Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günayydınnnlarrrrr!!opuyorumnanaktan
bugün burdaaa çok kötü bir hava varr!!!
çokk fecii yağacakk sanırımm bir de rüzgarr var ki sorma!kafamçokkarıştıAynen canım burasıda kapalı:sm_confused:
tşkk kızlarr hepiciğinize çok çok tşkk. eh valla çektik sineye napalım.
ay emel sen beni öldürücen kız.
traktörle kuaföre gittiniz haa:roflol: ya gittnizde dönüşte o saçlar bozulmadımı :roflol::roflol:
valla çok güldüm yaaa:roflol::roflol:
arkidişlerim artık tam bir ev hanımı olma modundayım örgülere başladım:hulya:
ay nede özlemişim haa bu arada arkadaşıma birde etaminden seccade işledim
bi sipariş daha geldi ama dedim yok önce kızıma bi mont öreyimm başladım arkasını
kollarını örecek biri aranıyoo:roflol:
çok şükürr neşem yerindee Allahım herkeside öyle etsin ama sizden ayrı kaldım ona üzülüyorum valla yeni yeni aklım başıma geliyooo hastalık halsiz bıraktı
bir kaç kişiyi daha davet etmem gerek onlarıda bi halledim sonra beraberizz sizleri sohbetimizi özledimŞenizŞenizŞeniz
oooooooo kaçak gülay hanım gelmişş kızz nerelerdesinn sen azcıkta bize zaman ayırr oo tam ev hanımı olmuşsun kıss nasıl bir mont örüyosun merak ettim bende dantel başladım yani annemin zoruyla:roflol::roflol: kadın tutuşturdu elime verdi boş boş ne oturuyomuşum evde bende onu yapıyorumm haydin sağlıcakla kalın öpüldünüz tarafımdannŞenizŞenizŞeniztşkk kızlarr hepiciğinize çok çok tşkk. eh valla çektik sineye napalım.
ay emel sen beni öldürücen kız.
traktörle kuaföre gittiniz haa:roflol: ya gittnizde dönüşte o saçlar bozulmadımı :roflol::roflol:
valla çok güldüm yaaa:roflol::roflol:
arkidişlerim artık tam bir ev hanımı olma modundayım örgülere başladım:hulya:
ay nede özlemişim haa bu arada arkadaşıma birde etaminden seccade işledim
bi sipariş daha geldi ama dedim yok önce kızıma bi mont öreyimm başladım arkasını
kollarını örecek biri aranıyoo:roflol:
çok şükürr neşem yerindee Allahım herkeside öyle etsin ama sizden ayrı kaldım ona üzülüyorum valla yeni yeni aklım başıma geliyooo hastalık halsiz bıraktı
bir kaç kişiyi daha davet etmem gerek onlarıda bi halledim sonra beraberizz sizleri sohbetimizi özledimŞenizŞenizŞeniz
he nunukçum hep sizmi keyif yapıcanız bakalım sıra bendeee çekiilinnnnnnn:roflol:selam herkezlere hayirli cumlar diliyorum rosem ohhhhhhhhhhhhhh gel keyfim gel modu haaa ????????
oooooooo kaçak gülay hanım gelmişş kızz nerelerdesinn sen azcıkta bize zaman ayırr oo tam ev hanımı olmuşsun kıss nasıl bir mont örüyosun merak ettim bende dantel başladım yani annemin zoruyla:roflol::roflol: kadın tutuşturdu elime verdi boş boş ne oturuyomuşum evde bende onu yapıyorumm haydin sağlıcakla kalın öpüldünüz tarafımdannŞenizŞenizŞeniz