Kv’nin yanında kocaya tokat...

Biz bosardik doyoruz sen telafi diyorsun komik

Kayınvalide haklı. Konuda hiçbir yanlışı yok, anlatabildim mi?

ne yapsaydı sizin gibi tokadı mı yapıştırsaydı?
naif kadınmış anneniz belki size kimseye şiddet göstermemeniz gerektiğini öğretir diye medet ummuş.

tekrar soruyorum ne yapmalıydı kv deniz?

Sizlerin konuya bakışınızı merak ediyorum. Benim hatam üzerine yaşanan bu olaydan en büyük çıkarmam gereken ders nedir?

Biraz otokontrollü olmalısınız.
Aslında olay şu, siz eşinizin ailesini pek de sevmiyorsunuz, anneniz de eşiniz de ailesi de size karşı fazlasıyla alttan alıyor. Siz de bundan faydalanıp şımarıklıklar, kaprisler yapıyorsunuz.
Şanslısınız fakat zorlamayın.

Dibine kadar haksızsın. Babası oğluma vursa sen kimsin ki derim, benim oğlum, benim canım ya. Gelecek karısı vuracak bir de ha? Kayınvalidenizin size bir tana geçirmediğine şükredin bence. Şımarıklık yapmışsınız. Eşinize üzüldüm...

Ay baştan sona facia. Kayınvalidenize dibine kadar hak verdim, bende bi erkek anasıyım geleceğin kayınvalidesi olaraktan kendimi kadının yerine koydum da, saçını başını yolmadığına dua et bence gözündeki yaşı silmemişmişş.. Onu da geçtim, eşin nasıl bu kadar kolay hazmetti. Çift olarak bi tuhafsınız bence. Aynı şeyi ben yapmış olsam, ertesi gün kendimi baba evinin kapısında falan bulurdum heralde

Basligi favorileyim ben. Kezban nedir? kime denir? Sorularina sozluk karşılığı olarak kullanırım. Şiddet uygulayan, şiddeti mazur gören herkesin allah belasını verir. Hayatın kendi içinde bir karması var elbet.

Yahu kardeş biz de onu anlatmaya çalışıyoruz zaten ... gidip annenize anlatmasında yanlış olan bişey yok . Kaldı ki hepiniz aynı evdesiniz. Anneniz o evde olmasa da kv telefonla arayıp anlatsa bende ne gerek var anlatmaya derim . Ama zaten aynı evdesiniz gidip anlatmış ne var yani bunda ? Belki dertleşmek istedi belki sizi şikayet etmek .. ıkisinde de bir sakınca yok.

Kisaca şımariksin dünya senin etrafinda dönsün istiyosun ama maalesef yok öyle bi dünya..

Hee ayrica hicbir kaynana gelinini kizi gibi görmez bunuda unutma..

Bu kadar geçimsiz olmak zorunda mısınız?
Çemkirmiş de tokat atmış da...
İnsan gibi iletişim kuramamak bu toplumun en büyük problemi. Nereye baksam birbirine "çemkiren", didişen insanlar. Yav yolda yürürken bile kavga ediyorsunuz. Kv falan insanların önünde birbirinize girmeye utanmıyorsunuz. Ayıp yahu.

Kayınvalideniz haklı
Hatta ondan önce sizin anneniz size müdahele etmeliydi
Sonuç kv haklı değişmiyor yani

Belki siz daha da ileri gidebilirsiniz düşüncesiyle annenize söylemiş bunda yanlış bişi görmüyorum. Bence hatası yok o sizin anneniz yanlış yapılan birşey varsa uyarabilir onun vasıtasıyla.

Adam icti de kustu diye tokat mi atilir
Ayrica kayinvalide oglunun esini kizi gibi gormek zorunda degil ki, hele ki ogluna fiziksel bir mudahalede bulunmussa. Ayrica zaten gonulsuz gittim diyorsunuz, asil siz kendinizi o evin kizi olarak gormuyorsunuz belli ki? Gece gec vakit kimse yoksa yok, arayin kayinvalidenizi biz su odada yaticaz nevresim yastik nerde diye sorun, vurun kafayi yatin cok mu zor?

Ben döverim falan filan yazmadım ama durun sizi mutlu edecek tek cevabı yazayım zira başka türlüsünü galiba kabul etmeyeceksiniz .
Bacım haklısın .Kocisi bişekilde seni razı etmiş götürmüş .Kendide arkadaşlarıyla dışarı çıkmış. Bi geliyor ki eyvah adam içmiş.Sende ufak bir temasta bulundun diye kaynanan sana içinde en ufak bir sevgi kırıntısı olmayan konuşma yapıyor.Hani orda sana tekme tokat dalsa canın o kadar yanmaz.Hatta bu olsa evde değilde orda olduguna pişman olacaksin ama adın belli işte gelinsin.
Ben olsam adama(zaten şiddete sesi de çıkmıyor)Bi daha annenle görüşme derim.

Belki siz daha da ileri gidebilirsiniz düşüncesiyle annenize söylemiş bunda yanlış bişi görmüyorum. Bence hatası yok o sizin anneniz yanlış yapılan birşey varsa uyarabilir onun vasıtasıyla.
İşte böyle yorumlara ihtiyacım var teşekkürler. Bu yönden düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…