Kz Anneleri gelin bizde coalm

selam kızlar
ebrumu buldum.Sormayın iş yerinde onu başka yere almışlar ve bilg elinden alınmışakannehir
yaa ebrum o yüzden giremiyomuş.Birde gittiği yer soğukmuş oda hastalanmış.Ama şimdi iyiymiş.Herkese selamı var sizinkileride ilettim biz seni çok merak ettik de dedim.
Kevserde hastalanmış hafta sonu o da düzelmiş.
Emelim ne zaman gidiyodu yaa ben nu sormayı unutmuşum.

Ohh cok sükür bi haber aldık neyse baska bişey olmasında insallah yakın zamanda pcsine yine kavusur

Herkese günaydın güzel bir gün diliyorum:teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hayırlı cumalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.

günaydın hepinizin cuması mübarek olsun.

öpyorum hepinizi

rosemim haber verdğin için sağol cnm çok geçmiş olsun iki arkadaşimizda

sevğiler.

selamm arkadaşlarımmm!!!:1hug:
hayırlı cumalar!!!

he kız g.demyom şimdik dr dan ardılar amelyat için gene erteledım baklım belkı bayramdan sonra amelyat olabılırım cnm.

bitanem annenler gittim haca hep sorcam unutyorum..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

doğum günün kutlu olsun meleğim
Allah anna baban bağişlasın snei zeynebım
amin.

he kız g.demyom şimdik dr dan ardılar amelyat için gene erteledım baklım belkı bayramdan sonra amelyat olabılırım cnm.

bitanem annenler gittim haca hep sorcam unutyorum..

Niye erteledin ki canım annen artık daha iyi sanırım biran önce amaliyatını olsan iyi olur bence Rabbim iyilikler versin

Evet annemler gittiler 2 hafta oluyo ben zaten onları yolcuettikten sonra döndüm buraya kısmetse bayramdan sonra dönüyolar canım dua listesinde adın yazılı

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

doğum günün kutlu olsun meleğim
Allah anna baban bağişlasın snei zeynebım
amin.

Canım arkadasım coook tesekkür ederim ben zaten bu günlerde duygusallasıyorum aglatacan beni

bitanem Allah kvuştrsun sağ salım inşallah.

Allah razı olsun bitanem çok mutlu oldum .

cnm nedense içimde bir korku var hiç olmak istemiyorum bu amelyatı Allah yardımcım olsun baklım inşallah bayramdan sonra cnm.

bitanem Allah kvuştrsun sağ salım inşallah.

Allah razı olsun bitanem çok mutlu oldum .

cnm nedense içimde bir korku var hiç olmak istemiyorum bu amelyatı Allah yardımcım olsun baklım inşallah bayramdan sonra cnm.

Bence korkup hiç içinde büyütme canım
Allah yardımcın olsun dualarımız seninle

cnm arkadşim ben kaçtim inşallah gene görüşürüz bugün kendıne ve yavrularına iyi bak senın çok işin vardır buğun .
neyse daha fazla senı tutmayayım cnmın içi Allah emanet olun.

günaydın güzel kızçelerimin güzel anneleri
hepinizin cuması mübarek olsun.............

X