Kz Anneleri gelin bizde coalm

kız bu zeyno bana küstü galıba baksana buğün hiç bana yazmamiş .

slm frezycimmm slm güleyyyyy aha bende geldim ne diyosunuz bakimmklava:

slm frezycimmm slm güleyyyyy aha bende geldim ne diyosunuz bakimmklava:

kız bi dur noluyo oklava falann aaa bu düğüne gittti geldi coştuuudelikafadulden

genç kızlığınmı aklına geldi canımmm geçti o günler sırnaşık şey

zemuszemus
kız bi dur noluyo oklava falann aaa bu düğüne gittti geldi coştuuudelikafadulden

genç kızlığınmı aklına geldi canımmm geçti o günler sırnaşık şey
ayyy pardon camımm yaa yanlış yollamışım haberim bile yokk ee nevar ne yok :1hug::1hug:

heee frezyam zeynom mu sana küsecek yok be canımmm hiç yaparmı arkadaşım öle şey
başı ağrıyomuş baksanaaa

hoşbulduk cnm bende seni çok öptüm

izabel ne oluyo kız dur ananm daha yeni geldım şurda hastret gidercem .

sende beni dövyosun zaten zeynom küsmüş bana .

moralım bozuk şimdi
k ağliyacağim..

moralım bozuk şimdi
k ağliyacağim..
ahh canım aşkolsunn yaa yanlış yolladım ben onu hiç dövermiyim canım arkadaşım ayıp ediyon yaaa:roflol::roflol::roflol:

kız bu zeyno bana küstü galıba baksana buğün hiç bana yazmamiş .

heee frezyam zeynom mu sana küsecek yok be canımmm hiç yaparmı arkadaşım öle şey
başı ağrıyomuş baksanaaa

moralım bozuk şimdi
k ağliyacağim..

Bak bak baaaak
Yoklugumda hemen beni cekiştirmişsiniz sizi gidileeeerlmaz:lmaz:lmaz:lmaz:
Bi rosem yazdıklarımı okuyo galiba canım benim dün felaket basım agrıyodu yazdım buraya ama okuyan yokki hemen spekülasyonlar baslıyo arkamdanklava:klava:klava:lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü:tomato::tomato::tomato:
Bugünde misafirlerim vardı yorgunum zatenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Frezyam ben sana küsermiyim askolsun sanal dostlugumuzu hiç bişey bozamaz canım:roflol::roflol::roflol::roflol:
Rosem senaya kardesi düsünecen haaa :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ne güzel topiğimize bi bebek geliyo kızlaaaaaar:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Son düzenleme:

MÜJDEEEEEEEEEEEEkaydirigubbakcemile5:sm_cool::sm_cool:
KIZLAR KAMİLE YUVAYA DÖNDÜ AZ SONRA YAZAR BİSEYLER
ilk hosgeldin benden olsun
Canım benim hosgeldin sefalar getirdin cok özlettin kendiniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşbuldummmm canım benimmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kızzzzlarrrrr ben geldimmmm :sm_cool:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
çok şükürrr sonundaaaaaaa pcyi yaptırdık eşim bu gece getirdiii soluğu kk da aldımmm:kedi::kedi::kedi::kedi:
sizleri çok özledimmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz

rosemmmmmm netcafe vardıda gitmedim misenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy ne olmuş buraya böyleeeeee
yokluğum belli in cin top oynuyorrrrr:1shok:
aşkolsun böyle mi bulacaktımm siziiiiii nerdesinizzzzzzmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ben geldimmmm yoksunuz amaaaaaklava::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydın kızlar!opuyorumnanaktan
iyi pazarlarr!
kamile hoşgeldiin canım!

ayyyyyy kamilem gelmiş hoşgeldin canım benimm yaaa çok özlettin kendinii nasılsın bakalımm bizler iyiz çok şükürr evet yaa artık pek kimse girmiyo kk ya neden bilmiyomm senağlamasenağlama

ayyyyyy kamilem gelmiş hoşgeldin canım benimm yaaa çok özlettin kendinii nasılsın bakalımm bizler iyiz çok şükürr evet yaa artık pek kimse girmiyo kk ya neden bilmiyomm senağlamasenağlama
hoşbulduk canımmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
nasılsın canım tahamız nasıl yaramaz mı öptüm canımmm siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evdekilere girmeyince kızan rosemm ev hanımı olmuş ama kk performansı sıfırrrakannehir
(evde olmak zor da gelmiştir ya çalışmaya alışınca neyse çözümü bulmuş ne güzel yeni bebiş gelebilir dememekki)kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek::kedi:
neyse ben geldim ya bana takılmak için girer artık:kedi:
kevsercim niye banlı arkadaşlarrr görüşen varsa çok slm söylesin
ebrucumda giremez olmuş pek görev değişikliğinden canım yaa:çok üzgünüm:
günaydın kızlar!opuyorumnanaktan
iyi pazarlarr!
kamile hoşgeldiin canım!
günaydın sağol canımmm nasılsınn kızımız nasıl büyümüştür artık baya öp annesi benim içinŞenizŞenizŞenizŞeniz

kız büyüyorr ve de giderek fenalaşıyor canım ya!kafamçokkarıştı
nasıl başedeceğimi şaşırıyorum vallahi!!!
öperim canımm sen de senin fıstığı öppp!!Şeniz

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool::sm_cool:
hadi kalkın kız anneleriiiiiiiiisositosositosositososito
neredesiniz bakayımmmmmmmmmmmlmaz:
yoklama yapacağım bugünnn ona göreeeeee
geç gelene herkesin ev işi kalacakkkk:dance:
biraz çarşıda işim varrrengeç 2saate gelirimmmm
herkes burada olsunnnnn :sinifsinif:
görüşmek üzere öpüldünüzzzzzzŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…