Kz Anneleri gelin bizde coalm

günaydın zeynom.
sanada hayırlı cumalar sanada hayatım.
sen gitmedinmi annene canım.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın kız annelerii herinizin cuması mübarek olsunn
cumabm8.jpg

hayırlııı cumalarrr arkadaşlaarrrr!!opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar arkadaşlarım..kaydirigubbakcemile3

varmı bir yaramazlık bakalım .Akşama arkadaşlarım gelecek her cuma akşamı toplanıp yaaasin ve dualar okuyoruz bu hafta da bende sıra bi şeyler hazırlamam gerek sadece 1 tatlı yapıcam öyle anlaşmıştık ama bi aklımda yok hazır evdesin bişeyler yap diyor.Yiğenimde gelecek bana kalmaya .24 yaşında ben büyüttüm onu annesi çalışıyordu bizde büyüdü Abimin oğlu bana çok bağlıdır.Oğlum akşam ev hatun dolacak bi gün sonra gel dedim yok ben gelicem diye tutturdu sıkılma ama dedim ben dışarda beklerim diyoo
:roflol::roflol: olmadı onada bi başörtüsü verip kuytu bir yere oturturum artık kıyamam dışarlarda oğluşuma ben:1no2:

selam canım.nasılsın bakalım.
allah kabul etsin hayatım.ne güzel okuyun tabi.
hepimizede dua edin canım.
canım yeğeninin eline ver senayı gönder sinemaya.
gitsinler bir film seyretsinler o arada.sonra gelirler.takılsınlar iki kuzen.

haha ebrumm praik zekam benimm haklısın aslında
naber güzelim nasılsın öğle yemeğinde değilmisin sen aç kalmaa

birazdan yiyicem hayatım.
müdürler gitsin diye bekliyoruz.malum namaz saati.
çıkıcaklar birazdan bizde yiyicez hayatım.

hayatım şu cuma vakti sana dua ediyorum Allah herşeyi gönlüne göre versin tüm topik arkadaşlarımızında inşallah:Saruboceq:

amin canım cümlemizin gönlüne göre versin inşallah canım.

selam herkeslerin cumasi mübarek olsun

günaydın hepinize güzel hafta sonu diliyorum

kızlar ben girip oldum aşi olduğum halde oğlumdan bulaştıinşallah çabuk atlatırım.

hepinizi çok öpyorum.

günaydın kız anneleri hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum

günaydın hepinize güzel hafta sonu diliyorum

kızlar ben girip oldum aşi olduğum halde oğlumdan bulaştıinşallah çabuk atlatırım.

hepinizi çok öpyorum.
çok geçmiş olsun canım çok dikkat etmek gerekiyo malum havalar bir açıyo bir kapatıyo Şeniz

slm herkeslere güzel pazarlar diliyorum

günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyoum

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın kızlar ya nerdesiniz

zeynom annesinde

peki rosemm ebrum siz nerdesiniz

ıyi geceler arkadaslar:teytey::teytey::teytey::teytey:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Ben döndüm evime bu aksam cok yorgunumkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu- ama sizleri merak ettim:sm_confused::sm_confused:
annemleri yolcu ettik bu sabah evini toparlayıp temizledik artık dönmeden bikac gün öncede yine temizler yemekleri yaparız dedik
Rabbim isteyen herkese nasip etsin annemide sıkı sıkı tembih ettim internetteki arkadaslarımada dua et diye inşallh edecek:Saruboceq::Saruboceq:
Topik cok sakin kalmıs benim yoklugumda
Zeyno yoksa bizde yokuz demişsiniz galiba :roflol::roflol::roflol:
Saka bi yana nerelerdesiniz yahu:uhm::uhm:
ınsallah herkesler iyiydir öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.

X