- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
Benim çocuğuma benim yanımda vuran olsa elimden zor alırlar. Açık konuşayım. Karısı olmanız ona vurma hakkını doğurmaz size. Annesi olarak o da vuramaz ama onunki bir nebze idare edilebilir. Bunu demek istemiş. Ben anne olarak vurmuyorum, vurmadım sen nasıl vurursun diye ki gayet yerinde bir tepki.Hiçbir sıfatla vuramazsın kısmına da okey. Ama o zaman ben annesiyim ben vurmuyorum sen kimsin cümlesi sarfedilemez. Kıyas konusu değildi o gün yaşadığımız. Sidik yarıştırmaya döndü adeta
Annemi kv ile muhatap eden ben değildim zaten. Olayı yetiştiren o olduğu için bu tepkim. Üstelik annem ona hiçbir zaman şahit olduğu şeyleri yetirtirmemişken..ay bana bir gülme geldi tövbeest.. Neyse..
Olaydan çıkarman gerek ders 1;
Hiç bir canlıya vuröa özgürlüğün yok.
Ders 2;
Kv yanında eşine sesini bile yükseltemezsin ysni hangi sıfstla oğluna bağırıyorsun?
Ders 3;
Fazla naz aşık usandırır
Ders 4;
Anneni kv ile muhatap etmemelisin sen unutursun o unutmaz
Ders 5;
Birine vurursan annesi sana sarılıp ağlamaz.
Ders 6 neyse uzaaaarrr giderr
Ahahahah bunu çok sevdim bak .Ders 5;
Birine vurursan annesi sana sarılıp ağlamaz.
Bence sizin derdiniz kayınvaldenize kırılıp kızarak kendi yaptığınız ayıbı hafifletmek.Eşimle aramızda zaten problem çıkmadı. Ona yaptığım saygısızlı hiçbi laf örtemez benim derdim başka
Annemi kv ile muhatap eden ben değildim zaten. Olayı yetiştiren o olduğu için bu tepkim. Üstelik annem ona hiçbir zaman şahit olduğu şeyleri yetirtirmemişken..
Şımarıklığınızdan hiç öyle görülmüyor ama. Daha yola çıkmadan başlamışsınız herkesi darlamaya. Kalabalıksa kalabalık, birkaç gün katlanamıyor musunuz eşinizin hatrı için? Annenizi de çağırmış üstelik sıkılmayın diye. Konunun başından sonuna kadar çok sinir bozucu davranmışsınızAbartmayın. Aramızda yaşanan tek durum budur. İlkti ve son olmasını umuyorum.
Gerçekten iyi kadınmış.Yav neyine alakasız yerden giriyorum
Adamın anası
Tabiki sizden çok düşünecek oğlunu
Kayınvalideniz yine hanım kadınmış vesselam
Annesini oğluna kötülemek mi ? İYİCE ABARTTINIZ. Ben kv hakkında burda bile kötü bi söz yazmamışken oğluna ne diye kötüleyeyim, kaldı ki ne kötülenecek bir kadın nede ben o karakterde bi insanım. Yazdıklarınıza dikkat edin!Benin çocuğuma benim yanımda vuran olsa elimden zor alırlar. Açık konuşayım. Karısı olmanız ona vurma hakkını doğurmaz sizde. Annesi olarak o da vuramaz ama onunki bir nebze idare edilebilir. Bunu demek istemiş. Ben anne olarak vurmuyorum, vurmadım sen nasıl vurursun diye ki gayet yerinde bir tepki.
Ayrıca kadın sizle gelip kırıcı olmadan konuşmuş, kötü bir söz söylememiş. Ben ağız burun dalmıştım oysaucuz kurtulmuşsun kayınvalidene selamlar çok sabırlı kadınmış ve olgunmuş helal olsun. Zaten bir hırsla gitmişsiniz. Bence kadının da gönlünü alın, ona yüklenecek en ufak bir durum yok. Suçunuzu bilin ve olgun davranın ki ilerde çok başınız . Eşinizi bile kaybedebilirsiniz bu tutumla. Çünkü sizde hafif bir hırs gördüm, şimdi gider adama annesini de kötülersiniz bu olaydan dolayı. Ama sonu kötü olur. Kadına deyin ki, olmaması gereken bir durumdu, korktum siz telaş yapınca, ayılsın kendine gelsin istedim falan deyin. O anki şokla deyin.
Yazamadığım ayrıntılar yüzünden burda topa tutuluyorum. Şimdi konuyu okuyunca hakikaten yazılmayan ufak ayrıntılar beni son derece gıcık biri göstermişŞımarıklığınızdan hiç öyle görülmüyor ama. Daha yola çıkmadan başlamışsınız herkesi darlamaya. Kalabalıksa kalabalık, birkaç gün katlanamıyor musunuz eşinizin hatrı için? Annenizi de çağırmış üstelik sıkılmayın diye. Konunun başından sonuna kadar çok sinir bozucu davranmışsınız
Bugüne kadar bizim annemin yanında yaşadığımız durumların hiçbirini annem onun annesine yetiştirmemiştir.
Batıda kvnin geline vurma özgürlüğü yoktur bencek. validenin yerinde olsam bir tane de ben çakardım sana, valla çok sabırlı kadınmış bir de kırmadan konuşmuş..
Abartın abartın ama güldürdünüz tşkBen esime annesinin yanında tokadı yapistirsam benim kv yumrukla girişirsanliymissiniz ki kv ses cikarmamis gerci sesi çıksa bu de ona vururdunuz tokadı gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?