- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.665
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
hani bütün çocukları evlı olsa ve sırayla kalsa yapacak hiçbişi yok
sonucta anne yani.
ya da evı barkı olmamıs olsa..
ama kadın hem çok genç, hem kendı evi var..sizde işi ne?
zaten genç kadın sıkılır siz de ...eşin kendi kendine plan yapıyor benceBncede orda hergun komsularinda zaten . Burda komsuda yok . Insallah gelmez
Haftada 2 gün sizde kalsa diğer çocuklarıyla nasıl ilgilenecek. Birisi çalışıyor diğeri öğrenci. Haftada 1 gün normal diğer zamanlarda da siz gidersiniz kus oldugu kardeşi bütün gün evde olacak değil ya birisi okuyor diğeri calisiyor.Bende etmiyorum ama soran yokki bana . Ne desemde ikna etsem diyorum
Haftada 2 gün sizde kalsa diğer çocuklarıyla nasıl ilgilenecek. Birisi çalışıyor diğeri öğrenci. Haftada 1 gün normal diğer zamanlarda da siz gidersiniz kus oldugu kardeşi bütün gün evde olacak değil ya birisi okuyor diğeri calisiyor.
Sorun kocanda zate kv de değil bu zamanlarda dinletemiyorsan sonralarda etkisiz eleman olursun maalesefBende etmiyorum ama soran yokki bana . Ne desemde ikna etsem diyorum
Bastan tavrini koy esinede kv de
Sonra onunu alamazsin ne demek onunda evi ondan once senin evinn sizin evniz rahat edememen cok dogal herkes evini yerini bilsin sakat deil hasta deil kimse kimseye mecbur deil hem senin fikrini bile almadan emrivski yapiyo esin bence buna musade etme yoksa her konuda bastirir seni
Sorun kocanda zate kv de değil bu zamanlarda dinletemiyorsan sonralarda etkisiz eleman olursun maalesef
Aileniz yakınsa sizde o geldiğinde ailenize gidin
Bende haftada iki gün annemi görmek istiyoruö
Bende özlüyorum diyin
Haftada iki gün kalınca sana ayıp oluyor mu ?O zmn da kayinvalide ye ayip olmazmi
O zmn da kayinvalide ye ayip olmazmi
Ayrıca bırakın şu ayıp olur bizler geliniz kuluz köleyiz durumlarını
Kocan "sanane ben getiricem" derken sana ayıp olmuyor mu ?
Daha yeni evliymiş konu sahibi tabi mıç mıç olacak kv derdimi çekecek 1 yılı dolmadan ne münasebet?gelir görür döner kardeşim her hafta da nedir?Evin işini hizmetini yapan kadın söz hakkına en çok sahip olanda o!!!Kv oğlu oturacak birde misafir çağıracak gelin hizmet etsin oh ne ala..Şimdiden kredisini doldurmasın yaşlanınca hiç istenmez!!Haftada iki gün gelip kalsa ne olur. Eşinizin annesi o kadın o büyüttü. Aynı şeyi eşiniz sizin anneniz için dese ne yapardınız.
2 gün mıç mıç aynı koltukta tv izlemezseniz ne olur ki? Allah'tan kadının evi varmış. Allah muhtaç etmesin..
simartmissin.akli sira "erkeklik"yapmaya calisiyor.ayarina inceden bir el at canimEvet biktirdi bu sormama karstirmama halleeri beni . Eve 10 kisi misafr gelecek 3 saat once den hber veriyo . Ya da bana sormadan herkesi yemege cagiriyo . Bi bakiyorum kardesiyle kapida . Insan bi arar hber verr de ev musait olmaz duzeltirim vs. Ya da yemek konusunda bi sorar . Birini cagirrken bana sormadan cagiriyor . Sonra sanki evin isini kendi yapiyo . Burasi benimde evim evlilik beraber karar vermek bilmiyorsan ogren diyorum . Benim dedigim olacak diyor .