Kv’nin yanında kocaya tokat...

Yok yok senin tepkin gayet normal zaten
Yani en azindan benim acimdan bu böyle.

Aaa komşu komşunun gözyaşını silmeye muhtaçtır bilmiyorlar demekki

Bir de dersiniz ki erkekler geç olgunlaşıyor. Alın işte bu konu sahibi. Evlenecek olgunlukta değilken evlenmiş, bu geçimsizlikle evlilik yürütecek ha.... neredeyse 20 sayfa haksızsın denmiş, daha hala kvye suç atma derdinde. Bunun gibi tonla kadın konu açıyor buraya hergün. İncik cincik meseleden ne kavgalar ne kavgalar... Kimse kusura bakmasın ama bizim milletin çoğu kadını da erkeği de geç olgunlaşıyor bence.

Hem gittiğiniz yerin çok kalabalık olduğunu söylüyorsunuz, hem de annenizi de yanınızda götürüyorsunuz. Annenizle beraber gitmeniz en başında yanlış olmuş. Kayınvalide yanında tokat atma konusuna gelince zaten anlam veremedim neden tokat attığınıza. Ayrıca elbetteki kayınvalide sizi kızı olarak değil gelini olarak görecek. Siz onun oğluna vurmuşsunuz yani size sarılıp ağlayacak değil ya.
Ama ben eşinizi de hatalı buldum. Misafirliğe geldiğiniz ilk gün sizi evde bırakıp arkadaşlarıyla çıkması, eve sarhoş gelmesi falan hiç hoş değil.

Nemesis'cim, eşin de sana sinirlendiğinde yapıştırsın bir tane madem, bu mudur?
Sonuclarina katlanabilecegine inaniyorsa buyursun :)
Esim beni gitnek istemedigim birbyere goturecek zorla. Sonra orda beni birakip icmrye gidecek kusana kadar icecek kendini bilmeyen halde gelecek ortalikta kusacak yazmasi bile imkansiz benim için evlilikte saygi en basta zorlamamaktan gecer. Hafi ikna ettin bir basina birakip gitmemekten gecer. Hadi gittin adabinla donmekten gecer. Benim esim bunlari yapmayacagi icin esim bir yerde. Cunku bende asla onu boyle zor durumda birakmam. Cunku saygi once karsidakine deger vermekten basliyor. O deger bozukduysada tokati yer :)

Keşke anneside Zamanında vursaymışta böyle içip içip yerlere düşen bir Adam olmasaymış konu sahibinin kocası.

Ben sizin gibi bir şey yapsam, değil kaynanam kendi annem ağzımı burnumu kırardı.
Birde yalnız ağladım diyorsunuz. Yok gerçekten bu işte bir yanlışlık var.
Asla sizin gibi kaprisli insanlara her zaman melek muamelesi yapılıp, gerçekten melek gibi insanların köle muamelesi görmesini anlayamayacağım.

Size sadece şunu söyleyeyim, bir gün olurda kocanız size tokat atarsa sakın orada burada ağlamayın.
Çünkü sizin ona tokat atmanızla, onun size atması arasında hiç fark Yok.

off. Ahaha karnım ağrıdı. bu betimlemeler harika. Konu sahibi ile iyi anlaşırsınız

Esiniz,anneniz ve kv bir aradayken,kendinizi toplayip once cok içten bir ozur dileyin.ilk gunden bu durumu yasadigi icin esinizin durumundan utandiginizi ve o an ne yapacaginizi bilmediginiz icin geliştigini soyleyip birkacgun cici gelin olun kv.nize.esinizede ayrica basbasayken ozur gerekebilir.ilerde koz olmasin diye.

Kocanızın sarhoş olmasından rahatsız olmuyorsunuz da kusmasından düşmesinden niye rahatsız oluyorsunuz? Sarhoş insan kusar yani bu çok normal bi şey. Kayınvalideniz de size az bile demiş valla. Eşi de olsa biri benim çocuğuma tokat atsa yolarım

Arkaraşım sen hatanın farkında olsan konunun odağına kvni koymazdın. Sen kötü bi halt etmişsin. Buraları bi geçin diyosun da buralar geçilecek şeyler değil anlatabildim mi. sen kocanın kırdığın kalbini napsam telafi etsem diye düşünmeliyken kv kv diye tutturmuşsan hala kendi egonu düşünüyorsun. Bunların hepsini biliyorum diyorsun da ne diyelim bunca şeyin üstüne git kvdeye hesap sor mu diyelim anlatabildim mi. Kayınvalidemi suçlayın da demiyorsan sorun ne tam olarak ne istiyorsun?. Objektif yorum yapıyorum kv anneme yetiştirmesi insani bir tepki, oğluna şiddet uygulayan geline verilebilecek en insani tepki. Hata üzerine hata hiç yok bu olayda. sana yok diyoruz ama yapılan yorumların içeriğini tamamen kendin belirleyemezsin. Şiddeti savunmuyorummmm aksine karşıyım! diyorsun ama şiddet uygulayanların hepsi normal zamanda senin gibi diyor zaten. her olay o anın meselesidir. yorumlarda bahsedilen ben de patlatırdım olayı annelik refleksi ve ani gelişmiş şiddete karşı refleks ama seninki salt öfke kontrolü problemi. öfke kontrolü yapamayan kişilerin bu problemi çözmeden "Annelik böyle bişeyse ben almayayım teşekkürler" demesi toplum adına sevindirici:). ANNELİK DE DAHİL HİÇBİŞEY ŞİDDETİ HAKLI GÖSTERMEZ, hele ki gecikmek ve alkollü olmak dışında suçu olmayan kişilere annesinin yanında şiddet uygulamak asla.. bu yorumum şiddet uygulayıp kenardan köşeden başka kimi suçlarım telaşına düşenleredir !!!

Konuyu çok yanlış! anlamışsınız.
Konu sahibi eşinin içmesine sinirlenmiyor.
Eşine tokat attığını kayınvalidesi annesine anlatmış ona sinirleniyor
Konuyu bence siz yanlış anlamışsınız.En başta içip düştüğü için sinirlenip tokat atıyor konu sahibi.Daha sonra olaylar kayınvalideye kadar uzuyor.

Eşinizin ailesi sizinde aileniz demek.. misafir gibi davranmayip yatağınızı yapıp birşeyleri başkasından beklememeliydiniz bu ilk hata..

Eşiniz daha ilk günden gidip birde eve sarhoş dönüyorsa bu da ikinci hata..

Tokatı niye attınız anlamadım bağırır cagirirsiniz ama karşınızda çocuk yok şiddet hiç olmamış bu da üçüncü hata..

Karşılıklı yanlışlar var umarım halledersiniz

:))) ben olsam kesin indirirdim bir tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…