Kv’nin yanında kocaya tokat...

Topluca yazıyorum anlamayanlar olmuş.Konu sahibinin kocasını dövmedim.Hatta hayatımda kimseyi dövmedim.Gerçek hayatta ses çıkaramadıkları şeylere burada benim üzerimden feministlik yapmaya çalışanlara duyurulur.

Tam tersi bi durum olsa.. eşiniz annenizin yanında ailenizin evinde sana tokat atsa eşine ne yapardı.. olur böyle şeyler oğlum diye teselli mi ederdi??

Filmlerde bile kadının tokat atmasını normal erkeğinkini şiddet olarak gösteriyorlar.. ikiside şiddet net..

Kadının çocuğu var demedim.Çocuğu olmuş olabilirdi dedim.İyice okumadan yorum yapmamanı tavsiye ederim.Umarım biricik kardeşinle sonsuza kadar beraber oturursun hiçbir kızın başı yanmaz böylece :)

Mesajınızı çok hadsiz buldum.Ben böyle birşey yazmadım.Bunlar sizin fantezileriniz
Yoo dedikleriniz bu anlama geliyor. Gayet de kadın kocasına içtiği için kızmış ve bütün kocası sarhoş gelen kadinlarin kocalarına vurmasını salık vermissiniz muhtelif yorumlarda. Yanlış yanlışla ortulmez. Kusacak, yerlere yigilacak kadar sarhoş adamın kafasinda şişe kirsan da tesir etmez. Ayılınca istediğin kadar tepki ver kimse bir şey demez. Size saldırılmiyorsa kimseye vuramazsiniz. Hadsiz falan da değilim ben. Ortalığı karıştırma amaçlı yazan da sizsiniz.

Eh haklısın, buna kalkışan sonuçlarına da katlanmalı. Tokadı atarsın ama adam da sana tokat atsa haklıyım diyemezsin.
Bu saygı sınırlarınızı aşan bir olaysa medeni bir şekilde ayrılın, ağız burun dalmaya gerek var mı? Tokat atmak neyi çözmüş bu zamana kadar? :)

Ben dediğimin ne anlama geldiğini sizden daha iyi biliyorum.Gerçekten çok hadsizsiniz.Ne dediğini ben daha iyi bilirim tavırları falan.Birde kışkırtıyorsun salık vermişim de ben dayağa falan. Ortalığı karıştıran sizsiniz benim mesajıma cevap yazmasaydınız benmi elinizden tuttum yaz diye ? Yazma bana seninle muhattap olmak istemiyorum diyorum hala yazıyorsun?

Kayınvalideniz şu anda benim yanımda oğluma tokat atıyorsa, yalnızken kim bilir neler yapıyordur oğluma diye düşünüyordur. Annenize daha ileri gitmeyin diye anlatmıştır.

Keşke anneside Zamanında vursaymışta böyle içip içip yerlere düşen bir Adam olmasaymış konu sahibinin kocası.
Adam alkolik miymiş yav Benim anladığım, bir kez fazla içmiş ve kusmaya başlamış. Olamaz mı?
Ayrıca döverek mi terbiye ediyorsunuz insanları siz? Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama üzüldüm masuma şimdi.

Siz başkalarına üzüleceğinize kendi çocuğunuza terbiye vermeyi deneyin.varsa tabi.Gerçekten bir cümleyi cımbızlayıp o cümleyi kendi fantazilerinize göre şekillendirip saldırıyorsunuz.Gerçek hayatta sinirlenipte söyleyemediğiniz şeyleri burda söylemeye çalışıyorsunuz bende buna üzülüyorum.

İlk defa baştan sona kadar bir kadını haksız bulacağım aklıma gelmezdi.
Kadının oğluna gözünün önünde tokat atiyorsunuz.
Kadın doğal olarak tepki gosteriyor.
Siz zaten kv nizi seviyorsunuz bu ortama da girmek istemiyorsunuz, tokat olayından sonrada yok beni el gibi gelini gibi görürse üzülürüm, ağlarken tek kaldım diyorsunuz.
Valla eşiniz yeminle sizi seviyor kesinlikle sevgisinden şüphe etmeyin benim eşim olsa bana neler yapardı.
Biraz sinirlerinize hakim olun bu hayat böyle gitmez.
Tamam bende çok sakın bı kadın değilim ama eşime karşı anlayışlı ve yumuşak davranirim.

Allah yarattı demem gözümün önünde evladıma vuracak saçından tuttuğum gibi kapının önüne koyarım bir dahada kesinlikle görüşmem annenize de böylemi yetiştirdiniz kızınızı diye rezil ederim kesinlikle ağzını burnunu dağıtıp gönderirim evladıma el kaldıranın elini kırarım kim olursa olsun öyle bir canını yakarım ki yüzünü neşter ile doğrarım söz konusu evladım ise olay bitmiştir

Hala "imalara tepkisiz mi kalayım?" diye soruyor musunuz cidden?

Eşinize ottan bir sebepten şırrak diye tokat atan sizsiniz. Ayarsızsınız. Nerede nasıl davranacağınızı bilmiyorsunuz.
Belli ki eşiniz olmadan hareket edemeyen kadınlardansınız..

Az biraz büyüyüp evlenseydiniz keşke.

Eşiniz size yapıştırsaydı o tokatı neler olurdu?
Üstelik birinin yanında olması bana göre durumu ağırlaştırmaz.. Tokat tokattır..

Beni karıştırdınız galiba? Bu size ikinci mesajım. Kadın için "oğlunu dövseymiş de öğretseymiş" diyen sizsiniz. Ne alaka cımbızlamak?

Usulünce tartışmayı bile bilmeyen birine, tokatın-şiddetin ne olduğunu açıklamaya çalışmanız beyhude kızlar. Bırakın bence, polemiğe değmez.
Usulünce tartışmayı da sizden daha iyi bilirim emin olun.Benim yazdığım yazıların hiçbirinde şiddet savunulmamıştır.Sadece Kadına üzüldüğümü belirttim.Burda benim üzerimden ben ne kadar şiddete karşı,muhteşem bir insanım bakın görün diye beni linç etmeye çalışanlar var bende diyorum ki esas onlar değmez.

Eşine çok büyük bir tepki vermişsin,gereksiz yere adamın annesinin yanında gururunu kırmışsın.
Yaptığından utanmayıp üste çıkmaya çalışıyorsun bir de acıtasyon yapmışsın yalnız ağladım diye.
Kocanın yerinde olsam o an kapının önüne koymuştum seni.

Gizem hanım yukarıdaki msj da açıkça şiddeti savunduğunuz görünüyor. Siz yazdıklarınızı tekrar okuyun bence. Annesi küçükken dövseymiş de içmeseymiş msjı.

Esiniz size tokat atsaydı kendi annenizin yanında,eminim anneniz esinizi teselli ederdi....! Ne dediğinizi kulagınız duyuyor degilmi.allah szin gbi bencil insanlardan korusun.kv de tam bşr hanımefendiymiş.ben olsam cok agır konusur ve sizi kovardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…