tek tek öpyorum .

en kokulusundan yarın sabah burdayım haberiniz ola.

günaydınn kıslarrrrrrrrrrrrrr nasılsınızz oo zeynomm unuttun kıss beni nerelerdesin senn canlarımm bana duaa edin bugünn öğleden sonra bir iş görüşmesine gidicem inş olurrr :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: hepinizi çokk öpüyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım arkadasım seni unutur muyum hiç ama bi hastalandım zor toparladım kendimi bakıyorumda sen unutmussun beni ne ziyaretci mesajı ne özel neyse
Canım yazmamıssın iş görüsmenin nasıl gectiğini bizi haberdar et hakkında hayırlısı olsun canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm arkadaşlar ben yokken birileri hakimda dedıkudu yapmiş kamilecim seni ispyoncu seni
neyse ya öncelikle derincim çok tebrik ederim cnm allah sağlıkla kucağina almayı nasıp etsin inşallah rosemim kim hasta cnm tam okuyamdım acıl şiflar diliyorum.
İzabelcim hayrlısı neyse o olsun cnm hakında başarılar diliyorum.

eh ben geldim sizler nereledersiniz bakem neyse hepinizi tek tek öpyorum .

en kokulusundan yarın sabah burdayım haberiniz ola.

Canım arkadasım hosgeldin seni cooooook özledik sen burdaysan yarın sabah bende burda olacam insalllahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnnnn kızlarrrrrr
nasılsınız bakalımmm
ben böbrek gazisi olarak iyiyim bugün çok şükürrr
frezyam dönmüşsünnnn öptümmmm
zeynocummm nasıl oldun tatlımm
ızabella inş iyi geçmiştir hayırlısı olsun canımm
öpüldünüzzzzzz

selamm kızlarrr zeynommm canımm benimm haklısın ben unuttum senin hasta olduğunu canımm şimdi iyisin çok sevindim kamilem frezyacımm sağolun iş görüşmem iyi geçti bugün haber vercekler bakalımm hayırlıysa olsun diyorum hayırlı değilse olmasın zatenn sizlerr neler yapıyosunuz bakemmzemuszemuszemuszemuszemuszemus

günaydınnnnn kızlarrrrrr
nasılsınız bakalımmm
ben böbrek gazisi olarak iyiyim bugün çok şükürrr
frezyam dönmüşsünnnn öptümmmm
zeynocummm nasıl oldun tatlımm
ızabella inş iyi geçmiştir hayırlısı olsun canımm
öpüldünüzzzzzz
canım cok gecmiş olsun insallah biran önce saglığına kavusursun
Ben iyiyim cok sükür tesekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selamm kızlarrr zeynommm canımm benimm haklısın ben unuttum senin hasta olduğunu canımm şimdi iyisin çok sevindim kamilem frezyacımm sağolun iş görüşmem iyi geçti bugün haber vercekler bakalımm hayırlıysa olsun diyorum hayırlı değilse olmasın zatenn sizlerr neler yapıyosunuz bakemmzemuszemuszemuszemuszemuszemus

Hadi bakalım hayırlısı olsun insalllah
Görevin ne olacak olursa birde tahaya kim bakacak:uhm::uhm::uhm::uhm:

canım cok gecmiş olsun insallah biran önce saglığına kavusursun
Ben iyiyim cok sükür tesekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hadi bakalım hayırlısı olsun insalllah
Görevin ne olacak olursa birde tahaya kim bakacak:uhm::uhm::uhm::uhm:
canım avukatın yanında sekreterlik dosya takip vs tahaya annem bakıcak bir alt sokağımda zaten annem hayırlısı :eek::eek:

selam nasilsiniz herkesin simdiden yeni yilini kutluyorum :))) öpüyorum heppinizi

ng55yf2.gif

yeni yılınız kutlu olsun şekerler

Merhabalar arkadaslar
Yeni yılın sevgi barıs saglık ve güzelliklere getirmesini diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:bbo:

Merhabalar arkadaslar
Yeni yılın sevgi barıs saglık ve güzelliklere getirmesini diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:bbo:
merhaba canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba kamilee sana da mutlu hafta sonlarııı...opuyorumnanaktan

iyi haftasonlarııııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.

X