kız bu zeyno bana küstü galıba baksana buğün hiç bana yazmamiş .
slm frezycimmm slm güleyyyyy aha bende geldim ne diyosunuz bakimmklava:
ayyy pardon camımm yaa yanlış yollamışım haberim bile yokk ee nevar ne yok :1hug::1hug:kız bi dur noluyo oklava falann aaa bu düğüne gittti geldi coştuuudelikafadulden
genç kızlığınmı aklına geldi canımmm geçti o günler sırnaşık şey
ahh canım aşkolsunn yaa yanlış yolladım ben onu hiç dövermiyim canım arkadaşım ayıp ediyon yaaa:roflol::roflol::roflol:hoşbulduk cnm bende seni çok öptüm
izabel ne oluyo kız dur ananm daha yeni geldım şurda hastret gidercem .
sende beni dövyosun zaten zeynom küsmüş bana .
moralım bozuk şimdi
k ağliyacağim..
kız bu zeyno bana küstü galıba baksana buğün hiç bana yazmamiş .
heee frezyam zeynom mu sana küsecek yok be canımmm hiç yaparmı arkadaşım öle şey
başı ağrıyomuş baksanaaa
hoşbulduk cnm bende seni çok öptüm
izabel ne oluyo kız dur ananm daha yeni geldım şurda hastret gidercem .
sende beni dövyosun zaten zeynom küsmüş bana .
moralım bozuk şimdi
k ağliyacağim..
he nunukçum hep sizmi keyif yapıcanız bakalım sıra bendeee çekiilinnnnnnn:roflol:
aa hayatımm çok güzel bi yün beğendi kızcem mor .Uzun olucak acık kısa değill önden fermuarlı bitirim terziye verip diktiricem öyle güzel oluyoooo inş resmini koyarım sizee bi bitsindee
bakalım kaç ay sonra biter :kedi:
zeynımmm zeynommmmmm
hayatım geliyorum valla bak artık hakikaten özledim sizleri yaa ne çok alışmışımm
diyorum ya anca kendime geliyorum artık
başınmı ağrıdı gülüm seninn aa kıyamammm
ay içimde muzurluklar birikti bi birleşsektee eğlensek yine eskisi gibi yaa
kamilemde hala yok yaaa özlm olduk valla
msnde hiç açmıyoo
hala bozukmu pc si yav kızlarınkinede girmiyooo
özlememiş bizi o insan net cafeye girerde bi yazar bee aa
:tomato:
neşeniz bol olsun kk ya zaman ayırın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ŞenizŞenizŞeniz
ha bu arada senaya kardeşmiii dedin senn hee bi düşünimmi :dance::dance:
hoşbuldummmm canım benimmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizMÜJDEEEEEEEEEEEEkaydirigubbakcemile5:sm_cool::sm_cool:
KIZLAR KAMİLE YUVAYA DÖNDÜ AZ SONRA YAZAR BİSEYLER
ilk hosgeldin benden olsun
Canım benim hosgeldin sefalar getirdin cok özlettin kendiniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyyyyy kamilem gelmiş hoşgeldin canım benimm yaaa çok özlettin kendinii nasılsın bakalımm bizler iyiz çok şükürr evet yaa artık pek kimse girmiyo kk ya neden bilmiyomm senağlamasenağlamagünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy ne olmuş buraya böyleeeeee
yokluğum belli in cin top oynuyorrrrr:1shok:
aşkolsun böyle mi bulacaktımm siziiiiii nerdesinizzzzzzmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ben geldimmmm yoksunuz amaaaaaklava::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hoşbulduk canımmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizayyyyyy kamilem gelmiş hoşgeldin canım benimm yaaa çok özlettin kendinii nasılsın bakalımm bizler iyiz çok şükürr evet yaa artık pek kimse girmiyo kk ya neden bilmiyomm senağlamasenağlama
günaydın sağol canımmm nasılsınn kızımız nasıl büyümüştür artık baya öp annesi benim içinŞenizŞenizŞenizŞenizgünaydın kızlar!opuyorumnanaktan
iyi pazarlarr!
kamile hoşgeldiin canım!
kız büyüyorr ve de giderek fenalaşıyor canım ya!kafamçokkarıştıhoşbulduk canımmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
nasılsın canım tahamız nasıl yaramaz mı öptüm canımmm siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evdekilere girmeyince kızan rosemm ev hanımı olmuş ama kk performansı sıfırrrakannehir
(evde olmak zor da gelmiştir ya çalışmaya alışınca neyse çözümü bulmuş ne güzel yeni bebiş gelebilir dememekki)kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek::kedi:
neyse ben geldim ya bana takılmak için girer artık:kedi:
kevsercim niye banlı arkadaşlarrr görüşen varsa çok slm söylesin
ebrucumda giremez olmuş pek görev değişikliğinden canım yaa:çok üzgünüm:
kamile kevser kapattırdı üyeliğini sanırım canım!'
günaydın sağol canımmm nasılsınn kızımız nasıl büyümüştür artık baya öp annesi benim içinŞenizŞenizŞenizŞeniz
hoşbulduk canımmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
nasılsın canım tahamız nasıl yaramaz mı öptüm canımmm siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiz canım sağolasınn taha iyi fazla yaramazlığı yokta hala çişe alışmadı çocuk inat ediyo söylemiyoo yaaa napıcamı şaşırdımm ben artıkk-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- bizde sizi çokk öptükkkk:1hug::1hug: