Kv’nin yanında kocaya tokat...

Bence de gün içinde olanlardan eşinin de suçu var aklamaz yani tokat yemiş olması kendi hatasını.

Belli oluyor kim neyin tersini çok savunsa başta o yaparmış
Tabi ki. Hele bir uçan süpürgem var görmen lazım. Siyah pelerinimi de takıyorum ki of. Dolunayli semalarda nihahahahha diye kahkahayi da basıp uçuyorum havamdan geçilmiyor.

O alkışlar sanaaaaa
Yok önce sen lütfen.. Ay vallahi kirilirim bak bidaha yüzüne bile bakmam..lütfen önce sana alkış..
Hanımlar beni sonradan topluca alkışlar zaten dimi arkadaşlar?
Bakin bir ban bir alkış bir ban bir alkış..
Ay iyi geldi kk bugün sagolun))

Benim de maphıstan önce geldi aklıma:

Eşinin yerinde olsam kesinlikle o gece seninle aynı yatakta yatmaz, ertesi günde boşanmak için ne gerekiyorsa yapardım... çok hadsizsiniz, kusura bakmayın..

Bence de gün içinde olanlardan eşinin de suçu var aklamaz yani tokat yemiş olması kendi hatasını.
Kesinlikle. Evet tokat hata ama kadının düşürüldüğü durum da hata. Madem misafire hürmet etmeyeceklerdi ısrar edip götürmeseydi milleti. Kadın da dolmuş bütün gün, keşke patlamasaydı ama olmuş bi kere.

Bir de kusura bakmayın ama ben kadınla erkeğe gösterilen şiddeti aynı kefeye koyamıyorum. Yanlış belki böyle düşünmem, pozitif ayrımcılık mı bilemem ama bi kadının attığı tokatla bi erkeğin attığı tokat aynı korkunçlukta gelmiyor bana. Ha yine de o saygı sınırı aşılmamalı orası ayrı.

Yani ben düşünüyorum da kayınvalidem annemle beni yalnız bırakacak eşim koştur koştur gidecek ilk günden içmeye sakin kalamazdım kesinlikle. Tokat elbet yanlış birşey ama gün içinde olanlar tetiklemiş tabiki . Bu kadar yüklenmek yerine biz olsaydık ne yapardık diye düşünmek gerek vurmasamda burnundan getirirdim herhalde getirdiğine getireceğine pişman olurdu beni .
Kayınvalide de kendi açısından evladını koruyor haklıda ama...
Kendi oğluna da dönüp hatası yokmuşçasına davranmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…