Kz Anneleri gelin bizde coalm

• selamm fıstıklarrr nasılsınızz öpüyorumm hepiniziiiŞenizŞenizŞeniz

İyi aksamlar kızlar bi bakayım size dedim ama kimsecikler yok:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

Günaydın arkadaslaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günayydınnnlarrrrr!!opuyorumnanaktan
bugün burdaaa çok kötü bir hava varr!!!

selammmmmmmmmmmmlarrr nasilsiniz görüsmeyeli

GÜNAYDIIIIINopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.

selam kıslarrrr herkese güzel bir gün olsun inşallahh:kedi::kedi::kedi:

selam herkezlwereeeeeeeee nasilsiniz ya kizlar bu kso nerelerde gecmisi okuyoamadim sormustum ama uzaklastimi ne oldubana mesaj atabilirmisiniz

ne oldu kiz gülzeyno hayirdir aaaaaaaaaa

tşkk kızlarr hepiciğinize çok çok tşkk. eh valla çektik sineye napalım.

ay emel sen beni öldürücen kız.
traktörle kuaföre gittiniz haa:roflol: ya gittnizde dönüşte o saçlar bozulmadımı :roflol::roflol:
valla çok güldüm yaaa:roflol::roflol:

arkidişlerim artık tam bir ev hanımı olma modundayım örgülere başladım:hulya:
ay nede özlemişim haa bu arada arkadaşıma birde etaminden seccade işledim
bi sipariş daha geldi ama dedim yok önce kızıma bi mont öreyimm başladım arkasını
kollarını örecek biri aranıyoo:roflol:

çok şükürr neşem yerindee Allahım herkeside öyle etsin ama sizden ayrı kaldım ona üzülüyorum valla yeni yeni aklım başıma geliyooo hastalık halsiz bıraktı
bir kaç kişiyi daha davet etmem gerek onlarıda bi halledim sonra beraberizz sizleri sohbetimizi özledimŞenizŞenizŞeniz

traktörle kuaföre gittiniz haa:roflol: ya gittnizde dönüşte o saçlar bozulmadımı :roflol::roflol:

bi sipariş daha geldi ama dedim yok önce kızıma bi mont öreyimm başladım arkasını

çok şükürr neşem yerindee Allahım herkeside öyle etsin ama sizden ayrı kaldım ona üzülüyorum valla yeni yeni aklım başıma geliyooo hastalık halsiz bıraktı
bir kaç kişiyi daha davet etmem gerek onlarıda bi halledim sonra beraberizz sizleri sohbetimizi özledimŞenizŞenizŞeniz

Ohhh ohhh masallah keyifler yerinde yani rosemcim ne güzel örgülere baslamıssın sen bu hızla senaya kardeste getirirsin:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Bizde seni cok özlüyoruz sen gelmeyince kimseler ugramıyo topiğe :1no2::1no2::1no2:
Biran önce bitir işlerini bizede zaman ayır emi:uhm::uhm:

Kızlar hepinize hayırlı cumalar basım cokagrıyo daha fazla yazamayacagım:a015::a015:

selam herkezlere hayirli cumlar diliyorum rosem ohhhhhhhhhhhhhh gel keyfim gel modu haaa ????????

oooooooo kaçak gülay hanım gelmişş kızz nerelerdesinn sen azcıkta bize zaman ayırr oo tam ev hanımı olmuşsun kıss nasıl bir mont örüyosun merak ettim bende dantel başladım yani annemin zoruyla:roflol::roflol: kadın tutuşturdu elime verdi boş boş ne oturuyomuşum evde:nazar::nazar: bende onu yapıyorumm haydin sağlıcakla kalın öpüldünüz tarafımdannŞenizŞenizŞeniz

selam herkezlere hayirli cumlar diliyorum rosem ohhhhhhhhhhhhhh gel keyfim gel modu haaa ????????
he nunukçum hep sizmi keyif yapıcanız bakalım sıra bendeee çekiilinnnnnnn:roflol:
oooooooo kaçak gülay hanım gelmişş kızz nerelerdesinn sen azcıkta bize zaman ayırr oo tam ev hanımı olmuşsun kıss nasıl bir mont örüyosun merak ettim bende dantel başladım yani annemin zoruyla:roflol::roflol: kadın tutuşturdu elime verdi boş boş ne oturuyomuşum evde:nazar::nazar: bende onu yapıyorumm haydin sağlıcakla kalın öpüldünüz tarafımdannŞenizŞenizŞeniz

aa hayatımm çok güzel bi yün beğendi kızcem mor .Uzun olucak acık kısa değill önden fermuarlı bitirim terziye verip diktiricem öyle güzel oluyoooo inş resmini koyarım sizee bi bitsindee
bakalım kaç ay sonra biter :kedi:

zeynımmm zeynommmmmm
hayatım geliyorum valla bak artık hakikaten özledim sizleri yaa ne çok alışmışımm
diyorum ya anca kendime geliyorum artık
başınmı ağrıdı gülüm seninn aa kıyamammm

ay içimde muzurluklar birikti bi birleşsektee eğlensek yine eskisi gibi yaa
kamilemde hala yok yaaa özlm olduk valla
msnde hiç açmıyoo
hala bozukmu pc si yav kızlarınkinede girmiyooo
özlememiş bizi o insan net cafeye girerde bi yazar bee aa
:tomato:

neşeniz bol olsun kk ya zaman ayırın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ŞenizŞenizŞeniz

ha bu arada senaya kardeşmiii dedin senn hee bi düşünimmi :dance::dance:

X