zeynocuğumm kızınaa nice güzel yıllar diliyorumm canımm benim!!:1hug:Kızlar bugün zeynebimin dogum günü:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
frezya canım çok erteleme ameliyatını bir an önce hayırlısıyla ol kurtul içini ferah tut!:1hug:he kız g.demyom şimdik dr dan ardılar amelyat için gene erteledım baklım belkı bayramdan sonra amelyat olabılırım cnm.
bitanem annenler gittim haca hep sorcam unutyorum..
zeynocuğumm kızınaa nice güzel yıllar diliyorumm canımm benim!!:1hug:
frezya canım çok erteleme ameliyatını bir an önce hayırlısıyla ol kurtul içini ferah tut!:1hug:
canım benim tesekkürlera.s.a.s.a.s.a.s.
kizzzzzzzzzz dogum gününüz kutlu olsun neler hazirladin dogum günü icin söyle bakalimmmmmm ne aldin hediye))))
iyi akşamlarr kızlarrrr ben geldim 2saat önce hemen size koştumm ayy çok güzel bir düğün oldu canım benim ne kadar güzel bir gelin olmuştu yeğenimm eee sizlerde ne var ne yokk gülzeynommm zeynebin doğum günüymüş kutlu olsun canım kızımaa nicee seneleree hepinizi çok özledimm çokk öpüyorummmŞenizŞeniz
canımm evet geldimm çok güzel bir düğün oldu sel biraz can sıkıcıydı yollar kapalıydı bir kaç gün kına günü traktör tepesinde gittik kuaföre ayy çok komikti valla:roflol::roflol::roflol: gülmekten karnımıza ağrılar girdi ayy canım benim çok güzel bir gelin oldu çok değişik oyunlar gördüm eğlendik yani anlican arabanıza üzüldüm yanii insan kimseyi kıramıyor ama böyle zor durumlarda ekstralar insanın canını sıkıyor maleseff olsun canım yaa sağlık olsun napalımmsenağlamasenağlamasenağlamamerhaba kızlar..kaydirigubbakcemile5
oo emelime bakın yapmış düğünü gelmiş ohh
çokmu oynadın azmı bakalım anlat emelciğim düğün dedikoları güzel olur:1rolleyes:
ay sormayın benim bugün canım sıkkın yaa:çok üzgünüm:
arabamızı dün akşam çok sevdiğimiz bir aileye vermiştik sabah bi çalıştırdı eşim durum fena şanzıman dağılmış yani 500 tl nin kapısı off offfffff
şimdi ne diyebilirsin kii aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
yani çalışmıyorumda biliyosunuz çok kötü geldi bu canımızı sıktı.
Tabi dostluk daha önemli dedik bişey diyemiycez ama bu durumdada bize açıkçası baya koydu..
canım sıkkın anlıycanız:çok üzgünüm:
evet canım arayamadım fırsat olmadı eşim fazla izin alamamış o yüzden dönmek zorunda kaldıkksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamarosem geçmiş olsun canım!:teselli:ne etcen mala gelsin gelen diyecen boşver!
emell aramadınnn??:sm_confused:
hemen dönmüşsünüz!!