- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
Biz bosardik doyoruz sen telafi diyorsun komikArkaraşlar ben hatamın farkındayım ben suçluyum. Ben kötü bi halt ettim. Buraları bi geçin anlatabildim mi. Ben kocamın kırdığım kalbini napsam telafi de edemem. Bunların hepsini biliyorum anlatabildim mi. Ben işin o kısmınde değil. Kayınvalidemi suçlayın da demiyorum. Objektif yorum bekliyorum kv anneme yetiştirmesi doğru mu. Hata üzerine hata hiç mi yok bu olayda bana var ya da yok deyin gereksiz polemiğe girmeyin yahu. Şiddeti savunmuyorummmm aksine karşıyım! Anlık yaşanan bir olay. Ve savunan tek bir cümlem yok. Ama yorumlara bakılırsa hepimiz karşıyızdaaaa ben de patlatırdım ben de vururdum derken niye karşı değilsiniz şiddete? Anne ol da gel diyeni var, anne olsam bende sana vururdum diyeni ver. Annelik böyle bişeyse ben almayayım teşekkürler. ANNELİK DE DAHİL HİÇBİŞEY ŞİDDETİ HAKLI GÖSTERMEZ. Anneliğinin arkasına sığınanlaradır bu yorumum!
Kayınvalide haklı. Konuda hiçbir yanlışı yok, anlatabildim mi?Arkaraşlar ben hatamın farkındayım ben suçluyum. Ben kötü bi halt ettim. Buraları bi geçin anlatabildim mi. Ben kocamın kırdığım kalbini napsam telafi de edemem. Bunların hepsini biliyorum anlatabildim mi. Ben işin o kısmınde değil. Kayınvalidemi suçlayın da demiyorum. Objektif yorum bekliyorum kv anneme yetiştirmesi doğru mu. Hata üzerine hata hiç mi yok bu olayda bana var ya da yok deyin gereksiz polemiğe girmeyin yahu. Şiddeti savunmuyorummmm aksine karşıyım! Anlık yaşanan bir olay. Ve savunan tek bir cümlem yok. Ama yorumlara bakılırsa hepimiz karşıyızdaaaa ben de patlatırdım ben de vururdum derken niye karşı değilsiniz şiddete? Anne ol da gel diyeni var, anne olsam bende sana vururdum diyeni ver. Annelik böyle bişeyse ben almayayım teşekkürler. ANNELİK DE DAHİL HİÇBİŞEY ŞİDDETİ HAKLI GÖSTERMEZ. Anneliğinin arkasına sığınanlaradır bu yorumum!
ne yapsaydı sizin gibi tokadı mı yapıştırsaydı?
naif kadınmış anneniz belki size kimseye şiddet göstermemeniz gerektiğini öğretir diye medet ummuş.
Arkaraşlar ben hatamın farkındayım ben suçluyum. Ben kötü bi halt ettim. Buraları bi geçin anlatabildim mi. Ben kocamın kırdığım kalbini napsam telafi de edemem. Bunların hepsini biliyorum anlatabildim mi. Ben işin o kısmınde değil. Kayınvalidemi suçlayın da demiyorum. Objektif yorum bekliyorum kv anneme yetiştirmesi doğru mu. Hata üzerine hata hiç mi yok bu olayda bana var ya da yok deyin gereksiz polemiğe girmeyin yahu. Şiddeti savunmuyorummmm aksine karşıyım! Anlık yaşanan bir olay. Ve savunan tek bir cümlem yok. Ama yorumlara bakılırsa hepimiz karşıyızdaaaa ben de patlatırdım ben de vururdum derken niye karşı değilsiniz şiddete? Anne ol da gel diyeni var, anne olsam bende sana vururdum diyeni ver. Annelik böyle bişeyse ben almayayım teşekkürler. ANNELİK DE DAHİL HİÇBİŞEY ŞİDDETİ HAKLI GÖSTERMEZ. Anneliğinin arkasına sığınanlaradır bu yorumum!
Evet şimdi anlatabildin tşkKayınvalide haklı. Konuda hiçbir yanlışı yok, anlatabildim mi?
Sizlerin konuya bakışınızı merak ediyorum. Benim hatam üzerine yaşanan bu olaydan en büyük çıkarmam gereken ders nedir?
Yahu kardeş biz de onu anlatmaya çalışıyoruz zaten ... gidip annenize anlatmasında yanlış olan bişey yok . Kaldı ki hepiniz aynı evdesiniz. Anneniz o evde olmasa da kv telefonla arayıp anlatsa bende ne gerek var anlatmaya derim . Ama zaten aynı evdesiniz gidip anlatmış ne var yani bunda ? Belki dertleşmek istedi belki sizi şikayet etmek .. ıkisinde de bir sakınca yok.Arkaraşlar ben hatamın farkındayım ben suçluyum. Ben kötü bi halt ettim. Buraları bi geçin anlatabildim mi. Ben kocamın kırdığım kalbini napsam telafi de edemem. Bunların hepsini biliyorum anlatabildim mi. Ben işin o kısmınde değil. Kayınvalidemi suçlayın da demiyorum. Objektif yorum bekliyorum kv anneme yetiştirmesi doğru mu. Hata üzerine hata hiç mi yok bu olayda bana var ya da yok deyin gereksiz polemiğe girmeyin yahu. Şiddeti savunmuyorummmm aksine karşıyım! Anlık yaşanan bir olay. Ve savunan tek bir cümlem yok. Ama yorumlara bakılırsa hepimiz karşıyızdaaaa ben de patlatırdım ben de vururdum derken niye karşı değilsiniz şiddete? Anne ol da gel diyeni var, anne olsam bende sana vururdum diyeni ver. Annelik böyle bişeyse ben almayayım teşekkürler. ANNELİK DE DAHİL HİÇBİŞEY ŞİDDETİ HAKLI GÖSTERMEZ. Anneliğinin arkasına sığınanlaradır bu yorumum!
Kayınvalideniz haklıArkaraşlar ben hatamın farkındayım ben suçluyum. Ben kötü bi halt ettim. Buraları bi geçin anlatabildim mi. Ben kocamın kırdığım kalbini napsam telafi de edemem. Bunların hepsini biliyorum anlatabildim mi. Ben işin o kısmınde değil. Kayınvalidemi suçlayın da demiyorum. Objektif yorum bekliyorum kv anneme yetiştirmesi doğru mu. Hata üzerine hata hiç mi yok bu olayda bana var ya da yok deyin gereksiz polemiğe girmeyin yahu. Şiddeti savunmuyorummmm aksine karşıyım! Anlık yaşanan bir olay. Ve savunan tek bir cümlem yok. Ama yorumlara bakılırsa hepimiz karşıyızdaaaa ben de patlatırdım ben de vururdum derken niye karşı değilsiniz şiddete? Anne ol da gel diyeni var, anne olsam bende sana vururdum diyeni ver. Annelik böyle bişeyse ben almayayım teşekkürler. ANNELİK DE DAHİL HİÇBİŞEY ŞİDDETİ HAKLI GÖSTERMEZ. Anneliğinin arkasına sığınanlaradır bu yorumum!
Belki siz daha da ileri gidebilirsiniz düşüncesiyle annenize söylemiş bunda yanlış bişi görmüyorum. Bence hatası yok o sizin anneniz yanlış yapılan birşey varsa uyarabilir onun vasıtasıyla.Arkaraşlar ben hatamın farkındayım ben suçluyum. Ben kötü bi halt ettim. Buraları bi geçin anlatabildim mi. Ben kocamın kırdığım kalbini napsam telafi de edemem. Bunların hepsini biliyorum anlatabildim mi. Ben işin o kısmınde değil. Kayınvalidemi suçlayın da demiyorum. Objektif yorum bekliyorum kv anneme yetiştirmesi doğru mu. Hata üzerine hata hiç mi yok bu olayda bana var ya da yok deyin gereksiz polemiğe girmeyin yahu. Şiddeti savunmuyorummmm aksine karşıyım! Anlık yaşanan bir olay. Ve savunan tek bir cümlem yok. Ama yorumlara bakılırsa hepimiz karşıyızdaaaa ben de patlatırdım ben de vururdum derken niye karşı değilsiniz şiddete? Anne ol da gel diyeni var, anne olsam bende sana vururdum diyeni ver. Annelik böyle bişeyse ben almayayım teşekkürler. ANNELİK DE DAHİL HİÇBİŞEY ŞİDDETİ HAKLI GÖSTERMEZ. Anneliğinin arkasına sığınanlaradır bu yorumum!
Bana istediği cümleyi sarfedebilirdi ama anneme olayı anında yetiştirmesi bana göre doğru değil. Tartışma orda 2 kişi yaşanacakken 3. Kişi yanında yaşandı. Ve 4. Kişiye taşınması ekstra yanlış.tekrar soruyorum ne yapmalıydı kv deniz?
Arkaraşlar ben hatamın farkındayım ben suçluyum. Ben kötü bi halt ettim. Buraları bi geçin anlatabildim mi. Ben kocamın kırdığım kalbini napsam telafi de edemem. Bunların hepsini biliyorum anlatabildim mi. Ben işin o kısmınde değil. Kayınvalidemi suçlayın da demiyorum. Objektif yorum bekliyorum kv anneme yetiştirmesi doğru mu. Hata üzerine hata hiç mi yok bu olayda bana var ya da yok deyin gereksiz polemiğe girmeyin yahu. Şiddeti savunmuyorummmm aksine karşıyım! Anlık yaşanan bir olay. Ve savunan tek bir cümlem yok. Ama yorumlara bakılırsa hepimiz karşıyızdaaaa ben de patlatırdım ben de vururdum derken niye karşı değilsiniz şiddete? Anne ol da gel diyeni var, anne olsam bende sana vururdum diyeni ver. Annelik böyle bişeyse ben almayayım teşekkürler. ANNELİK DE DAHİL HİÇBİŞEY ŞİDDETİ HAKLI GÖSTERMEZ. Anneliğinin arkasına sığınanlaradır bu yorumum!
İşte böyle yorumlara ihtiyacım var teşekkürler. Bu yönden düşünmemiştimBelki siz daha da ileri gidebilirsiniz düşüncesiyle annenize söylemiş bunda yanlış bişi görmüyorum. Bence hatası yok o sizin anneniz yanlış yapılan birşey varsa uyarabilir onun vasıtasıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?