- 11 Aralık 2007
- 1.974
- 0
- Konu Sahibi kSo
- #4.261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaaaaaaa canım benim iyiki doğdunn sağlıklı nice senelere allah annneciğinden razı olsun seni doğurduğu için canım arkadaşım yoksa seni tanıyamicaktık çok öptümmŞeniza.s.a.s.a.s.selam kızlarrrr..
aaaaaaaaaaaaaa bugün benim doğum günüm ama kutlamıycakmısınız roseminizin doğum gününüü.........zemuszemuszemuszemus
hoşgeldin canım!opuyorumnanaktanbende küçük nazlı bi kıza sahipim dünyaya geleli 5 ay oldu ama zamanımız çok güzel geçiyo allah sağlık sıhat verirse ilerde çok güzel planlarımız var kız annesi olmaz biraz ayrıcalık sanırımopuyorumnanaktan
kolay gelsin zeynocumm!!!:1hug:günaydın kızlar hepinize güzel bir gün olması dilegiyleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bugün uykuyu cok kacırdık 10 da uyandık cocuklarla ama iyi geldi ne zamandır böyle dinlenmemiştimzemuszemuszemuszemuszemuszemus
Ama tüm işlerim duruyor bi merhaba deyim dedim gideyimde su enerjimle işlerimide halledip geleyim
Herkese sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hosgeldin canım aramıza Kızını Allah bagıslasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende küçük nazlı bi kıza sahipim dünyaya geleli 5 ay oldu ama zamanımız çok güzel geçiyo allah sağlık sıhat verirse ilerde çok güzel planlarımız var kız annesi olmaz biraz ayrıcalık sanırımopuyorumnanaktan
sagol canım bitti bile:sm_cool::sm_cool::sm_cool:kolay gelsin zeynocumm!!!:1hug:
selam kızlarr hepinizee zeynom kolay gelsin canımm:1hug::1hug:
kolay gelsin zeynocumm!!!:1hug:
hoşbulduk canım aminn cümlemizinkini muhakkak erkek annesi olunca anlarım artık:ecrin_bebek:hoşgeldin canım!opuyorumnanaktan
Allah hayırlıı evlatlar nasip etsin herkese:Saruboceq: kız da çok güzel erkek de bence!!
saol canım allahım hepimizinkini bağışlasın bu aralar hasta öksürüğü var ateşi çıkıyo çok üzülüyo insan ya annelik zor bişey ama çokda güzel:asigim:hosgeldin canım aramıza Kızını Allah bagıslasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sagol canım bitti bile:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
sagol canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan