Kv’nin yanında kocaya tokat...

Bu beni gelin olarak gördüğünün resmidir. Kızı olarak kabullenemediğinin kanıtıdır.

Ne bekliyordunuz? Zaten zorla gittim sırf annem gitti yalnız kalmayayım diye demişsiniz. Siz onu kayın valide değil de bir anne olarak mı görüyorsunuz ki, o sizi kızı olarak görsün. Kusura bakmayın da her şey karşılıklı bu hayatta. Ne ekersen onu biçersin demişler. Nasıl davranırsanız, onun karşılığı da size aynı olacak.

ben burda eşinizde bir hata göremedim. yani içmişse nolmuş. içemez mi?
niye vurdunuz onu da anlamadım gerekçe ne? içmiş olması gerekçe olmaz. (gerçi vurmanın bi gerekçesi olamaz kadın ya da erkek farketmez de.)
kaynananızın napması lazımdı sizce .aferin iyi ki vurdun demesi mi gerekiyor.kızı gibi göremez öyle bir durumda ama yaptığı da kaynanalık değil. haklı olup haksızsın gibi davransaydı kaynanalık derdim anca.
ortada sorun yokken sorun yaratmışsınız kusura bakmayın
bir daha şiddet göstermeyin
ilerde bir şey olursa eşiniz de aynı şeyi yapabilir. sen bana vurmuştun. bende vurdum ne var diye kendini savunabilir.

Eşim bana vursa, annem de aynen bu tepkileri verir. Hatta Ablam bile tepkileri verir, siz elsiniz sonuçta onlar için. Siz bakış açınızda tamamen haksızsınız. Eşiniz orada kusuyor, Ortada böyle fevri davranacak bir olay bile yok. Evlilik yürütecek olgunlukta değilsiniz. Benim annem evden bile kovardı valla, kadın çok haklı.

Yazamadığım ayrıntılar yüzünden burda topa tutuluyorum. Şimdi konuyu okuyunca hakikaten yazılmayan ufak ayrıntılar beni son derece gıcık biri göstermiş
Şuan insanlara verdiğiniz yanıtlar bile gıcık biri olduğunuzu gösteriyor açıkçası

Kv'niz gerçekten kibar kadınmış, ben çok daha ağır konuşurdum galiba. O kadın o adamı doğurdu, besledi ve büyüttü. Sizi değil. Elbette böyle bir durumda onu koruyacak. Aksi düşünülebilir mi?

arkamdan konuşmasını hoş bulmadım diyebilecek kadar naif bir kadın değilsin ki, senin seviyene göre normal hatta çok daha hafif bir tepki bu. bir de bundan sonra herhangi bir sebepten kocan sana el kaldıracak olursa bunu normal görmelisin çünkü öfkeli olsan da iletişim tarzının bu olduğunu göstermişsin

Hangi yanıt pardon?

Acaba esin senin yaptigini yapsa ona sarilarak uyurmuydun?
Cok ayip bence. Neye kizdiysan kizdin kenara cekip (maden esin icincede kendinde oluyor) konusacaktin.

Ben eşime vursam kv de bana bir yapıştırırdı ve kesin boşanırdık net bu . Ne demek vurmak ya

Yazamadığım ayrıntılar yüzünden burda topa tutuluyorum. Şimdi konuyu okuyunca hakikaten yazılmayan ufak ayrıntılar beni son derece gıcık biri göstermiş
Bakın hanım efendi ya konuyu tüm ayrıntısı ile yazacaktınız biz de ona göre yorum yapacaktık , ya da yazamayacağınız ayrıntı varsa yazmayacaksınız , ya da bazı şeyleri eksik yazıyorsanız topa tutulmaya razı olacaksınız . Kusura bakmayın şurada şu kadar insan aynı şeyi söylüyor hala biryerlerden kendinizi temize çıkarmaya çalışıyorsunuz . Ne yapmamızı istiyorsunuz ? Duymak istediğiniz şeyleri mı söyleyelim ?

Kayın valideniz hata yapmış o an sizde ağlıyordunuz neden sizi yanlız bırakmış ki sanki , sizi de kızı gibi görmüyor zaten . Boş verin aldırmayın ama dikkat edin birdahaki sefere annesinin yanında vurmayın eşinize :)

Gönlünüz hoş oldu mu , vicdanınız sustu mu ?

Annemi kv ile muhatap eden ben değildim zaten. Olayı yetiştiren o olduğu için bu tepkim. Üstelik annem ona hiçbir zaman şahit olduğu şeyleri yetirtirmemişken..

ne yapsaydı sizin gibi tokadı mı yapıştırsaydı?
naif kadınmış anneniz belki size kimseye şiddet göstermemeniz gerektiğini öğretir diye medet ummuş.

Çok atarlısın ya kardeşim yorum istiyorsun yapıyoruz bize de çemkiriyorsun. Okuduğumuzu olanı biteni yazıyoruz. Sabah beri burda kadına sidik yarıştırıyor, şöyle dedi böyle dedi diyorsun. Biz de hatanın sende olduğunu, kv hata olmadığını, yapman gerekeni öneri dahilinde yazıyoruz zoruna gidiyor. Madem haklısın, iyisin, doğru bildiğini savunuyorsun, başka görüşlere kapalısın konu açma madem? Amaç ne? Kocan da sana patlatsın bir tane, annen sesini çıkarmasın, gitsin gözyaşını silsin kocanın madem? Bu mudur? Kadın haklı, kv tersine gayet olgun ve sabırlı davranmış. Gönlünü alın, telafi edin, kadına sidik yarıştırıyor diyeceğin halde.

Ya hu konu açıp fikir istiyorlar, biz objektif bakınca da çemkirip hatalarını ısrarla savunuyorlar, ee amaç ne? Fikir alıp düzeltmeye mi geldiniz, yoksa bir de bize hırslanmaya mı?

Tekrar söylüyorum, kv nin ellerinden öpüyorum sabrından dolayı, ben olsam saçından tuttuğum gibi patlatırdım bir tane. Ha kendi öz oğlum karısına aynı durumu yaşatsa ona da patlatsınlar ya da ben patlatırım. Kadın gözyaşını silmemiş, annene anlatmış. Buna şükret bence.

İlk kez gittiğim yer değil. Anne evinden daha çok gittim ben oraya. Bu sefer gitmek istemedim ne var bunda. Bu konunun ne alakası var gitmek istememe meselesiyle

Kene gibi yapış kocana bu durumdan sonra sana sarilıp uyuduysa valla helal olsun..

Sanırsın herkes şiddete karşı. Vurmamı eleştiren herkesin dilinde bende patlatırdım bende yapıştırırdım lafları. En iyi sizsiniz en mükemmel sizsiniz hadi bu konunun altında şişirin egolarınızı

Hangi yanıt pardon?
Ters cevap veriyorsunuz işte. "Abarttınız" dediniz bana. Ben sadece tahmin yürüttüm, bilmediğim bir olayı abartamam, dimi?
İstiyorsunuz ki sizin hatanız unutulsun, herkes kv'ye yüklensin. Konuda bile sorduğunuz şey "kv'nin imalarına nasıl tepki vereyim" , hani nasıl arayı yapayım değil. Kadının oğluna vurmuşsunuz hem de hiçbir suçu yokken. Gönlünü alın kadının bir zahmet.

İlk kez gittiğim yer değil. Anne evinden daha çok gittim ben oraya. Bu sefer gitmek istemedim ne var bunda. Bu konunun ne alakası var gitmek istememe meselesiyle
Konunun gitmek istemekle alakası yok.Yanina zaten gönülsüz gittiğin kadından üstelik oğluna vurmuşken beklentin.
Artı gerçekten bu formu açarken ne bekliyorsunuz?
'Elinize sağlık.Tek tokat yetmez erkek milletine ucan tekme de attınız mı?' ..mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…