Kz Anneleri gelin bizde coalm

selamm kızlarr!!opuyorumnanaktan
ben de çoktandır uğrayamadımm herkesiii özledimm!!!

merhaba kızlar rosemm geldiiiiiiii....
Şeniza.s.

ah sormayın roseminiz hasta olduuuu.. domuz gribi oldum sandım yaaa:sinifsinif:
ama faraljit olmuşum yine tam 3 gün düzeldim derken yine hastalandım bu gün hiç iyi hissetmiyorum kendimi sürekli üşüyorum kafam bi dünyaa
sepet gibii sersem gibiyim.
ee dikkat etmiyorum ki hiç kendimeee.olacağı buydu.
Sizler naılsınız aa ebrum yokmu ortalıklardaa noluyo bee nerde bu kız durun ben bi arıyim bakim yazarım size.

zeynom emelim ohh topiğin kurtarıcıları bırakmayın sakın topiğimizi .İnşallah bende katılırım artık.Frezyam nasıl oldu ameliyat oldumu anneciği nasıl.
Derin nerelerde pekii
yok yok benim sopayı elime alma vaktim gelmiş te halim yok bi toparlanim görürsünüz siz.
a.s
ayyy canım arkadaşım gelmiş hoşgelmişşş canım nasıl merak ettim seni cebinde yoktu bende iş nm vardı arayamadımda çok geçmiş olsun canımm aaa sende hiç dikkat etmiyorsunki olmaz amaa tahada hasta yaa öksürüyoo aa ben bir kaç gün yokunmm marmarise gidiyorumm yeğenimin düğünü var hani merak edersin belki diye söylüyorum:roflol::roflol::roflol:

ayy rosemimm demek hastaydın çokk geçmiş olsunn canımm!!:1hug:
ben de evde uğraşıyorum valla!!!
ebruyla da çoktandır görüşemedikk sahi nerelerde acaba???:sm_confused:
emel marmarise mii gelinnn yakınlarımaa!!:eek:

ayy rosemimm demek hastaydın çokk geçmiş olsunn canımm!!:1hug:
ben de evde uğraşıyorum valla!!!
ebruyla da çoktandır görüşemedikk sahi nerelerde acaba???:sm_confused:
emel marmarise mii gelinnn yakınlarımaa!!:eek:
evet canım muğla sarıgerme teyzemler orda kızının düğünü var bu haftaa yarın akşam çıkıcaz yola allah izin verirseedelikafaduldendelikafadulden

evet canım muğla sarıgerme teyzemler orda kızının düğünü var bu haftaa yarın akşam çıkıcaz yola allah izin verirseedelikafaduldendelikafadulden
anaaa sarıgerme burasıı kızzz!!!delikafadulden
ne iş yapıyolar buralardaa???

İyi aksamlar kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şaka yapmıyorumm dalamandayım ben on onbeş dakika sarıgerme bana yazlarıı takılıyoruzz!!!a.s
tamam canım evet dalamanı biliyorum gitmiştik yakın sarı germeyeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Rosem yakaldım seni SOBEEE
Kacaklar bir bir dökülüyo arzu ve derinde gelmiş birde ebrum gelseydikaydirigubbakcemile5

tşkk kızlar iyi dilekleriniz için
oo emelime bakın ohhh düğüne taa nerelere gidiyoo oh oh git sefan olsun
derinin memleketine gidiyosun e buluşşun bari
zeynomm burdamısınnn
nunukkk kız ne hala öğrenemedinmi araba kullanmayı
ben sana öğreteyim şekerimm şimdi önce anahtarı bulup kontağaı çeviricennn:roflol::roflol:

tşkk kızlar iyi dilekleriniz için
oo emelime bakın ohhh düğüne taa nerelere gidiyoo oh oh git sefan olsun
derinin memleketine gidiyosun e buluşşun bari
zeynomm burdamısınnn
nunukkk kız ne hala öğrenemedinmi araba kullanmayı
ben sana öğreteyim şekerimm şimdi önce anahtarı bulup kontağaı çeviricennn:roflol::roflol:

Canım hosgeldin nasıl oldun:uhm::uhm::uhm::uhm:

ya güzelim zeynomm bi üşüme sorma gitsin sanki evde hiç duvar yok ben ayazda kalmışım gibiyimmm gelip ısıtsana beniiii:roflol:

Deli kız gecmiş olsun iyi giyin sıcak su torbası falan koy ayaklarına sıcak seyler iç kendine iyi bak beni nerde bulacan sen nerdesin ben nerdeyim

emell fırsat olursaa görüşelimm kızz!!!a.s
rosemm zeynooo naberrr???alkisalkisalkis
aha da benim kız uyandııı!!!gamyoncuiremsu

Deli kız gecmiş olsun iyi giyin sıcak su torbası falan koy ayaklarına sıcak seyler iç kendine iyi bak beni nerde bulacan sen nerdesin ben nerdeyim

sıcak su torbam patladı (dayanamadı bana)sıcak bişeyler içmiycem işteee(yapanım yok)

eee geriye sen kaldın iştee hi hiii hadi hadi ısıt arkadaşınııı:1hug:

(ayy size takılmayı özlemişim ayolcuğumm:dance::dance:)

sıcak su torbam patladı (dayanamadı bana)sıcak bişeyler içmiycem işteee(yapanım yok)

eee geriye sen kaldın iştee hi hiii hadi hadi ısıt arkadaşınııı:1hug:

(ayy size takılmayı özlemişim ayolcuğumm:dance::dance:)

:teselli::1hug::1hug: ısındın mı simdi:roflol::roflol::roflol::roflol:

X